" DÜNYANIN EN GÜÇLÜ ADAMI" / 100 canavar kaidou

2K 23 0
                                    

Beyazsakal'a denilen " Dünya'nın en güçlü adamı lakabı doğal olarak gücünden kaynaklıydı. Rogar ile eşit olduklarından Rogar ölünce Beyazsakal'a en güçlü adam denilmeye başlandı. Rogar hayattayken ikisine eşit oldukları için böyle bir lakap yoktu. Beyazsakal Rogar'dan önce ölmüş olsaydı Rogar'a en güçlü adam denilecekti.

Şimdi kaidou'ya denilen "Dünya'daki en güçlü yaratık " lakabı insan dışındaki tüm ırklar Arasında en güçlüsü olduğu belirtilmek için kullanılmış olabilir. ( fark ettiyseniz kaidou cüssesiyle bir devi anımsatıyor. Elbaf'lı olabilir.) Peki Beyazsakal mı daha güçlüydü yoksa kaidou mu? Elbette Beyazsakal . Sengoku ve Kong'un konuşmasını unutmayın . Ling korsanların en önündeki olarak Beyazsakal'ı gösteriyor. Ayrıca kaidou'nun lakabı yıkım gücünden de değilde dayanıklılığından geliyor olabilir. Sonuçta yonkou'lar Tarafından işkence yapılmış, 10.000 metreden düştüğü halde ölmemiştir. Ancak Beyazsakal daha güçlüdür kaidou ise daha dayanıklı.

Birde bu açıklamadan sonra Akıllara şu soru geliyor. Madem kaidou bu kadar güçlü Shanks onu nasıl durdurdu?

Eğer iki imparator MARİNEFORD'a gelirken savaşmış olsaydı büyük hasarlar alırlardı. Ancak Shanks marıneford'a geldiğinde çizik bile almamıştı. Bu durumda Savaştıkları düşünülemez. Belki Shanks basitçe ikna etmiştir kaidou'yu . 533 Manga sayısında Shanks'ın kaidou'yu müdahale ettiği söylenir ancak bu savaş demek değildir. Sadece onunla karşılaştı demek. Ne olduğu kesin değil.

ONE PIECE TEORİLERİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin