KONU: SANJİ'NİN BİLİNMEYEN AĞLATICI , ÜZÜCÜ GEÇMİŞİ (teori)

3K 15 5
                                    

Evet , arkadaşlar hazır sizin okullarınız açılmaya başlarken ben de size bir teori yapayım dedim.
KONU: SANJİ'NİN BİLİNMEYEN AĞLATICI , ÜZÜCÜ GEÇMİŞİ VE SANJİ BİR İMPARATORLUĞUN PRENSİ!!!
İlk öncelikle konuya bir panel ile girelim , Sanji'nin North Blue'da doğduğunu söylediği zaman bunu biraz şaşırtıcı bir şekilde dillendirmişti.
Sanji , "Evet , ben North Blue'da doğdum...Size söylememiş miydim ?" der.
Ardından Usopp , "Bu bize bunu ilk söyleyişin." demiştir.
Bu da neden "Size söylememiş miydim?" dediğini açıklıyor.Yani Sanji bir şey saklıyor olmalı (Animelerde bir insan gülümseyip bir şey saklamaya çalışır , bunu Sanji yapmıştı.).Ayrıca doğum yerini söyleme nedeni ise Norland'ın hikayesini nasıl bilmesiydi (Gene gülerek geçiştirmeye çalıştı , North Blue'da popüler bir hikaye gibilerinden..).
Peki neden Sanji , Crocodile ile konuşurken "Ben , Bay Prensim. (Mr. Prince.)" takma adını kullandı ? (Prens olmasının kanıtlarından.)
Zoro da , Sanji'ye Gerizekalı Ülkesi'nin Prensi olduğunu belirtmişti. (Prens olmasının kanıtlarından.)
Hatırlıyorsanız , Sanji kafasına bir top koymuştu rengi ise Kırmızı-Beyaz'dı. "Ne alaka?" diyeceksinizdir...Sanji'nin kafasındaki topun rengi Lvnell İmparatorluğunun kalesini temsil ediyor.Lvnell İmparatorluğunun yeri North Blue'dur , yani Sanji'nin doğduğu bölge.Bu imparatorluk Noland'ın hikayesinde geçen bir imparatorluktu.İnanıyorum ki Sanji'nin bu imparatorluk ile bir bağlantısı var ve Sanji bu imparatorluğunun Prensi.Ayrıca bu imparatorluk Trafalgar'ın "Flashback"'inde de gösterildi.Yani Oda bu imparatorluğu UNUTMAMIŞ.
Chopper , Sanji'nin kanının (Burun kanaması geçirirken.) NADİR bulunduğu söylüyordu.Bir çok kültürün "kan" olayı için çok derin anlamları vardır.Sanji'nin "bulunması nadir" diye bahsedilen kan grubu , RH- Negatif'dir.Bir çok teorist RH- Negatif'in sahiplerinin , Dünya Lideri , Kral , İmparator olduğundan bahsediyor.Bazı teoriciler ise bu kanın Uzaylı Kanı olduğunu söylüyor.RH'ın açılımı Rhesus Monkey ( Al yanaklı maymun )'dur.Nedeni ise bir çok kan tiplerinin Rhesus Monkey'i takip ettiğidir. RH- sadece bir tek kan tipi olduğu için Rhesus Monkey'i takip edemez , Bu da uzay atalarının evrimine yol açar.Kutsal ejderler de , Astronot kıyafeti giyildiği görülüyor , bu da onların uzaydan gelme olduğunu gösterebilir.Onların da kan grubu RH- Negatif olabilir mi ? Evet , bence olabilir.Ayrıca şuna inanmıyorum ki RH- Negatif kan tipi sadece (Şimdiki zaman olarak.) Kutsal Ejderlere ait değil.Ama herkese ait olmadığını da belirtmem gerek , sadece belirli İmparatorluklara ait olduğunu belirtiyorum , tıpkı