Dankwoord

441 25 20
                                    

Hee iedereen,

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn eerste verhaal!

I love you guys so much! Er komt geen vervolg op dit verhaal, dus als je nu ineens niets te doen hebt, kun je altijd mijn andere verhalen lezen.

(Nu volgt zelfreclame, skip naar het einde als je het niet wilt lezen ;) )

My Brothers Best Friend

Jade woont samen met haar broer Luke en zijn vrienden in een appartement boven een oude fabriekshal. Ze zit in het laatste jaar van de middelbare school en haar toekomst ziet er goed uit. Ze heeft een vriendje Jayden en hij is, kort door de bocht gezegd, een enorme klootzak. Luke krijgt dit in de gaten en hij stuurt zijn beste vriend Oliver op haar af. Hij moet haar overtuigen om Jayden te dumpen. En dit kan natuurlijk maar op een manier. Hij moet haar verleiden en laten zien dat liefde ook anders kan. Maar wat gebeurd er als hij echte gevoelens voor haar krijgt...

George Weasley ~ Hand op mijn hart

Hazel Black , de dochter van de beruchte moordenaar Sirius Black, woont al zo lang als ze zich kan herinneren bij de Weasleys. Samen met Fred en George maakt ze Hogwarts onveilig. Maar alles dreigt te veranderen wanneer haar vader ontsnapt uit Azkaban, en gaat een bepaalde vriend met vuurrood haar er met haar hart vandoor?


NOGMAALS HEEL ERG BEDANKT IEDEREEN!

Laatste dikke kus in dit verhaal,

ClementineCarson


The Prince of Raeveth 《Voltooid》Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu