Chapter 42

1K 60 9
                                    

Nu am promis ca o sa-l aduc inapoi pe Harry si nici nu o sa o fac chiar daca suna ciudat si nepesator. Stiu ca o sa reusesc si lacrimile nu o sa ma ajute sub nicio forma sa trec peste durerea aceasta. Lacrimile, pentru multi sunt o alinare sufleteasca, o descarcare care te face sa te afunzi din ce in ce mai mult in suferinta ta si care dupa parerea mea nu cred ca te ajuta intr-un mod pozitiv.

Am auzit zgomotul enervant al unor tocuri si mi-am intors capul pentru a vedea ale cui sunt. Din cate am observat, Kassian nu are decat angajate care poarta toc jos. Am ramas surprinsa si m-am ridicat pasind spre persoana din  fata mea care inca nu m-a observat. Era preocupata sa-si verifice telefonul, asa ca am batut-o usor pe umar atragandu-i atentia.

"Elena." Nu am reactionat intr-un mod chiar foarte surprins, sa zicem ca ma asteptam la orice, dar nu stiam ca Elena are legatura cu asta, dar uite ca se intampla si nu mai exista timp de intrebari si raspunsuri.

"Katherine." Mi-a raspuns si am putut vedea un zambet pe fata ei cu totul si cu totul diferit. Un zambet prietenos de care nu am avut pana acum parte de la ea. Surprinzator! "Nu ne-am vazut de un an. Fetita voastra e bine?" Am aprobat din cap si ne-am zambit una alteia ceea ce era din nou straniu fata de cand o faceam ultima data.

Era total schimbata fata de-atunci cand am vazut-o, cand arata tot ca pitipoanca liceului. Parul ei blond a luat o nuanta mai inchisa de saten ce i se potrivea chiar foarte bine, purta o rochie mulata ce ii scotea corpul de invidiat in evidenta, dar intr-un mod decent si elegant si nelipsitele tocuri ce nu le uits sa le poarte si la liceu, dar de data aceasta cu un toc mai mic.

"Arati foarte bine." M-a complimentat. "Mi-am dorit sa vin sa te vizitez de curand cand Harry era plecat, dar am aflat tocmai..." S-a oprit si s-a intristat ceea ce m-a facut si pe mine sa o fac. "Iubitul meu mi-a spus ca o sa stai aici si am fost chiar incantata ca o sa pot avea ocazia sa stau din nou de vorba cu tine dupa tot ce s-a intamplat."

"Iubitul tau?" Am ridicat o spranceana nedumerita.

"Kassian." A chicotit si am inceput sa radem din nou amandoua. ''La doua luni dupa ce tu erai bine mersi in concediu de mamica in asteptare si pe noi ne omorau profesorii cu testele, Robert m-a trimis in New York unde la hotelul unde m-am cazat, l-am intalnit pe Kassian si de-aici a inceput totul."

"Sa inteleg ca Robert e seful tau?"

"Oarecum. Execut anumite ordine, dar nu este seful meu in totalitate, execut ordine si de la alti asociati cu noi. Acum nu mai pot face nimic..." Si-a lasat capul in jos rusinata si m-am aplecat pentru a o vedea chicotind si cu obrajii rosii.

"Adica?"

"Ce sa faci cand barbatii uita prezervativul?" A soptit si mi-a facut semn sa vorbim mai incet. Kassian tocmai s-a asezat cu o cana de cafea in mana si laptopul sau.

"O Doamne! Felicitari!" Am tras-o intr-o imbratisare si am inceput sa ne invartim ca cele mai bune prietene prin living pana ce am ajuns aproape de iubitul sau ce ne privea buimac si cu o pata de cafea pe pantalonii sai ce imi cumpara viata.

I-am facut semn si fara sa mai puna intrebari a urcat sus.

"Nu-i place cand costumul lui e murdar sau sifonat. Face crize."

"Se observa. Inca un bebelus in familie. Nu cred ca stiai, dar si Jessica este insarcinata in aproape o luna."

"O Doamne! Eu am doua saptamani si deja incep sa ma simt umflata. Kassian a zis ca nu mai doarme cu mine daca o sa incep cu poftele."

"Ce nesimtit!" Am glumit si mi-am pus mainile in san ofensata. "Harry a dormit langa pat doar fiindca nu avea loc. M-am intins si eu pe diagonala si fara sa vreau piciorul meu l-a poftit pe covor."

"Cel mai rau pentru ei e ca trebuie sa mai astepte pana ii mai satisfacem."

"Au doua maini, le folosesc cum stiu ei mai bine." Am comentat si deja ma simteam mai bine, dar in acelasi timp si obosita. "Sper ca nu te superi, dar as vrea sa ma odihnesc."

"Sigur ca nu. Kassian a spus ca maine o sa stati mai mult de vorba. Intalnirea e in doua zile si trebuie sa fi pregatita. O singura greseala, a picat tot planul si suntem morti. Noapte buna!"

You&IWhere stories live. Discover now