25. "dreams"

495 18 6
                                    

>Vanuit Justin

Zondag.... Vanavond..... Het concert...... IK KAN NIET WACHTEN!!!!!!! Ik kon de hele nacht al niet slapen, ik ben op ongeveer 5 uur in slaap gevallen, en op 6 uur werd ik weer wakker, toen sliep ik op 7uur weer tot nu, om half 9. Ik stap mijn bed uit en ga douchen, daarna kleed ik me om. Om 3 uur moet ik in de hal zijn, om te sound checken. Maar ik en Fredo zullen er Half 3 zijn, om nog wat te regelen voor de grote verassing! Ik pak mijn gitaar die in de hoek staat en speel "Dreams" mijn nieuwste liedje. En ik zing " Baby, you let my Dreams come true. Baby, you are the one, you are the one who let my Dreams come true. I love the way you are smiling. It is so beautiful, in my Dreams." Dan word er op mijn deur geklopt.

J:"come in"

De deur gaat open. Een meisje van ongeveer 13 komt mijn kamer binnen. Ze houd een pen en boekje vast. Ze staart met open mond naar me.

J:" hello, can i help you"

Het meisje stotterd :" w..w..w..ww.www.wwe.ee.l.ll t.t.t.tthey said i could find Justin Bieber here, but but but i tought they they they where w..w where jokking! OMG OMG OMG YOU ARE THE J..J..JUSTINBIEBER!!!!!"

Ik lach en zeg :" so What would you do if you find Justin Bieber?"

Ze loopt naar me toe ik kan nog maar net mijn gitaar weg leggen en ze geeft me een knuffel. En ze stamelt :" i..i .i..i love you!" Ik glimlach. Ik hou van mijn Beliebers.

J:"What is your name?"

Het meisje :" m.m..m.mm.mm Miley"

J:"well. Miley, would you like to take a picture? "

M:"yea!"

We maken een paar foto's. En ik geef haar een handtekening. En vraag haar of ze niet meer mensen hier na toe wil leiden. Ze belooft het niet te doen en met een tevreden blik gaat ze weer weg. Ik doe mijn deur toch voor de zekerheid op slot. Daarna Bel ik Hope.

Tuut...Tuuut...Tuuut...

H:"yea, Hope"

J:"hey beautiful!"

H:"Justin!"

J:"yea haha. What are you doing baby?"

H:" bringing Charley to the train. She is gonna leave me..." Ik hoor dat ze er verdrietig om is.

J:"baby, it is all gonna be allright. I promise."

H:"..."

J:"tonight is the big suprise!"

H:"hahahahaha yea i know, i can't wait."

J:"don't forget to be beautiful, like you are."

H:" thanks... Wait What! Why?"

J:"you will see!"

H:"Justin say!,,, wait i have to go. I call you soon! Just wait."

J:"hahahahaha we will see, bye. Baby!"

H:"bye!"

Ik loop naar benden en eet een ontbijt. Daarna ga ik weer terug naar mijn kamer, en oefen nog een paar liedjes. Alfredo komt ook nog even bij me zitten, maar hij zit uiteindelijk alleen maar op zijn mobiel op een gegeven moment vraagt hij of hij niet even een filmpje moet maken voor viddy. Ik knik en speel het refrein van "Dreams", dit zal de eerste keer zijn dat Beliebers het liedje horen. Fredo zet er nog bij "@justinbieber is playing 'dreams' for his special lady, hahahahaha" en zoals verwacht meteen een heleboel reacties ook op Twitter . Reacties als "@justinbieber do you have a girlfriend!" En "@justinbieber is this the suprise?" Ik en Fredo negeren ze en Fredo gaat veder met op zijn mobiel zitten, en ik speel Dreams nog een keer.

Justin's Dream Girl  NLWhere stories live. Discover now