Büyük Savaş

59 4 0
                                    

Logan, çimleri tekmeledi ve "Ben böyle işin ...!" dedi. Tony, kolunu onun omzuna koydu ve mutlulukla "Merak etme, ejderhamız geliyor!" dedi. Wolverine, başına vurdu ama yine de onun gösterdiği yere baktı ve gözlerine inanamadı...
Ejderhaya çok benzeyen bir şey onlara yaklaşıyordu! O haricarrierdı ama çok değişmişti. İki tarafta geniş kanatları ve önünde uzun bir kafasıyla, arkasında büyük bir kuyruk vardı. Logan "Harbiden, ejderha! Sen zehirin etkisinde değil miydin lan!?" dedi. Tony "Kesinlikle, hayır. O ejderha tasarımını ben yaptım ve üstünde bulunan askerler benim. Onlar niye yanıyor?" dedi ve bayıldı. Colossus "En azından yarısı doğruydu." dedi.
Peter küstahca Roger'a döndü ve "N,aber?" dedi. Roger, herkesin çok tanıdığı bir kişiyla aynı şekilde kahkaha attı ve eliyle ejderhayı gösterdi.
Neden patlıyordu!? Çünkü etrafında yirmiye yakın Avengers olarak ilk savaşlarında çıkan robotik dev solucanlar vardı! Önce sağ kanadını parçaladılar ve sağ kanat yerine motorlar çalıştı. Ejderha etrafa mor alev fırtınaları püskürttü ama solucanlar kaçtı. Gerçek bir bilim kurgu sahnesiydi... Ejderhanın altından girip, üstünden çıktılar ve ejderha bir anda patladı...
Logan "Tamam... Bu pek bir işe yaramadı. O zaman ben, Thing, Reed, Natasha ve..." dedi. Sözüne devam edememişti çünkü yanına iki kişi gelmişti. Biri çocuktu ve diğeri herkesin tanıdığı bir yüzdü. Bruce Banner...
Bruce yanlarına geldi ve "İkimiz de geliyoruz! İki Hulk işinize çok yarayabilir." dedi. Logan "Taaamaaam... İki Hulk fazla bile. Sen uzun zamandır yoktun. Neredeydin?" dedi. Bruce, İç Savaş da ona karşı olan taraftaki herkese kötü kötü baktı ve "Yıldız Savaşları'nı yaşadım diyelim. Bu Skaar... O da bir Hulk!" dedi. Logan "Harika! Harika! Haydi içeri gidelim ve onları öldürelim. Geri kalan mutant ve kahramanlar! Her zaman yaptığınız gibi insanları koruyun!" dedi.
Deadpool, el kaldırdı "Ama onlar bizden herkesi öldürdüler!" dedi. Birkaç kişi homurdanıp, yanındakinden uzaklaşınca Logan "Ya, sen neden hep ortalığı karıştırıyorsun!?" dediğinde, Wade omuzlarını kaldırdı ve kaçtı.
* * *
Logan, bir kötü mutantı daha öldürdü ve Hulk ile Skaar duvarları yıkıp, içeri daha çok kişinin gelmesini sağladılar. Natasha insanları yönlendirdi ve bacağındaki bıçağı alıp, havada insanlara ateş eden Angel Salvador'a attı. Bir kanadı yırtılan Salvador yere düştü ve Reed'in yumruğuyla karşılaştı. Her şey organize edilmiş gibi harika bir şekilde ilerliyordu.
Skaar, ışınlanabilen bir mutantı yakaladı ve boynunu kırıp, kafasını sert mermere soktu. Hulk ona öfkeyle bağırdı ve Skaar o kadar sert şeyler yapmamaya başladı.
Loga tek başına daha içerilere gitti ve derin bir nefes alıp, başkan odasına girdi...
* * *
Mocking Bird ile Hawkeye, sırt sırta dövüşüyorlar ve çok iyi bir iş başarıyorlardı.
Dino* bir T-Rex'e dönüştü ve ikili, üçlü uzaylıları yerken, Black Panther onun kuyruğundan tırmanıp, kafasından robotların üstüne atladı.
Uyanan Tony, Wolverine'e verdiği Adamantiun zırhı giydi ve Logan'ın bilmediği, zırhın özel güçleriyle harikaydı.
Elinin tersindeki lazerlerle bir dalga Ultron robotunu toza dönüştürdü ve göğsündeki zehirli dikenlerle havadaki uzaylıları vurdu.
Swordsman ile Luke Cage, birlikte çalışıyorlar ve savaşın hakkını veriyorlardı. Luke diz çöktü ve Swordsman, onun dizine basıp, omzuyla kendine güç vererek, Hydra askerlerini biçti. Luke ise onun sırtından, atlayıp, Hydra'nın üstüne bir kas bombası olarak düştü.
* * *
Logan, pençelerini çıkarırken, dışarıdakilerin durumunu ve az sonra yapacağı savaşı düşünüyordu. Dışarıdakiler, üç çağı aynı anda yaşıyorlardı. Kazanmaları için bir mucize gerekiyordu. Seçtiğin kartı bulan, bir büyücünün yaptığı türden bir mucize değil... Çok daha büyük bir mucize.
Arkası dönük sandalyede biri vardı ve Wolverine, güldüğünü duyabiliyordu. Sandalye bir anda döndü ve Roger ortaya çıktı.
Gülümseyen kötü "Seni bekliyordum, Logan. Nerelerdeydin, çok uzun zaman oldu. Bir ay mı?" dedi. Logan, başını salladı ve "Evet... Seni çok özledim, Roger!" dedi. Hızla ileri atılıp, iki pençesini boğazının iki yanına dayadı. Orta pençesi çıkarken, dört ayın öfkesiyle yanıp, tutuşuyordu. Tam orta pençe Roger'ın boğazına girecekken; Logan birinin sesini duydu.
Dur...
Logan, pençesi Roger'ın boğazındayken arkasını döndü ve seyrek beyaz saçlı, yapılı, uzun boylu ve yaşlı biriyke karşılaştı. Elinde değişik bir silah tutuyordu.
Logan "Sende kimsin? Git işine!" dedi. Adam sinsice gülümsedi ve "Evet, beni hatırlamıyorsun... Senin zihnini silmiştim. Sana her şeyi unutturmuştum. Ben sana ilk pençelerini veren Strike." dedi. Logan hiçbir şey hatırlamamıştı...
* * *
Logan, onun (kadının ismi neydi?) yanına eğildi ve yarasını gördü. Onu buradan götürmeliydi. Tam eğilip, onu alacakken, sırtında inanılmaz bir acı hissetti.
Arkasını döndü ve Strike'la karşılaştı. Her şeyi kendisine yaşatan oydu! Onu öldürecekti.
İleri koştu ve bir mermi daha yedi. Birkaç adım daha attı ve mermiler çoğaldı. Son mermi alnınaydı... O zihnini öyle kaybetmişti. O mermiler Adamantiumdu...
* * *
Logan, merminin etki etmeyeceğini düşündü ve Roger'a dönüp "Neyse! Ölme vaktin geldi, Raven..." dedi. Roger tek kaşını kaldırdı ve "Raven mı?" dedi. Logan "Bana oyun oynama ve gerçek bedenine geri dön!" dedi.
Kapı açıldı ve içeri gerçek Raven girdi. Wolverine onu gördü ve "Güzel ayarlamışsınız... Peki sen kimsin?" dedi.
Roger yavaş yavaş değişti ve Logan'ın en büyük düşmanına dönüştü. Magneto...


Mutants and Dead || AttackTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang