Chapter 23-Worldwide

920 61 6
                                    

Se pune deasupra mea si imi infasor picioarele in jurul lui.Cand vrea sa-si lipeasca buzele de ale mele,o stare de greata ma cuprinde din nou si il imping pentru a putea sa merg la baie.Ma asez in genunchi si incep sa tusesc puternic.Mana mare si calda a lui Harry imi mangaie spatele.Reusesc sa ma calmez si pun capul pe umarul sau.Imi saruta crestetul capului,apoi ma ajuta sa ma ridic.

''Merg sa-ti aduc un pahar cu apa.''Se ofera,dar il opresc.

''Nu,sut bine.Ma duc sa vad ce face mama.''

''Bine.Eu o sa fac un dus.''O gasesc pe mama uitandu-se la telenovela ei preferata si ma asez usor langa ea pentru a nu o intrerupe.

''Nu stai cu Harry?''Ma intreaba si inchide televizorul.

''Ba da.Mama...de cateva zile tot am stari de greata si nu ma simt bine mai deloc.''Se uita la mine ciudat.

''Ma duc la farmacie si o sa-ti cumpar un test de sarcina.O sa-l tin ocupat pe Harry.''Spune incet si se ridica de pe canapea.

*

Ma invart prin baie agitata si astept raspunsul.Mi-as dori sa am un bebelus cu Harry,dar nu stiu daca el e de acord.S-ar putea bucura sau s-ar putea enerva.Dau repezita capacul la o parte si aproape ma impiedic de propiile picioare cand vad cele doua linii.Sunt insarcinata.

''De ce nu ma pot duce la Katherine?''Ii aud vocea lui Harry de jos.''Ce face acolo?''

''Nu face nimic...doar ca vrea sa vorbeasca singura cu tatal ei.''Alta minciuna nu putea sa gaseasca?Ies din baie si atunci cand il vad pe Harry intrand in camera,bag repede testul de sarcina in buzunarul de la jacheta.

''Ai vorbit cu tatal tau?''Ma intreaba si isi verifica telefonul.

''Mda...''Ii spun nesigura.As sari pe el de fericire si i-as spune ca urmam sa avem un Mini-Harry,dar trebuie sa am rabdare.

''Te simti bine?Pari cam obosita.''Ma strange in brate si ma saruta pe frunte.Imi asez capul linistita pe pieptul sau si pret de cateva minute stam asa fara sa zicem nimic.

''Sunt ceea ce sunt datorita tie. Tu esti fiecare motiv, fiecare speranta si fiecare vis pe care l-am avut vreodata si nu conteaza ce se va intampla cu noi in viitor. Fiecare zi pe care o petrecem impreuna este cea mai frumoasa zi din viata mea. Voi fi mereu a ta''Il privesc in ochi si aproape incep sa plang.El ma face cea mai fericita,el ma face sa ma simt iubita.

''Poate ca lume esti o singura persoana,dar pentru mine esti intreaga lume.''Isi lipeste pofticios buzele de ale mele si ma impinge usor pe pat.Se pune deasupra mea si buzele sale imi ating usor gatul,lasand saruturi umede urmate de mici muscaturi.Imi da jos tricoul si il arunca pe jos.Limba lui calda traseaza mici cerculete pe abdomenul meu si in jurul sutienului.Scapa de el aruncandu-l prin camera.Varful degetelor imi ating usor sanii si ii maseaza usor facandu-ma sa gem de marea placere pe care o creeaza.Imi trage in jos pantalonii de trening urmatide chilotii mei.Imi saruta feminitatea si apoi limba lui trece peste clitorisul meu.Imi arcuiesc spatele si el continua sa linga locul care ma aduce la extaz.Isi toate hainele jos,apoi se apasa incet in mine.Imi infasor mainile in jurul gatului sau si il sarut usor pe obraz.Miscarile sale sunt lente,cea ce ma fac sa vreau mai mult,dar in acelasi timp sa continue asa.Iese din mine si isi aseaza capul pe pieptul meu.Ii mangai usor parul pana adoarme.Trag patura pe noi,apoi inchid ochii cazand in lumea viselor.



You&IWhere stories live. Discover now