Kayıp yüzyıl

643 15 7
                                    

Yani adam diyor ki, Gerçek Tarihte(Kayıp Yüzyıl) tabii ki korsanlar vardı ve bunlar krallığı ele geçirmeye çalıştı. Krallık antik silahları(pluton, poseidon falan) kullanarak kendini savunmaya çalıştı. Ama korsanların da antik silahları vardı, ve krallığı ele geçirdiler. Korsanlar daha sonra antik silahları okyanusu karalardan ayırmak ve karayı ulaşılmaz yapmak için antik silahları kulandı. Bu olay karanın bölünmesine, ve 4 denizi(Kuzey mavi, güney mavi, batı mavi ve güney mavi), Red Line ve Grand Lineın oluşmasını sağladı. Korsanlar Dünya Hükumeti Korsanları(5 ihtiyar yıldız, asiller ve denizciler) adını aldı, bu yüzden kendi (korsan) bayrakları var ve Dünyaya hükmediyorlar(?). Antik krallık yaşadığı bütün olayları bugün bilinen adıyla ponegliflere kaydeti, ama dünya hükumetiyle aralarındaki savaşı ve bu sırada olan olayları sadece Rio Ponegliflerine kaydettiler.

Yüzyıllar sonra Roger, Grand Lineın sonunda Rio Poneglifini buldu. Rio Poneglifini okuyarak, kendisiyle birlikte adında Dyi taşıyanların antik krallığın Descendents(Aynı soydan gelen kişi) olduğunu keşfetti. Büyük savaştan kurtulanlar herkese bir gün Dethrone(tahtı geri almak) yapacaklarını hatırlatmak için isimlerine D koydular, Will of D.(D.nin arzusu) buydu.

One Piecein sonunda, Hasır Şapkalar Raftele ulaşacak ve Rio Poneglifini okuyacaklar(Robinin hayali). Gerçek tarihi bilerek, Luffy Will of D.(Dnin arzusu)nu gerçekleştirmek ister ve bir devrim başlatır. Bundan sonra Hasır Şapkalar(ve onlara katılmaya karar verenler) ve Dünya hükumeti(Shichibukailer, Amiraller, 5 ihtiyar yıldız vs. birlikte) arasında büyük bir savaş olacak. Sonunda, Hasır Şapkalar galibiyet alacaklar, ve Plutonu(Veya başka bir antik silahı) ateşleyecekler. Silahı ateşledikten sonra Dünya sallanacak, ve bir şekilde Red Line adalarla birleşecek, büyük ve bütün bir toprak oluşturacak, ve bunun adı One Piece(tek parça) olacak(Luffynin hayali). Ayrıca, 4 deniz birleşecek, Kuzey, Güney, Doğu, Batı diye ayrılmak yerine kısaca All Blue(Bütün Mavi) olarak adlandırılacak(Sanjinin hayali). Ve tüm dünyayı birleştiren kişi Korsanlar Kralı olarak anılacak.

ONE PIECE TEORİLERİOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz