SABO VE MAVİ ATEŞ

971 30 2
                                    

Konumuza ateşin kıyaslamasıyla girelim .

1. Beyaz Ateş :
En güçlü ateş türüdür.İnsana temas halinde anında kül edebilen bir ateş türüdür.

2.Mavi ateş : turuncu Ateş'in aksine daha güçlü bir ateş türüdür. Farkındaysanız "nitro"larda bu Ateş'i görürüz ve 2000 hatta 5000 kg'lik arabaları nasıl hızlandırdığını da görebiliriz.bu da bu Ateş'in ne denli kuvetli bir gücü OLDUĞUNU gösterebilir. Yanma gücünde ise şöyle bir örnek verelim. Ocaklardan ilk olarak turuncu ateş yanar. Sonradan açtıkça mavi ateş yanar. Buradanda turuncu Ateş'ten daha güçlü olduğu anlaşılır.

3. Turuncu ateş : klasik bir ateş türüdür. Her çıkan yangın bu Ateş'ten sorulur. Çokta enteresan bir ateş değildir. Ama tabikide Yakıcıdır.

ÇOĞU insan sabo vs akinu olacağına inanıyor . Eğer böyle birşey olacak olursa Ben sabo'nun power-up yapacağını düşünüyorum. Turuncu ateşten mavi ateşe.... Magmalar maksimum 1300 derece olur. Mavi ateş ise 1400 derece olur . Hatta eğer sabo çok kızarsa beyaz Ateş'e bile dönüşebilir. ( upgrade deyin siz buna .) Magellan 'ı hatırlıyorsanız o da mor zehirden , daha güçlü bir zehir olan kırmızı zehire dönüşüyordu. Aynı bunun gibi Sabo'da kızdıkça güçlenebilir.

Ayrıca sabo "Dragon claw" saldırılarını çok iyi bildiği için ateşini ejderhaya çevirebilir.

ONE PIECE TEORİLERİWhere stories live. Discover now