Mutantlar

113 7 0
                                    

Remy, kalın paltosunun kapüşonunu çekti ve Strange'in dediklerini düşündü. Tony'nin suçsuz olmasının bir diğer sebebi Rogue'nın mutantların saklandığı yerde olması, Remy. O... Bize sonradan katıldı ve gerçekten kötü durumda Remy... Şunu diyebilirim. O son günlerini yaşıyor olabilir... Bu haberden öfkeleneceğini bildikleri için onu bağlamışlardı ve bağlanması sinirini çok fazlalaştırmıştı...
Şimdi arkasında Ajan Venom ve Hawkeye ile karın üstünde, yüz kilometre uzaktaki mutant saklanma üstüne yürüyorlardı. Kullandıkları helikopteri fırtına olduğu için bırakmışlardı.
Clint "Remy!" diye bağırdı. Remy öfkeyle "Ne var!" dedi. Flash "Sakin ol, dostum. Geldik!" dedi. Remy sağdaki kar kümesine baktı ve gizlenmiş kapıyı gördü. Kapının yanına gittiler ve Flash karla kapanmış giriş panelini silip, önce gözünü sonrada parmağını tarattı.
Kapı yavaşça açıldı ve Remy hızlıca içeri girdi. Merdivenler daireler çizerek aşağıya iniyordu. Remy hızlandı çünkü basamaklar çok fazlaydı. Bir yerden sonra taş duvarlar cama dönüşüyordu ve camdan dışarı okyanus gözüküyordu. Remy durdu ve camdan merdivenlerin nereye kadar uzadığına baktı. Remy içinden Lanet olsun! Kim okyanusun dibine bir şehir yapar ki! dedi ve koşmaya başladı. Bir ara ayağı takıldı ve yuvarlandı. Ayağı kırılmıştı! Tek ayak üzerinde ilerlemeya başladı ve tekrar düştü. Bu sefer kolu kırılmıştı. Bu sefer sesli bir şekilde "Pes etme Lebeau! Haydi Rogue için!" dedi ve kırık ayağınada basarak koşmaya devam etti.
O sırada acıyı unutmak için camdan baktı ve doğanın harika bir tablosuyla karşılaştı. Bir sazan! Bir penguen onu kapıp, hızlıca yukarı kaçmaya çalıştı ama dev bir deniz ayısı onu hızlıca yedi ve ondan çok daha büyük ve ismini bilmediği bir canavar onu paramparça edip, yedi. Remy bitti sanıyorken bu sefer de dev katil balina o canavarı yuttu. Ama Remy bu sefer emindi döngü bitmişti. Katil balina hiçbir şey bulamayınca sazanların devamlarını yemeyr çalıştı. Sazanlar birleşti ve balinanın üç katı bir balık oluşturdular. Sazanlardan oluşan balık balinayı içine aldı ve birkaç kılçık ve midesindeki sazan arkadaşları ile çıkarttılar.
Yoksa gerçekten böyle mi, olmalıydı? Sazanlar birleşmeli miydi? Tek bir güç olarak ezilmekten kurtulmaları mı, gerekiyordu.
Remy düşüncelere dalmışken demir kapıyı çarptı ve burnu kırıldı.
Kapı açıldı ve yerdeki Remy'i gören Colossus başını iki yana salladı. Bu adamın hırsı gözünü kör ediyordu ve kör bir gözle, demir bir kapıyı göremezdin...
* * *
Colossus omzundaki, uyanan ve bağıran Gambit ile ana salonda ki Emma Frost ve iki yeni mutantın yanına gitti. Colossus "Size bir kız kaçırdım." diye gülerek Remy'i gösterdi. Remy "Eğer bir kolum ve bir ayağım kırık olmasaydı, ağzına ederdim!" dedi. Remy'i hızlıca yumuşak halıya attı ve Remy acıyla bağırdı. Colossus uzun uzun kahkaha atıp "Bir kiz olmayabilirsin ama bir kız gibi çığlık atıyorsun!" dedi.
Yeni iki mutant onun kalakmasına yardım etti ve Remy hiçbir şey demeden "Beni Rogue'ya götürün!" dedi.
Mutantlar, beşli koltukta tek başına oturan Emma'ya baktılar ve Emma eliyle götürmelerini işaret etti.
* * *
Demir bir kapı... Gambit öfkeyle "Haydi, sizi aptal mutantlar!" dedi. Sağ tarafında duran siyahi genç "Şey... Ben buna dayanamam. Jeremy seni götürsün!" dedi ve yavaşça bıraktı. Jeremy adındaki beyaz mutant "Ya... Aslında bende Clark gibi bakamam..." dedi ve Remy'i bıraktı.
Gambit yere düştü ve "Lanet olsun!" dedi. Hemen sonrada "Profesör X, yaşıyor mu?" dedi. Çocuklar aynı anda "Neyseki, yaşıyor!" dediler. Remy hemen "Harika! Çabuk onun bir sandalyesini getirin." dedi. Clark, Jeremy'e baktı ve Jeremy birkaç titreşti. Sonra da yanında kendisinden bir tane daha belirdi. Yeni gelen bir tane sandalye almaya gitti ve üçlü onu beklemeye başladı.
Gambit yerde "Senin gücün ne, siyahi?" dedi. Clark öyle hitap edilmesine kırıldı ama güçlerini gösterecek olması onu mutlu etti. Elini öne uzattı ve kolu siyahlaşmaya başladı. Yavaşça uzun eli bir silaha dönüştü. Diğer elinide kaldırdı ve o da bir bazukaya dönüştü. Sonra sırtında ucunda minik lazer silahları olan demir kollar çıktı ve en son ayağının altında jetler belirdi.
Gambit ona şaşkınlıkla baktı ve "Demek ki sen bir CSM'sin (Canlı Silah Mutant)!" dedi. Çocuk birkaç saniyede eski haline döndü ve başını olumlu anlamda salladı.
Gambit, çocuğun yüzündeki çizikleri ve kolundaki kabuk bağlamış büyük yarayı gördü. Çocuk derin bir nefes aldı ve tej bir kelime söyledi. İnsanlar... Gambit yere baktı ve çok yakın olduğu için tavana bakmaya karar verdi. Çocuk "Bana açtıkları tek yara bu değil... Babam da bir CSM'dı. Annem ise sonradan mutant oldu. Babamın spermlerinden dolayı. Neyse... Onları öldürdüler ve beni Jeremy kurtardı." dedi. Jeremy, acı acı gülümsedi ve "Benim ilk görevimdi. Savunma adında annem, babam ve amcamdan oluşan bir mutant koruma grubuyduk. Diğerleri askerlerle uğraşırken ben onu kurtarmaya gittim." dedi. Savunma grubu Gambit'ın kulağına çok hoş gelmişti.
O sırada Jeremy'nin klonu ve yardım için o klonun yaptığı başka bir klon, ellerinde yürüyen sandalye ile geldiler. Remy, sandalyeye oturdu ve Jeremy kendi klonalarını yok edip, Clark ile Remy'nin girmesini beklediler. Remy kapıya yaklaştı ve kapı otomatik olarak açıldı. Yürüyen sandalyesinden çıkan gıcırtılar ile ilerledi.
Kulağına bazı sesler geliyordu... Makina sesleri... Sesler belirli bir düzen halindeydi ve kulak tırmalıyorlardı...
Remy, birkaç dakika sonra koridorun sonuna geldi ve bir kapı ile daha karşılaştı. Kapı açıldı ve...
Rogue'ya ne oldu? Remy, neden o balıklardan bir ders aldı!? Hepsi ve daha fazlası iki bölüm sonra!

Mutants and Dead || AttackHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin