Chapter 8-Uncertainty And Danger

1.4K 81 9
                                    

Este o mare diferenta intre grija in ingrijorare: ingrijorarea vede problemele, grija se apuca sa le rezolve.

Din perspectiva lui Harry

Acesta a fost cel mai tampit plan pus la cale de mine vreodata.Nu o pot parasi pe Katherine doar fiindca m-am gandit ca asta ar fi singura cale de a o proteja.As face-o sa ma urasca si mai tare si ar ramane cu impresia ca nu am iubit-o si doar mi-am batut joc.Pana la ea,am facut asta cu toate fetele:eram impreuna cu ele cateva zile pentru a le duce de nas si dupa ma desparteam facandu-le de ras in cele mai inteligente moduri ale mele.

Din perspectiva lui Katherine

A vrut sa mergem la el acasa si am acceptat.Ma simt destul de vinovata ca l-am lasat pe Niall acolo ranit,dar era important sa aflu ce imi ascunde Harry.Niciunul dintre noi nu vrea sa vorbeasca.Mai bine.Asa ma gandesc daca merita sa-l iert.Ma abtin sa nu-i pun un milion de intrebari,dar trebuie sa-i arat ca sunt suparata.Parcheza masina si imi face semn sa nu ies pentru a-mi deschide el portiera.Nu ma impresioneaza el cu bunele sale maniere de tot rahatul.

Intru in casa si ma asez pe canapea punandu-mi platformele langa.Harry se aseaza langa mine cea ce ma face sa ma simt un pic cam inconfortabil.Ori ca sunt nervoasa,ori ca miroase a tutun si alcool.

''Te poti da putin mai incolo?''

''Nu.Vreau sa te uiti in ochii mei,nu te mai uita in alta parte!''

''O pot face si de la distanta.''

''Bine.Ce vrei sa stii?''Totul,omule.Nu am venit aici sa aflu un sfert si dupa cine stie ce mai faci.

''Pentru inceput...de ce ai spus ca nu esti indragostit de mine?Te-ai gandit cat m-a durut sa aud asta?''

''Ugh.Cat de greu poate fi.Am planificat sa fac asta pentru a nu te pune in pericol.''

''Pericol?Despre ce vorbesti?''

''Mi-ai promis ca nu ma vei parasi daca iti voi spune.Nu o face!Am nevoie de tine mai mult decat orice.''Spune si parca ii simt durerea din glas..''...Eu...ma ocup...cu treburi ilegale...''Am nevoie de timp ca sa ma obijnuiesc cu asta.

''Si ce ar trebui sa facem acum?''Nu ma pot desparti de el atata timp cat ne iubim.E mult prea dureros si greu de suportat.Sunt in stare sa suport cu toate ca stiu ca la un moment voi ajunge sa regret tot.

''Eu unul nu ma despart de tine!''

''Nici eu,doar ca daca ai incerca sa fi mai sincer cu mine,nu m-as mai supara asa des pe tine.''Ii dau un pupic pe obraz si ma asez in poala lui.Deja ii simt umflatura din pantaloni,dar nu ma deranjeaza.

''Esti asa sexy in pozitia asta mai ales cu rochia asta.''

''Nu mi-a lipsit perversul Harry absolut deloc.''Se pune deasupra mea si cu o nemaipomenita incepe sa-mi sarute gatul masandu-mi usor piciorul stang.

''Chiar vrei sa faci asta?''Ma intreaba la un moment dat.

''Um...nu stiu.''

''O sa astept pana te vei simti pregatita.Nu ma grabesc.''Oh te rog,de parca nu stiu cand astepti momentul cand voi veni la tine si iti voi zice:'Harry,sunt pregatita sa ne futem pana nu mai putem merge!'

''Facem un dus?''Ma intreaba cu un zambet jucaus.Am mai facut asta pana acum cu el.Nu am fost acel gen de fata care i se face rusine cand ii vede penisul iubitului ei si incepe sa se minuneze de cat de mare si gros e.Pana la urma toate il vom vedea.Doamne,cat de pervers gandesc de la o vreme!Sunt destul de mare,in curand voi face 18 ani si nu vreau in nicun caz sa mor virgina proasta.Nu e un pacat ca fac asta,asa ca de ce ar trebui sa ma simt jenata?Ma intreb ce fantezii are Harry cu mine.E o intrebare buna,Katherine.Mereu il vad privindu-mi fundul sau cand mai vorbesc cu el,se holbeaza la sanii mei de parca ar fi facuti din Nutella.

''Stii ceva,ma duc sa mananc.O sa fac dupa.''Ma indrept catre bucatarie si incep sa fac doua sandwich-uri.Maine avem scoala.Cat de perfecta poate fi viata!

Sper sa nu am greseli

M-am grabit si sunt destul de obosita

You&IWhere stories live. Discover now