Chapter 29-Revenge

940 63 0
                                    

Harry
''De ce m-ai chemat la ora asta?''Ma asez pe scaunul de la biroul lui Robert si astept sa dea un raspuns.Sunt mort de somn si e de-abia ora 4.38.Evelyn s-a trezit de doua ori si am incercat a o linistesc singur.Katherine se simtea destul de rau si in ruptul capului nu am vrut sa o las singura.

''Crezi ca te chemam degeaba daca nu aveam ceva extrem de important de spus?''Se rasteste.Nu l-am vazut niciodata asa nervos pe mine.''Stiu foarte bine ca acum aveti un copil si trebuie sa aveti grija de el.''Dupa tonul lui imi dau seama ca e ceva grav ceea ce ma face sa ma gandesc la ce e mai rau.

''Doar spune ce ai de zis.''Ma aplec pentru a lua sticla de vodka si a-mi tura intr-un pahar.Poate asta ma va trezi.

''Lev s-a intors.''Scap sticla din mana,aceasta spargandu-se alaturi de pahar in bucatele si injur lovind nervos biroul.Dupa ce mi-am revenit,nu m-a mai preocupat decat sa am grija de Katherine si de sarcina grea pe care a avut-o.Puteam sa-l caut si sa-l omor chiar cu mainile mele,dar a trebuit sa-l ascult pe Robert.Sunt sigur ca acum imi da dreptate.

''Cum ai aflat?''

''Mi-a trimis asta.''Imi intinde o scrisoare si o citesc repede.Tot ce am reusit sa inteleg din milioanele de cuvinte care ii erau adresate defapt lui Katherine,a fos razbunare.

''Trebuie sa plecati din New York cat mai repede posibil.''

Cum pot sa-i spun lui Katherine ca Lev s-a intors si vrea sa se razbune pe noi?

''Oriunde ne-am duce,ar veni dupa noi.Nu se lasa pana nu isi atinge scopul.Il cunosti foarte bine.''

Niciodata nu cred ca am regretat ca acum in ce m-am bagat.Sa ma retrag? Imposibil.Deja am ajuns prea departe.Nu cred ca exista o alta solutie pentru ca(,)Katherine si Evelyn sa nu aiba o legatura cu asta.

''Trebuie sa afle.Altfel nu ne putem proteja fiica.''

*

Kaherine

Ma ridic semi-adormita din pat si ma duc direct spre bucatarie de unde vine mirosul de cafea.Harry sta cu spatele si pregateste micul-dejun ca un bucatar sef.Micuta mea zambareata sta un scaunelul ei si asteapta sa-si primeasca lapticul.Merg incet spre el si imi infasor mainile in jurul lui.

''Buna dimineata,iubito!Esti mai bine acum?''Aprob din cap si el ma saruta usor pe nas,apoi aseaza farfuriile cu ou si bacon.Ii intind biberonul ingerasului si ma asez pe unul dintre scaune.Nu stiu de ce il mint pe Harry ca sunt bine.In ultima vreme ma simt din ce in ce mai rau.Am dureri de cap foarte puternice,ameteli si senzatii de greata.Nu am cum sa raman insarcinata.Doctorul mi-a asigurat asta.''Inca ti-e rau,nu-i asa?''

''Nu vreau sa te mint.''

''Nici eu nu vreau sa te mint in legatura cu altceva.Aseara cand dormeai,tatal tau m-a chemat urgent la el si mi-a spus ceva care s-ar putea sa te sperie...Lev s-a intors.''

Ma ridic panicata de pe scaun si ma impiedic cazand pe jos.Pentru cateva secunde vad negru in fata ochilor,dar mana rece si usor umeda a lui Harry imi maseaza usor fata.

''Nu vrea ca fetita mea sa pateasca ceva.''Ma agit in bratele sale si incep sa plang.Pentru prima data in viata mea,doresc raul cuiva.Il vreau departe de familia noastra,dar stiu ca nu se poate.Dupa ce l-am refuzat si nu i-am daruit iubirea mea,e clar ca o sa se vrea sa se razbune.O idee tocmai mi-a trecut prin cap si imi ridic capul de pe pieptul lui Harry stergandu-mi lacrimile.

''Vreau sa ma antrenezi.''



You&IWhere stories live. Discover now