*17*

1.7K 135 10
                                    

Nevím kde jsem byla, ale stačilo mi, že jsem tu byla sama. Stála jsem někde a nějakém palouku, a kolem dokola byli samé stromy. Prvně jsem chtěla jít do vesnice, ale tam by se mnou chtěli mluvit. Svezla jsem se na kolena a přehrávala si, co se stalo. Před očima jsem měla Ashe, jak je se svými rty přitisklí na Angel.

Měla jsem tu mrchu zabít ještě když to šlo. Slyšela jsem jak mi zvoní mobil, ale ignorovala jsem ho. Když, ale zvonil neustále vytáhla jsem ho a honila ho proti stromu. Mobil se rozletěl na malé kousky, které dopadli do trávy. Proč musí být můj život tak složitý a komplikovaný? Každá dívka v mém věku, by řešila vysokou nebo práci. Prostě normální lidské věci, ale já tu řeším upírskou mrchu, která je ještě horší než lidská.

Lehla jsem si do trávy a dívala jsem se na modré nebe. Na nebi nebyl ani mráček a ve stromech zpívali ptáci.

"Jsi v pořádku?" ozvalo se najednou. Byl to dívčí hlas, který jsem hned poznala. Cat si sedla do trávy vedle mě a vzala mě za ruku.

"Ne." řekla jsem a taky si sedla. "Můj manžel se líbal s jeho první láskou." řekla jsem sarkasticky.

"Hledá tě." řekla, jako by mi to mělo pomoct. Pokrčila jsem rameny.

"Nechci ho vidět." zašeptala jsem. "Neměla jsem je nikdy poznat. Měla jsem mít normální život.. Svatbu, mít děti a zestárnou a být babička."

"Tiff.." zašeptala Cat. Koukla jsem se slzami v očích.

"Ale jako upír mám milion komplikací.. Nikdy jsem toto nechtěla tak proč to mám?!" vzlykla jsem. Cat mě objala a já si položila hlavu na její rameno. "Nechci to mít.."

"Všechno bude dobrý.." šeptala. "Zvládneš to."


Vrátily jsme se domů a první koho jsem uviděla byl Luke. Stál ve dveřích a sledoval každý můj pohyb. "Jsi v pořádku?" zeptal se nakonec. Cat odešla do kuchyně, takže jsem tam zůstala sama.

"Asi." pokrčila jsem rameny. Vyzula jsem si boty a prohrábla si vlasy.

"Možná by si měla vědět, že Ash slyšel to co si řekla.." zašeptal. Vyděšeně jsem se na něho koukla.

"Ale jak?" vyhrkla jsem.

"Bál se o tebe, a šel tě hledat." vysvětlil. Koukla jsem se ke schodům.

"Kde je?" Luke ukázal nahoru a já se přemístila před naši ložnici. Nadechla jsem se a vstoupila. Ash si házel do tašky svoje věci. "Kam jdeš?" zeptala jsem se a zavřela za sebou dveře.

"Slyšel jsem tě, Tiff. Nemusíš dělat, že se nic nestalo." řekl bez toho aby se na mě koukl. Došla jsem k němu a vzala ho za ruku. Ash se na mě koukl.

"Nemyslela jsem to tak.." špitla jsem.

"Nemusíš se omlouvat." Ash vytrhl ruku z té mé. "Tvá matka měla pravdu, nikdy jsem tě neměl potkat. Bylo lepší když si zapomněla."

"Ashi, ale já tě pořád miluju.." zašeptala jsem.

"Já tebe taky." souhlasil "A to je důvod proč tě musím nechat jít." zapnul tašku a hodil si jí přes rameno. Vydal se ke dveřím, ale najednou se zastavil. Otočil se a došel ke mě. Uchopil mé tváře a políbil mě na čelo. "Omlouvám se." než jsem stihla něco udělat byl pryč.

Nemohla jsem ho nechat odejít. Přemístila jsem se k němu až do mě skoro narazil. "Musíš mě poslouchat Irwine!" bouchla jsem ho do hrudě. "Jasně řekla jsem, co jsem řekla a myslela jsem to vážně! Ale už se to nezmění! Miluju tě tak moc, že bych ti cokoliv odpustila. Vím, že Angel je mrcha a políbila tě ona.. A vím i to, že ty by si mi to nikdy neudělal.. A lituju, že jsem tě s mými slovy ublížila, ale nelituju toho, že jsem si tě vzala." po celou dobu, co jsem mu to říkala, jsem do něho strkala. Stáli jsme uprostřed prázdné silnice.

Ash mě beze slova objal a znemožnil mi další pohyb. Opřela jsem si hlavu o jeho hruď a snažila se popadnou dech. Potom jsem se odtáhla, abych viděla do jeho oříškových očí. "Miluju tě Ashi a na tom se nic nezmění.."

Ash se usmál a pohladil mě po tváři. Potom se sklonil a jemně přiložil rty na ty mé. To já byla první, kdo s nimi začal pohybovat. V hlavě se mi objevovali všechny okamžiky, které jsme spolu zažili. Dokonce i to jak jsme byli minulý rok lyžovat a já to samozřejmě neuměla a první, co se mi stalo, že jsem se vykoupala ve sněhu a Ash se mi smál. Podal mi ruku a já ho na oplátku shodila dolů, vedle mě.

"Nikdy bych tě za ní nevyměnil, princezno." zašeptal mi potom do ucha. "Nikdy jsem k Angel necítil to, co cítím k tobě.."

"A já bych tě nikdy nenechala odejít." objala jsem ho okolo krku a nadechla se jeho dokonalé vůně. Ash semnou zatočil dokolečka a já jsem ho odměnila mým zvonivým smíchem. Potom jsme museli jít na kraj, protože jelo auto.

"Miluju tě." řekl.

"Já tebe taky."


Forever and always II.Where stories live. Discover now