*15*

1.6K 141 7
                                    

"Proč se jí bojíš, když jsi silnější než ona?" zeptala jsem se, když jsme seděli v knihovně a popíjeli čaj.

"Nebojím se jí." namítl rychle. "Jen než bych stihl něco udělat, byla by rychlejší. To ona je vždycky." řekl a zatvářil se znechuceně. Sklopila jsem pohled na své ruce, které byli strašidelně bledé. "Dostanu tě domů. Brzo."

"Děkuju." zašeptala jsem. "Prostě mi všichni chybí.."

"Chápu tě, Tiff."

Zvedla jsem se z křesla a prohrábla si vlasy. "Víš-" to co jsem chtěla říct, jsem nedořekla protože se domem začali ozývat výkřiky. Vyděšeně jsem se koukla na Dominica.  "Co se to děje?" zeptala jsem se. Dominic zavrtěl hlavou, že neví a vzal mě za ruku. Vyběhl z knihovny a mířil dolů.

To co jsme viděla mě vyděsilo. Všude kam jsem dohlédla, bylo vše rozbité. Na zemi leželi těla, která taktak dýchala.

A uprostřed toho všeho byla dívka. Hned z dálky jsem věděla, že je to upír. A podle všeho docela dost silný upír. Zrovna se chystala ublížit nějakému klukovi, kterému nebylo snad ani 18náct. Natáhla jsem ruku a ohodila jí na zeď.

Dívka vypadala překvapeně, když se zvedala. Začala se rozhlížet a hledat toho, kdo jí to udělal. Potom uviděla mě. Než jsem se zdála stála před námi. Schovala jsem Dominica za sebe a vycenila zuby. Potichu jsem zavrčela. Zdálo se, že to dívku překvapilo.

"Jsi upír, jak to, že kouzlíš?" zeptala se. Nechystala jsem se jí odpovědět. Možná se odtud chci dostat, ale nemusí to tu vyvraždit.

"Kdo si?" zavrčela jsem a ignorovala její otázku. Dívka se usmála a natáhla ke mě ruku.

"Mé jméno je Angel."

A i když jsem tamtu Angel, v životě neviděla, nějak jsem tušila, že je to právě ta Angel, která změnila kluky v upíry. Nevěděla jsem, co tu dělá. Co dělá na tomto místě. "A ty jsi..?" její hlas zněl tak líbezně, že už jsem se nedivila, že se do ní zamilovali. Byla přímo dokonalá... andělská.

"Tiffani... Irwinová." řekla jsem. Její oči se rozšířili překvapení. Prohlídla si mě a zdálo se, že přemýšlí, jestli to je jen shoda jmen.

"O co tu jde?" ozval se za mnou Dominic. Otočila jsem se na něho a to byla chyba. Angel něco řekla a potom se vrhla na Dominica. Vykřikla jsem, ale rychle jsem reagovala. Byla jsem rychlejší a silnější než ona. Spadli jsme na zem a já na ní seděla. A potom jsem pomyslela na to, jak jsem pryč.

Všechno kolem mě zmizelo a já se objevila na naší zahradě. Pode mnou stála byla Angel a snažila se vyprostit. První na zahradu vyběhl Calum.

Když mě viděl, byl překvapený, ale když spatřil Angel oči se mu rozšířili šokem. Zaťala jsem pěst a ušetřila Angel pěstí. Ta pod náporem mé síly omdlela. Stoupla jsem si a oprášila si ruce od kalhoty. Koukla jsem se na Caluma, který se na mě pořád koukal.

"Ahoj." řekla jsem normálním hlasem, jak jen to šlo. Calum otevíral pusu na odpověď, ale za ním se objevil někdo jiný.

"Princezno!" vykřikl Ash a rozběhl se ke mě. Tedy, trvalo asi sekundu než jsem byla v jeho náruči. Zatočil se mnou a já se musela zasmát. Když mě položil přitiskl rty na ty mé. Vůbec mě nezajímalo, že vedle mých noh leží ženská, která je opravdu příšerná. A ani to, že se každou minutu probere, protože je upír a hojí se rychle.

Když se Ash odtáhl všiml si Angel. O krok ustoupil a mě vzal sebou, protože mě držel za ruku. "Co ta tu dělá?" zeptal se.

"Objevila se a vyvraždila pár archandělů." odpověděla jsem. "Měli bychom s ní něco udělat.."

Ash přikývl a vzal Angel do náruče. Přemýšlela jsem, jestli s ním vypadám tak nádherně i já. Následovala jsem je do domu.

"Tiff!" uslyšela jsem ten nádherný dívčí hlásek, který mě jako jediný dostane na kolena. Rosie ke mě doběhla a omotala ručičky, kolem mého krku. Dala jsem jí pusu do vlasů. Slyšela jsem jak pláče.

"Jsem tady." zašeptala jsem. "A už nikam nepůjdu..."

"To říkáš vždycky." fňukla. Potichu jsem se zasmála.

"Teď už to myslím vážně.." odtáhla jsem se a koukla se do její dokonalé tvářičky. "Teď, je ale důležité, aby si šla nahoru a nescházela dolů, dobře?"

Rosie přikývla a já jí ještě jednou políbila do vlásků. Potom odběhla nahoru a já se vydala do obyváku, kde už byli všichni kluci. Stáli okolo Angel a dívali se na ní. Zajímalo by mě o čem přemýšlí. Když jsem vešla Ash se na mě otočil. Došla jsem k němu a vzala ho za ruku.

"Co si jí vlastně udělala?" zeptal se Ash. Kousla jsem se do rtu.

"Dala jí pěstí." uchechtl se Calum. "Měli jste to vidět."

"Naše Tiffani se nezdá." zasmál se Mickey. Jen jsem se pousmála. Najednou otevřela oči a vyletěla do sedu. Po všech se koukla a potom se sladce usmála.

"Jsem ráda, že se zase vidíme." řekla a já měla chuť jí na místě zabít. Ale


Forever and always II.On viuen les histories. Descobreix ara