Chapter 30-Unexpected visit

883 51 0
                                    

''Esti sigura de asta?''Dau din cap afirmativ.Ma asteptam sa refuze sau chiar sa tipe la mine fiindca nu stie in ce ma bag, dar mi-a raspuns chiar foarte calm.Nu ma asteptam la asta si tot ce sper este sa nu-si schimbe gandirea. E un bipolar.

"Cand incepem?"Il intreb chiar foarte entuziasmata. Nici macar nu stiu ce o sa ma invete. Probabil sa lovesc. Nici macar o palma nu stiu sa dau. Harry, mama, o sa ai de lucru cu mine.

"Imediat dupa ce-mi oferi si mie putina placere.Drept rasplata. Daca nu-ti aduci aminte, nu ne-am culcat de foarte mult timp."Ridica din umeri.

"Si o sa facem aici, de fata cu un bebelus care ne priveste foarte atent?"Ma intorc spre Evelyn si ii fac semn ca ea se uita la noi atenta, dar oricum nu intelege prea multe din ce vorbim.

"Corect, dar poate sa faca o mica vizita la bunica Carla si bunicul Robert.Asa ne mai odihnim si noi."Se vaita el si bate din picior enervat ca un copil mic.

"Sa inteleg ca vrei sa scapi de copilul tau?"Chiar vreau sa petrec timp cu Harry si sa fim doar noi doi, singuri, dar trebuie sa-mi iau rolul de mama in serios.

"Atunci sa mergem in vacanta, doar noi doi. Parintii tai vor putea avea grija de ingerasul nostru."

"Harry, nu-ti dai seama ca Lev vrea sa se razbune pe noi?Scopul lui e sa ne faca sa suferim."

"Crede-ma ca si mie imi este greu, dar vreau si eu o mica pauza de la atatea plansete si scutece schimbate."

"Bine."Cedez intr-un final. Chiar avem nevoie de o pauza.

"Nu plecam pana nu te invat sa faci ceva, sa fie clar. Esti asa de slaba, de aproape de sufla vantul."Ridica degetul aratator spre mine si apoi ma ajuta sa ma ridic."Si trebuie sa mergem si la doctor sa vada ce ai.Ma ingrijoreaza starile astea ale tale."De la Harry plangacios, la Harry foarte serios si nesimtit. Pana acum nu m-a suflat vantul, pana acum.

"Sunt bine, stai calm."Recunosc ca nu sunt bine, dar nu-mi place sa-l vad tot timpul asa ingrijorat si agitat. "Inainte de astea du-te pana la supermarket si mai cumpara cate ceva. Eu o s-o adorm pe Evelyn."

"Ok."Ma saruta pe nas, apoi isi ia cheile de la masina si iese din apartament. O iau pe Evelyn din scaunul ei si incep sa o legan usor in brate fredonand un cantec la intamplare. Aceasta incepe sa zambeasca si sa se joace cu manutele in parul meu. O asez usor in patutul ei si o invelesc cu paturica ei roz primita de la bunicul ei.

Ameteala ma cuprinde din nou si tot ce am reusit sa aud a fost strigatul numelui meu si o voce ce sigur nu era a lui Harry.

Imi deschid ochii buimaca si ma ridic in sezut uitandu-ma prin camera. Ma ridic si o verific pe Evelyn care doarme linistita si cobor jos unde il gasesc pe Harry butonand de zor telefonul si privindu-l nervos de parca ar vrea sa dea cu el de pereti. Oricum, nu mai are mult.

"Harry..."Soptesc si acesta se intoarce automat." Ce s-a intamplat?"

"Te-am gasit dormind. Erai obosita? "Se ridica si isi pune mainile pe talia mea.

"Nu." Imi aduc aminte ca am lesinat si nu el m-a prins.

"Harry...am lesinat si altcineva m-a asezat in pat."

"Lev..."Mi-am asezat capul pe pieptul lui si acesta a inceput sa-mi mangaie usor spatele. De ce a plecat? "Nu inteleg cum vrea sa se razbune. Nu ti-a facut nimic."

"Poate incearca doar sa fie langa mine."

"Sau poate pune ceva la cale." Continua el. Are dreptate. A spus ca vrea sa se razbune si sunt sigura ca o sa faca.

Imi cer scuze daca postez asa tarziu, dar am ramas in ultimele zile fara idei si tocmai astazi m-am gandit la ceva nou pentru urmatoarele capitole.
*

Styles Newspaper si Asemanarea Dragostei- by LIrenes

You&IWhere stories live. Discover now