*16*

1.6K 129 12
                                    

"Už bylo na čase." ušklíbla jsem se na Angel, která se probudila. Byla přivázaná na židli a oslabená kozlem. Stála jsem před ní se založenýma rukama.

"Co si mi to udělala?" zavrčela a snažila se dostat z provazů."

"Nic těžkého.. Jen malé kouzlo." usmála jsem se. Do místnosti vstoupili kluci. Angel se na ně usmála.

"Je tak příjemné vás zase vidět. Vypadáte úžasně!"

Mickey si odfrkl a sedl si na gauč. Ash s Lukem si stoupl každý z jedné strany vedle mě. Potom nás všechny tři přejela pohledem.

"Vidím, že jste si za mě našli náhradu. Michael a Calum jsou do ní taky zamilovaní?" zeptala se sladce, až jsem měla znovu chuť jí praštit.

"Já ji nemiluju." řekl Luke. "Už ne." dodal. Ash mě vzal za ruku, aby jí bylo jasný, že jsem jeho. "Co tu děláš?" povzdychl si Luke.

"Šla jsem se kouknout na mé oblíbené kluky." usmála se. Převrátila jsem nad ní očima a nahnula se k Ashovi.

"Kdo zkontrolovat Rosie."

"Dobře lásko." souhlasil a pustil mě. Vydala jsem se nahoru a zaťukala na dveře mé malé princezny.

"Dále!" uslyšela jsem její dokonalý hlas. Pootevřela jsem dveře a nakoukla dovnitř. Rosie seděla u stolu a psala si úkoly. Došla jsem k ní a dala jí pusu do vlasů. Přes rameno jsem se koukla na její domácí úkol.

"Zvládáš to?" zeptala jsem se. Rosie se na mě koukla a přikývla.

"Můžu dneska spát u Lottie? Pozvala mě."

"Jasně." přikývla jsem. "Já nebo kluci tě potom zavezeme, dobře?" usmála jsem se na ní a Rosie přikývla. "Dodělej si úkol a já se na tebe potom přijdu zase kouknout." políbila jsem jí do vlasů a odešla zpět dolů.

Ash zrovna rozvazoval Angel. "Hej co to děláš?" zeptala jsem a chytla ho za ruku, čím jsem zabránila, aby jí pořádně rozvázal. Ash se na mě koukl.

"Nemůžeme jí tady držet.." řekl.

"A proto jí necháme utéct? Je to psychopatka!"

Angel se rozesmála. "Ty máš co říkat!" koukla se na mě. "Nevím, kdo tady je divný. Jsi čarodějka a upír? Nezdá se ti to divné?" znovu se zasmála. Moje trpělivost přetekla. Přitiskla jsem jí ke zdi a silně jsem jí držela pod krkem. Věděla jsem, že moje oči zčernali.

"Jedním pohybem ti můžu utrhnout hlavu.." zasyčela jsem jí do obličeje. "Jsem stokrát silnější než ty!"

"Tiff.." ozvalo se za mnou. Otočila jsem se a koukla se na něho. Pozoroval mě a čekal, co udělám. Pustila jsem jí a o krok ustoupila.

Nejsem ta zlá.. Nejsem ta zlá. Opakovala jsem si stále dokonala.

"Tiff ty nejsi ta zlá." souhlasil Luke, který mě samozřejmě slyšel. Ash došel ke mě a chytl mě za ruku. "Angel odejdi!" otočil se na ní.

"Ale ještě se uvidíme." mrkla na kluky a než jsem se nadála byla pryč. Oddechla jsem si, když byla pryč.

"Měla bych zavést Rosie k Lottie." řekla jsem. Ash přikývl.

"Pojedu s tebou." nabídl se.

"Ne." zakroutila jsem hlavou. "Zvládnu se." políbila jsem ho na tvář.


Cestou nazpět jsem zajela nakoupit. Bylo příjemné být mezi lidmi a neřešit problémy s upíry. Když jsem dojela domů a vešla do domu, prvně jsem si myslela, že nikdo není doma. Potom jsem, ale z mé ložnice slyšela hlasy. Potichu jsem položila nákup a vydala se nahoru. Před dveřmi jsem se zastavila.

"Ashtone já vím, že mě pořád miluješ.." zašeptala Angel. Nakoukla jsem pootevřenými dveřmi. Stála těsně před ním a ruce měla položené na jeho hrudi. Dívala se mu do očí. Ash nic neříkal a jen se na ní koukal. "A vím, že kdybych tě teď políbila, budeš spolupracovat."

"To není pravda." ozval se Ash. Angel se ušklíbla a přitiskla se na jeho rty. Počítala jsem sekundy a čekala, že se Ash odtáhne, ale neuděl to. Jeho ruce se přemístili na její boky. Bolest ve mě začala růst. Nevěděla jsem, jestli jsem víc zlomená nebo naštvaná.

"Tiff?" ozvalo se za mnou. Otočila jsem se a spatřila Luka. "Tvoje oči.." zašeptal. Koukla jsem se do zrcadla. Byli úplně rudé. Najednou se dveře ložnice otevřeli a v nich stál Ash. Za ním jsem spatřila Angel, která se usmíval.

"Vysvětlím ti to." Ash ke mě udělal krok, ale já jsem natáhla ruku. "Tiff.." Ashova ruka vystřelila k jeho krku. Věděla jsem, že mu působím bolest. Chtěla jsem přestat, ale nemohla jsem.

"Tiff přestaň! Zabíjíš ho!" vykřikl Luka. Když jsem nepřestávala, Luke mě přitiskl na zeď a kouzlo pominulo. Ash spadl na kolena a lapal po dechu. Vytrhla jsem se Lukovi a vydala se pryč. Potřebovala jsem být sama.


Forever and always II.Where stories live. Discover now