Feda

58 5 0
                                    

Natasha, uzaylının kolunu ters çevirdi ve onu etrafında döndürüp, yere yapıştırdı. Tam başka bir uzaylı tarafından şiş kebep, yapılacakken Spider Man onu kurtardı.
Binaya çok yaklaşmışlardı ve etrafları sonuna kadar sarılmıştı. CSM lar, insanları sonuna kadar korumaya çalışıyorlardı ama Hydra askerlerinde onların devrelerini bozacak dalgalar gönderen silahlar vardı.
Charles, zihniyle binanın içini taradı... Logan'dan iz yoktu! Sandalyesiyle oradan uzaklaşıp, yardım etmeye gidecekti ki Emma ve Kitty (Shadow Cat) onu durdurdu. Kitty "Profesör, umarım içeride Abimination varken, orayı gitmeyi düşünmüyorsunuzdur!" dedi. Charles, binayı gösterdi ve "Logan! Ondan haber alamıyorum!" dedi. Kitty, Beyaz Saray'a baktı ve "Ona ben bakarım! Emma sen Profesör'ü koru." dedi. Emma, başını salladı ve yaklaşan bir robotu patlattı.
Kitty, derin bir nefes aldı ve havada koşmaya başladı. Çok hızlı koşmalıydı, yoksa görülecek ve ölecekti! Adımlarını daha geniş attı ve o sırada bir Hydra askeri tarafından görüldü!
Çaprazlama ilerledi ve gelen mermilerden kurtuldu. En sonunda ileri atıldı ve binanın içine girdi.
* * *
Dişliler göğsünü yarıp, içine girecekti! Koca Wolverine ilk, defa bu kadar çok korkuyordu. Dışarıda dostları ölüyordu, duvardaki televizyona bakılırsa önündeki yarım saat boyunca hiçbir şey yapmazsa, iki milyar insanda o kıyamet silahı yüzünden ölecekti!
Tam o anda duvardan içeri bir karartı girdi ve dolabın arkasında durdu. Logan, yardımın geldiğine sevindi ve oranın odak noktası olmaması için başka yerlere baktı.
Shadow Cat, Magneto'nun arkasına geçti ve onun içinden geçip, sert bir yumruk attı. Kötü lord, sendelediğinde, başkan masasının üstünden atlayarak Logan tarafa geçti.
Strike, ona ateş açmaya başlayınca mermilerin içinden geçti ve Logan'ın üstündeki kolu koparıp, Strike'ın üstüne attı. Kolu kopan Strike yere düştü ve bağırmaya başladı.
Magneto, hemen toparlandı ve kaçan ikiliyi gördü. Hiç beklemeden havalandı ve odanın duvarlarının altındaki yüzlerce çiviyi ve demir parçasını havalandırıp, peşlerinden koştu.
Logan tam uzun koridorda koşacaktı ki Kitty onu durdurdu ve "İkimizin Abimination'a karşı gelebileceğini sanmam. Haydi, atlayalım!" dedi. Birlikte camdan atladılar ve Kitty, son anda görünmez merdivenleriyle Logan'ı kurtardı.
Logan hemen saatine baktı. 20 dakika... Tony'i bulmalıydı.
İki kolunu açıp, robotların arasında koşmaya başladı. Robotları parçalarken, ortada savaşan Tony'nin yanına gitti.
Tony, Ultron'u yere yapıştırdı ve yumruklamaya başladı. Ultron, elinde kırmızı elektrikler oluşturdu ve tam Iron Man'e vuracakken, Wolverine gelip, onun başını kesti.
Tony, nefes nefese ayağa kalktı ve  teşekkür etti. Logan, tam onun zırhını isteyecekken, Tony "Dostum! Yardım çağırdım! Ve emin ol bir ejderhadan çok daha iyi!" dedi.
Havada minik bir parıltı gözüktü ve Logan "Yoksa o..." dedi. O sırada Silver Surfer aşağı indi ve Thanos'a vurdu. Thanos, geriledi ve o hiç beklemeden yumruklamaya başladı. İstediği hale gelince, sörf tahtasıyla yüzüne vurdu ve onu yere düşürdü.
Sonra tahtasından inip, tek eliyle Thanos'u kaldırıp "Zamanın gelmişti!" dedi ve ikiside yok oldu...
O arada Punisher ağaçların arasından büyük sniperını kurdu ve Kızıl Kafatası'nı kafasından vurdu.
Patronları giden üç ordu geri çekilmek yerine, başları boş bir şekilde çılgınca saldırdılar.
Logan, dostlarının onları halledebileceğini düşündü ve saatine bakıp, Tony'den zırhı tekrar isteyecekti ki, Tony "Sadece bu mu!?" dedi.