Lvnell İmparatorluğu gibi (Sanji'nin İmparatorluğu.).Yani anlatmak istediğim şey Lvnell İmparatorluğunun sahibi Kutsal Ejderler'den biriyle aile paylaşımı (Daha nazik bir kelime kullanamazdım heralde.Ama kaba tabir olarak ilişki diyelim.) yaşamıştır (Sanji o zamanlar küçüktü yani Sanji öyle bir şey yapmadı.).Bu da gösteriyor ki , Oda'nın GERÇEK DÜNYA'DAKİ teorilerden yola çıkarak bize oyun yaptığını gösteriyor (Antik Uzay teorisinden bahsediyorum.Rhesus Monkey teorisi yani.).Aile paylaşımından bir örnek verecek olursam , Sabaody'de bir hemşireye "Tamam , seni karım yapacağım." diyerek kolayca onu eşi ilan etmişti.
Buralar biraz karışıktı şimdi içinizi rahatlatıp daha rahat bir anlatım sergileyeceğim , yani anlayabileceksiniz (Size anlayamazsınız demiyorum , Rhesus Monkey biraz karışık bir olay yani.).
Ayrıca Sanji , gelecekte Denizcilere çok büyük bir "sorun" yaratacağını söylemişti (Zoro'yu kurtarmaya çalışırken.).
İkidir , Sanji'nin gerçek suratı ARANMA POSTERİNDE gösterilmiyor.İnanıyorum ki Sanji YÜZÜNÜN fotoğraf karesinde yer almasını istemedi (Hatta Enies Lobby'den sonra Fotoğraf çekme işlemiş BAŞARISIZ yazıyordu.).
1- Aranma Posteri : Aranma posterinde kuruboya (Kuruboya olmayabilir ama çizilmiş.) ile çizilmiş bir Sanji-kun vardı.
2-Hasır Şapkalılar GERİ DÖNDÜ posterinde : Yoruma atacağım fotoğrafı.Evet , burada da gösterilmedi.Görülen tek şey Sanji'nin saçı.
Eminim ki Denizci fotoğrafçıları , Sanji'yi kareye yakalayabilmek için çok yetenekli değiller.Lakin neden Sanji'yi kareye yakılayamıyorlar da diğer büyük korsanları yakalayabiliyorlar ? Bunun cevabı ise çok basit.Kendilerini Dünya'ya tanıtmak ve korku salmak için (Kendini ispatlama duygusu.).Sanji ise kareye yakalanmamak için tüm eforunu sarfediyor ama NEDEN?
Gerçek yüzünü göstermeme sebebi ise basit , Dünya tüm gerçeği öğrenip Sanji'nin kayıp bir çocuk olduğunu ve eski prens olduğunu öğrenmesin diye...Büyük ihtimalle Sanji kaybolunca ailesi eminim ki , şöyle bir poster tasarlar :
KAYIP
ÖDÜL: 5000 BERRY
(Sanji'nin fotoğrafı.)
Hatırlıyorsanız , Dünya Hükümeti Nico Robin'in çocukluk haline bir ödül koymuş ve aranma posteri yapmışlardı ve şimdiki aranma posteri ise yetişkin bir birey ve buradan anlıyoruz ki çocukluk fotoğrafı ve yetişkin fotoğrafı ile EŞLEŞTİRME yapmışlardır.Böylece kimliği açığa vurmuş , bu yetişkin bireyin Nico Robin olduğu tüm Dünya'ya vurgulanmıştı.Aynı şey Sanji için de geçerli , Sanji'yi en basit eşleştirme yöntemi "KIVIRCIK KAŞ"ı olacaktır ve bu yüzden de Dünya'ya ifşa olup herkes onun bir PRENS olduğunu öğrenecektir.İlk önce Sanji'yi bir gezi gemisinde görmüştük hatırlıyorsanız.Kendisi North Blue'daki Lvnell İmparatorluğundan kaçıp buraya sığınmış olabilir , tabii sığınıp bir şef olmak için gemide bulundu.Ama bu yaşta şef olmak...Gerçekten mi ?
