Chapter 31-Obstacles

854 59 0
                                    

Sunt mult mai speriata decat imi este familia la un loc. L-am parasit atunci si am vrut sa fug cu Harry, dar s-a intamplat ce s-a intamplat si ii multumesc lui Dumnezeu ca toti trei am scapat cu bine. Imi asez cana cu cafea pe masuta si din nou il privesc pe Harry cum isi afunda tristetea si frica in bautura. Mi-a promis multe, dar nici eu nu mai tin cont de ele acum. Frica mea, a lui Harry, a noastra creste pe zi ce trece, la fel si grija la cel mai mic detaliu.

Imi asez usor mana pe umarul sau, dar nu isi intoarce capul. Priveste in gol. Imi scufund capul in scobitura gatului sau si inghit mireasma parfumului cat mai am timp. Ii sarut gatul fierbinte cu pofta si imi impletesc degetele mele cu ale sale fara sa spunem nimic. Simt ca imi vine sa plang, dar nu vreau sa o fac, vreau sa ne petrecem timpul fericiti, cat mai putem.

Am asteptat momentul sa-mi spuna ceva, sa ma linisteasca sau ca totul va fi bine, dar s-a ridicat si m-a lasat singura ducandu-se si luand o alta sticla de vin. Nu e beat, nu inteleg cum nu a putut sa fie pana acum, dar o parte din mine se bucura ca nu mai arunca cu obiecte in pereti si nu se mai raneste fizic.

M-am dus dupa el si ma uitam cum ia o inghititura, doua, trei...pana cand am inchis ochii puternic si i-am smuls sticla de mana arucand-o in ghiuveta. Am izbucnit in plans si Harry era din nou tacut. Ma strangea in brate si lacrimile lui se scurgeau una dupa alta, fara oprire, la fel ca ale mele.

Imi doresc sa nu fi existat vreodata, regret asta, nu suport sa-i vad pe ceilalti suferind, nu suport sa-i vad distrusi doar din cauza mea.

Daca as putea, as da timpul inapoi in momentul in care Harry a fost impuscat. Puteam sa fiu eu in locul lui si as fi putut sa mor sau sa il puteam impusca eu pe Lev pentru tot ce a facut. De la o simpla privire, de la un simplu sarut, a inceput aceasta dusmanie intre ei doi si totul datorita mie, numai si numai mie. Cat regret toata astea. Dar stau sa ma gandesc ca nu pot regreta tot. Nu pot regreta ca il iubesc pe Harry, nu pot regreta ca am nascut-o pe Evelyn si in bratele mele a fost data o fetita cu chip de inger.

Mi-as dori ca totul sa fie mai usor. Lev sa inteleaga aceasta iubire si sa ne lase in pace, eu si Harry sa fim fericiti si nimeni sau nimic sa nu mai stea in calea iubirii noastre.

Obstacolele vietii .Mi-am adus aminte de cartea pe care am citit-o cand eram mai mica si eram uimita de tot ce era scris acolo si tot ce se putea intampla intr-o singura si si simpla viata a unui om.

Harry si-a presat puternic buzele de fruntea mea si m-am uitat in ochii lui rosii de la plans. S-a potolit, dar zambetul nu a reaparut. Mi-am lipit buzele de ale lui cat pot de mult si le framantam incercand sa-mi alung pentru un moment toate gandurile negre. Mi-a prins coapsele si mi le-a infasurat in jurul lui. Si-a bagat mana pe sub puloverul meu si imi mangaia usor abdomenul, gandilandu-l si facandu-ma sa chicotesc usor printre buzele sale fine de care am nevoie in acest moment si toata viata mea. L-a scos si l-a pus langa el revenind din nou la buzele mele. Am scapat de pantalonii mei repede si atunci cand incercam sa-mi deschid capsele sutienului, puteam sa vad din nou durerea din ochii lui de jad. M-am pus peste el incercand sa-l fac sa se simte bine, i-am masat cat de bine am putut de bine membrul si am ras sarutandu-l cand incepea sa se agite de placere stragandu-mi soldurile si tragandu-ma spre buzele sale. M-a impins in el si amandoi gafaiam de placere si ne tipam unul altuia numele incercand, totusi, sa nu te trezim copilul.

M-am ridicat de pe el m-a ajutat sa-mi pun lenjeria, eu facand la fel cu boxerii lui.

23.56

Ne-am bagat in pat extenuati si la scurt am adormit imbratisati.

You&IWhere stories live. Discover now