Havadan aşağı doğru bir uzay gemisi indi ve kötülük ordusuna ateş etmeye başladı. Füzeler, ışınlar ve diğer yüzlerce silahlarla ordunun yarısından fazlası yok oldu.
Bu sahneleri gören Abimination, geminin üstüne atladı ve demir parçalarını, parçalamaya başladı. Uzay gemisinin hoparlörlerinden biri "Lanet olsun! Daha yeni cilalamıştım! Groot şunu hallet!" dedi
Bir anda geminin, içinden üç metre boyutlarında iri bir ağaç insan çıktı!
Groot, onun iki elini tutup, yere yapıştırdı ve içeriden kırmızı deri ceketli, maskeli bir çıktı. Maskeli adam, elindeki değişik aleti canavarın üstüne fırlattı ve koca canavar bir anda eski haline döndü... Star Lord, eserine baktı ve dans etmeye başladı
Logan, tekrar saatine baktı... 10 dakika! Tony'nin başka bir şey demesine izin vermedi ve "Ver şu zırhı!" dedi. Tony "İyide ben bunu kullanacaktım!" dedi. Logan "Savaşı kazandık, zaten! Ver şu zırhı!" dedi. Tony "Haklısın, Yaşlı Adam! Kazandık ve ben bu zırhı kullanacağım." dedi. Logan tam bir yumruk atacakken, Tony onu kenara çekti ve üstlerine gelen, metal çivilerden kurtuldular.
Magneto, herkesin görebileceği bir yüksekliğe çıktı ve "Logan... Logan... Logan. Onlara öleceklerini anlatmadın mı!?" dedi. Herkes bir anda huzursuzlandı ve Logan, kimsenin korkmaması için "Blöf yapıyorsun, çirkin!" dedi.
Magneto, metal ve demirlerden bir fırtına oluşturup, yanına yaklaşan her şeyi yok etti. Logan da en sonunda Tony'e vurdu ve "Ver şu, zırhı!" diye bağırdı. Burnu kanayan Tony, burnunu tutup "Herkes neden ölecek!?" dedi. Logan, yeri yumruklayıp, ilk defa Tony'nin gözlerinin önünde ağladı. Iron Man, hemen zırhından çıktı ve Logan, içine girdi. Tony, o gitmeden önce son anda sordu. Merakla "Ne yapacaksın?" dedi. Logan, zırhdaki saatle beş dakika kaldığını öğrendi ve "Kurtuluş için öleceğim..." diyip, yükseldi.
Tony, onu durdurmak için gitmek istedi ama yanında başka zırh yoktu. Onu durdurmalıydı!
Magneto, etrafındaki tüm manyetik nesneleri ona fırlattı ve Logan, akıllıca zırhın enerji kaynağıyla kendine bir kalkan yaptı ve geri kalan tüm gücü ayak iticilerine verdi.
Son iki dakika kalmıştı... Wolverine, atmosferi geçti ve daha da yükseldi. Televizyonda gördüğü uyduyu bulmalıydı. İticilere daha da güç vererek, Dünyanın etrafında dolaşmaya başladı. Bulamıyordu ve bir dakika kalmıştı...
Bir anda zırhın alarmları çalmaya başladı ve J.A.R.V.I.S. ile bağlanan Tony "Yaşlı adam! Atmosfer dışında beş yüz kilometre hız mı? Sen kendini öldürmek mi, istiyorsun? Hemen yer yüzüne in!" dedi. Derisi yavaş yavaş soyulmaya ve canı acımaya başlayan Logan "Bunu ben yapmazsam, herkes ölecek! Hayır, Tony. Diğerlerine onların korumak için kendimi feda ettiğimi söyle. Ah! Olamaz... Ve... Benim yokluğumda mutantları koru!" dedi ve zırha dışarıdan gelen tüm bağlantıları kesti.
Artık zamanı gelmişti...
Yarım dakika!
Uyduyu görebiliyordu! Büyük ve mor renkteydi. Onu sonunda bulmuştu! Tek, sorun... On kilometre uzakta durmasıydı! Parçalanmış bir zırh ve agir Logan ile bu hiç kolay olmayacaktı.
Yirmi saniye...
Yavaş yavaş zırh kapandı ve Logan uzayda sürüklendi... Buna izin veremezdi! Aptal bir teknolojik alet onu dünyayı kurtatmaktan men edemezdi!
On beş saniye...
Ağır zırhı, tüm kaslarını ölümüne zorlayarak hareket ettirdi ve ağır kulaçlarla uydunun atış menziline girmeye çalıştı.
On saniye...
Artık zamanı gelmişti. Kollarını ve bacaklarını dört bir yana açtı ve dünyayı kurtarmanın mutluluğuyla ölümünü bekledim.
5 saniye... 4... 3... 2... 1...
Diğer bölümü en kısa zamanda yazacağım.






Mutants and Dead || AttackWhere stories live. Discover now