Chapter 26-Sacrifice

953 60 0
                                    

Ma asez pe fotoliul de la fereastra si privesc in gol trista.El este lumea mea,este sufletul meu pereche,viata si dragostea mea.Este imposibil sa-i spui mintii sa inceteze sa iubeasca atunci cand inima mea continua sa fie indragostita.Nu pot sa mai suport asta.Vreau sa-l am langa mine.

Intru in biroul lui Lev si ma asez pe unul dintre fotolii asteptandu-l sa ma bage in seama.

''Vrei putina afectiune?''Ma intreaba fara sa ridice privirea din actele sale.

''In niciun caz de la tine.Vreau sa termin cu asta.''Isi ridica privirea si se uita la mine buimac.Acum face pe prostul.''Vreau sa fiu cu Harry.Pe el il iubesc si niciodata nu o sa simt ceva pentru tine.''

''Asta nu se va intampla.Daca vrei sa ramai cu el,sacrifici pe cineva,daca nu ai uitat.''

''E tatal copilului.''Aproape tip.Trebuie sa stau de vorba cu Harry si sa-i spun despre amenintarea asta fie ca imi sacrific copilul.El si tata vor gasi o cale sa ne salveze,sunt sigura de asta.

''Te las sa stai de vorba cu el despre asta,dar aici,nu altundeva.Il voi suna.''

''In sfarsit poti sa intelegi si tu.''Oftez nervoasa si ies.Sper sa vrea sa vina.Sunt sigura ca s-a enervat cand m-a vazut cu Lev si asta l-ar face sa creada ca l-am uitat si mi-am gasit refugiul in bratele sale.

Dupa 2 ore

Niciun raspuns de la Lev.Nu mi-a spus daca Harry a acceptat sa vina si nici daca a refuzat.

''Credeai ca nu o sa vin?''Ii aud vocea si ma intorc pentru a-i sari in brate.Il trag de tricou si imi lipesc buzele de ale lui de parca nu i le-am mai simtit de un secol.''Ce s-a intamplat?Vreau sa stiu ce cauti aici.''Tonul lui pare dur.

''In seara cand ti-am spus ca vreau sa ne despartim,Lev m-a amenintat si mi-a spus ca daca nu o sa fiu a lui,va scapa de copil.''Spun incet.

''Acum inteleg de ce erai asa panicata.Imi pare nespus de rau,iubito!''Imi saruta fruntea si zambeste la vederea abdomenului meu foarte putin umflat.''Vreau sa stiu ce este.''Se smiorcaie.

''Ai rabdare,vom afla in curand.Harry,trebuie sa plecam de-aici.''

''Nu asa de repede,porumbeilor.''Lev apare cu un pistol in mana si il indreapta spre noi.''Credeti ca nu am auzit despre ce vorbeati?''Ma sperie al nabii de mult rasul ala malefic.

''Daca ii atingi un singur fir de par lui Katherine,eu o sa-ti zbor creierii!''Harry isi scoate pistolul de la spate si il indreapta spre el.Ii soptesc sa-l lase jos,dar refuza.Amandoi sunt mult prea nervosi si vor sa se lupte.Sa se lupte pentru mine.Nu am crezut niciodata ca voi ajunge aici.Cine s-ar fi gandit tocmai la asta?

''Pistolul jos sau o omor.''Lev spune autoritar si Harry se da batut lasand pistolul jos si impigandu-l spre el.''Acum pleaca.''

''Te rog,asculta-l...''Soptesc si el ma saruta pe frunte.''Promite-mi ca nu o sa-i faci nimic,Lev,te rog...''Spun printre lacrimi si el aproba din cap.Harry trece pe langa Lev si imediat sare pentru a-i lua arma din mana.O impuscatura se aude si cad pe jos in genunchi din cauza sunetului asurzitor.Am simtit cum mi se rupe sufletul in doua cand Harry isi tinea mainile pe abdomen.Fug repede langa el si incerc sa-l linistesc.''Ajutor!''Strig disperata printre sutele de lacrimi ce imi curg pe obraz.Lev ia pistolul de pe jos si de data asta il indreapta spre mine.Am crezut ca o sa traiesc o viata frumoasa alaturi de Harry,alaturi de fetita noastra,dar se pare ca totul se incheie aici.

E greu de explicat cand vine vorba sa-ti spun cea ce simt eu pentru tine.Te iubesc fara sa stiu cum sau cand sau de unde! Te iubesc pur si simplu, fara complexitati sau mandrie.Te iubesc pentru ca nu stiu alta cale!

Inchid ochii sperand ca voi muri impreuna cu el,ca ne vom intalni in alte lume si vom trai impreuna fara ca cineva sa ne distruga iubirea,dar asta nu se va intampla acum.Harry ma impinge si tipa de durere cand este impuscat din nou.

''Nu trebuia sa faci asta Harry...''

'''Tu meriti sa traiesti,eu merit sa mor...''In acel moment,Jasmine intra in camera si ne priveste terifiata.

''O sa sun la salvare.Lev,daca nu vrei sa ajungi in puscarie,pleaca acum.Le-ai distrus viata!''

''Iti multumesc ca m-ai invatat sa fiu puternic,pentru ca ai fost langa mine,iti multumesc pentru rabdarea avuta cu mine,pentru timpul pierdut alaturi de mine,pentru ca m-ai facut cel mai fericit,iti multumesc pentru bunatatea si tandretea cu care mi-ai atins sufletul ,pentru amintirile de nesters pe care le-am imparartasit.Te iubesc!

Tot ce am reusit sa mai aud au fost strigatele lui Jasmine si sirenele salvarii...

You&IWhere stories live. Discover now