GOMU GOMU NO Mİ GOL D ROGAR'IN MEYVESİMİYDİ ?

3.9K 93 13
                                    

Shanks denize açıldıktan sonra o meyveyi yanında taşımıştır. Bu meyveyi yiyebilirdi yada para karşılığı satabilirdi. Ama o yanında taşıdı. Bu da bunu bir Hatıra gibi saklamak istediği izlenimini veriyor. Luffy' nin Ace'in meyvesini almak istemesi gibi . Ayrıca gearlar ömrü kısaltıyor. Gold Rogar' ın da fazla ömrü kalmamıştı.

Buggy luffy ile savaştığında kaptanının meyvesini yediğini fark ederdi . Ancak fark etmedi . Shanks' ın hasır şapkasını fark etti. Bunuda fark ederdi.

Büyük bir olasılıkla Rogar'ın tayfasındaki kimse şeytan meyvesi yememiştir. Çünkü Buggy şeytan meyvesini yedikten sonra biri " şeytan meyvelerinin gerçek olmadığını biliyordum ". dedi.kaptanı şeytan meyvesi yemiş biri böyle düşünmezdi herhalde .

Gol D Rogar büyük bir ihtimalle kralların hakisine sahiptir. Aynı zamanda silahlanma hakisine de sahip olabilir. Bu sayede Rayleigh silahlanma hakisi hakkında bu kadar bilgi sahibiydi.

* Bu teoriye göre Beyazsakal tayfa dağıldıktan sonra şeytan meyvesi yemiştir.
** Gol D Rogar idam edilirken tahta bir kelepçe ( veya adı her neyse) ile bağlıydı. Ancak Ace kayroseki( yada her nasıl yazılıyorsa) ile idam edilmeye götürüldü.

Gold D Rogar ile ilgili bilgiler (pek birşey bilmiyoruz gerçi.):
Ace ' in doğum gününden yola çıkarak Eylül veya ekimde idam edilmesi muhtemeldir.
Gol D Rogar adını ilk Dr Kureha söylemiştir.

ONE PIECE TEORİLERİजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें