Chapter 35-Together

804 48 2
                                    

Mi-am inconjurat mai bine picioarele in jurul sau si el s-a aplecat peste mine. Isi plimba mana pe sub bluza mea, de la abdomen, pana la sani ajugand la capsele sutienului. Mi-a dat puloverul jos, apoi sutienul. L-am vazut inghitind in sec cand mi-a vazut muscaturile si mi-am lasat privirea in jos pentru a le vedea si eu. Muscaturi si vanaturi. Mi-a sarutat fiecare vanataie si mai icneam de durere atunci cand buzele lui treceau pe zonele aproape negre. Doamne, nici el nu mi le lasa in asa hal.

"Te doare?" Ma intreaba si imi mangaia usor obrazul, apoi sarutandu-ma usor si placut. Am aprobat putin din cap, apoi s-a intors si mi-a tras in jos pantalonii de trening. Incepu sa-mi sarute fiecare particica al fiecarui picior si mi-am lasat capul pe spate de placere pe care mi-o crea doar din asta. Mi-a tras de betelia chilotilor in jos si s-a aplecat sa-mi sarute feminitatea care inca e afectata. Simt cateva usturimi de la brutalitatea cu care a intrat propiul tata in mine.

Am alungat acest gand si mi-am arcuit spatele cand limba lui Harry se misca lent pe feminitate coborand la clitoris. Totusi, imi este destul de greu sa ma obisnuiesc cu acest Harry bland cand vine vorba de sex. Nu ma deranjeaza, dar uneori mai simt si eu nevoia ca orice femeie sa sar pe el si sa-l devorez.
Dar bineinteles ca ma refuza si imi spune ca trebuie sa ma odihnesc fiindca sunt dupa o nastere grea. Adevarul este ca a fost. Am refuzat sa fac cezariana si m-am trezit in sala de travaliu, transpirata, tipand si urland la doctori sa mi-i aduca pe mama si Harry.

Dar nu regret ca am nascut pe cale naturala. Mi-am auzit ingerasul plangand si a fost la pieptul meu la cateva secunde dupa ce s-a nascut. Era micuta, avea trei kilograme si cinci sute de grame. Primele doua luni era leita cu Harry, iar eu si tata, aveam impresia ca asa o sa semene mai tarziu, dar acum seamana si cu mine.

Pierduta din nou in ganduri. Nici nu mi-am dat seama ca Harry era cu patru degete in mine si se chinuia sa ma satisfaca pana le-a miscat usor mai dur in mana ca sa ma faca atenta. Am inceput sa rad usor si el s-a incruntat.

"Ma chinui aici de cinci minute si tu stai sa te uiti la pereti. Cu cine ai fantezii? Cu ei sau cu mine?" M-am potolit si am strans perna cand a inaintat si ma privea pervers,eu facand la fel, dar nu mai puteam fiindca m-a cuprins o caldura in tot corpul si m-am eliberat.

A tras o patura pe mine si m-am bosumflat cand l-am vazut ridicandu-se. Credeam ca va continua.

"Sa mai treaca un timp sa-ti vindeci ranile. O sa te doare si eu nu mai vreau sa fac asta." Mi se adresa pe un ton calm si ma saruta pe frunte.

Au existat momente cand m-a ranit si mi-am simtit inima spulberandu-se in milioane de bucati, dar el mi le-a adunat si mi le-a asezat la loc tinandu-le strans pentru ca nu cumva sa cada din nou. Acum suntem impreuna si sper ca asa sa fim mereu. Uniti.

"Iubito, in momentul asta vi aici sau o sa lesin!" Mi-am tras repede pe hainele pe mine si puteam banui de ce o sa lesine asa ca am urcat scarile mai lent.

"S-a intamplat ceva?" L-am intrebat prefacandu-ma ca nu stiu ce a facut Evelyn. A gesticulat spre bebelus care era intinsa pe pat si radea si ea. Era doar cu pampersul pe ea care presimt ca nu este gol.

"Fii-ta s-a cacat pe ea!" Am inceput sa rad atat de tare incat aproape era sa ma impiedic.

"Atat? Schimb-o!" I-am ordonat. De fiecare data gaseste scuze sa nu o schimbe. Ba il apuca burta, ba se duce sa manance, ba "il cheama Robert".

"De-a dracii ca a imputit dormitorul. Ce mananci, fata?" I se adresa lui Evelyn si ea continia sa rada enervandu-l mai tare pe tatal ei.

"Tu ai contribuit la facerea ei, eu am suportat noua luni plus o nastere grea si tu te vaiti de un pampers schimbat la cateva luni."M-am rastit la el ofticata si am iesit din camera. L-am putut auzi pufaind si bolborosind pe- acolo.

"O sa lesin aici. Katherine!!!!!"

Inca cinci capitole si intram in mult dorita, a treia si ultima parte din aceasta carte.

You&IUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum