YENİ STRAWHAT ÜYESİ

418 9 2
                                    

Arkadaşlar bildiğimiz gibi bu arc'ta herkes yeni üye için kafadan bir şey söylüyor.En çok istenilen ise Violet ve Bartolomeo! Lakin perde arkasında kalmış bir söylentide var...Monet!
İyi de monet ölmedi mi ? dediğinizi duyar gibiyim.Hayır ölmedi Ceaser Franky'den dayak yedikten sonra Monet'in kalbi yerde gözüküyor.Peki neden Monet? Monet bir astrologtur.Bu hala açıklanmamış bir şeydir lakin manga da Monet'in ilgilendiği kitaplara bakınca gerçek anlaşılıyor.Oda gene bir hınzırlık yapıp kitapların tam adını göstermiyor.Fakat büyük bir ipucu veriyor. Bir manga sahnesinde "CLIP" diye gözüken kitap normalde tamamı "ECLIPSE"dir.Bu da Astronomi ile ilgilidir.Ve Sunny'de Zoro'nun çalıştığı bir bölüm var..Orası Monet için harika bir yer olabilir!
Hatırlar mısınız Robin'in Luffy'nin kurtarışını (Crocodile dövdükten sonra kurtarmıştı.) ? Aynı sempatiyi Monet, Chopper'a uyguluyor. Chopper'a bir kağıt atıyor.Ve bu kağıtta yazan şey ise " Don't do anything!" (sakın bir şey yapma).Tabi bu kağıtta Chopper'ın işine yaradı.
Monet'in hayali ise Ay'a gitmek veya Uzay'da bir şey keşfetmek.Strawhat'inde tam böyle birisine ihtiyacı var.Bir Astrolog eksikti! Ayrıca bu teori, "Raftel uzayda" teorisini de destekliyor.

ONE PIECE TEORİLERİOnde histórias criam vida. Descubra agora