Bu yaşta kesinlikle şef olacak yeteneği yoktu.Ayrıca Sanji'nin ailesini de hiç göremedik.Ailesi hiçbir şekilde hikayede değinilmedi bile...
VE ASIL SORU ŞU...
SANJİ NEDEN LVNELL İMPARATORLUĞUNDAN KAÇTI VE ORADA NEDEN BULUNMAK İSTEMİYOR ?
Hatırlıyorsaniz Dressrosa adasında Violet , onun gerçek niyetini öğrenip şok olmuştu.
Sanji , Violet'in ağlamasından bahseder ve şunu söyler , " BEN ASLA BİR KADININ GÖZYAŞLARINDAN ŞÜPHE DUYMAM!!" diye bağırıyor.Bunun derin bir anlamı var ve bu anlam geçmişe bağlanıyor.Belki Violet'in gözü Sanji'nin annesinin göz yaşını görmüştür.Aynı Violet gibi , Sanji'de çocukken annesinin göz yaşlarını görmüş olabilir. Sanji , annesinin acılarını hissetmiştir çünkü annesinin ve Sanji'nin kötü bir geçmişi vardır , tabii ki de babası tarafından (Farkındaysanız , Oda toplumsal mesajlar vermek de Balıkadam adasında ırkçılığa değinmişti.Şu ana kadar hiç kadına şiddete değinmedi.Yani buna özel bir arc yapmadı.Ama Sanji'nin geçmişi belli olunca bu gerçek de belli olacaktır.).Sanji'nin annesi , koşarken öldürülmüş olabilir. Water 7 Arc'ında , Sanji Robin'in gerçekleri söylemediğini kolayca anlamıştı ve bu yüzden de onun yanından gidip Su Trenine binmişti.Ayrıca Sanji'nin geçmişinde hiçbir şekilde ölüm yok lakin diğer tayfa üyelerine bakarsak HEPSİNDE BİR ÖLÜM VAR.Bu garip değil mi ? Belki annesi öldürüldü ve ezildiği için kadınlara el kaldırmama kararı almış olabilir.Ve annesi öldüğünde Lvnell imparatorluğundan KAÇMIŞ OLABİLİR.Şunu da unutmadan söylemeliyim ki farkındaysanız , Sanji bir prens gibi giyiniyor...Her zaman siyah bir ceket giyiyor ayrıca kıvırcık kaşı da kraliyeti temsil ediyor.Eğer hala böyle giyiniyorsa eminim ki İmparatorluğuna hala bir saygısı var.LAKİN Sanji'nin fotoğrafını çeken bir kişi var...ABSALOM
Eminim ki bu fotoğraf hala Dünya Hükümetinin eline geçmedi.Sanji'ye ödül verildiğinde geçirebilir.Ayrıca biliyoruz ki Absalom Yeni Dünya'da Serbest Muhabir olarak çalışıyor.İleride Sanji'nin fotoğrafını Dünya Hükümetine satıp tüm gerçek gün yüzüne çıkacaktır.

Ve en büyük kanıtlardan bir tanesi...
Mont Blanc'in (Norland.) Fransızca anlamı Beyaz Dağ'dır.Bu da Norland'ın isminin Fransızca bir isim olduğu anlamına geliyor.Lvnell de (Tıpkı Dressrosa'nın İspanya'ya benzetilmesi gibi.) Fransa'ya benzetilebilir.Oda ise SBS'de Sanji'nin en çok Fransızlara benzettiğini söylemişti (SBS sorusu şuydu , Hasır Şapkaları en çok hangi ülkelere benzetiyorsunuz ?)


teori ile ilgili görselleri daha sonrasında yeni bölüm olarak atacağım. okuduğunuz için teşekkür ederim ^-^


ONE PIECE TEORİLERİOnde as histórias ganham vida. Descobre agora