16. Fan....

530 16 6
                                    

-------------------------------------

hoi hoi !!!

Eerst wil ik jullie allemaal super bedanken voor het lezen van mijn verhaal, IK HEB 1402 LEZERS Thank you so much!!!! OHMYBIEBER!!!!! <3 love you all

en ten 2e IK HEB JUSTIN BIEBER GEWOON LIVE GEZIEN OP 13-04-13 !!! IT WAS THE BEST DAY OF MY LIVE!!!!! comment als je ook bent geweest en vertel me wat je er van vond!!! Sorry dat was even fangirling!!!

Ik en mijn vriendin hebben op twitter een fanaccount aangemaakt! please zoek ons op en FOLLOW. onze naam is @Kidrauhlxswagx Alvast bedankt <3

oke... ik wil ook mijn excus aanbieden voor deze hele late update! maar ik had er geen tijd voor,... school, believeconcert, familiedingen enz ! dus het spijt me echt heel erg. Maar de update is er nu eidelijk, en ik zal proberen dit hoofdstuk langer te maken ! Dus veel plezier met lezen...

Ooohh ja Wil iedereen asjeblieft stemmen??? *pruillipje*

xo LOVE YOU ALL <3 just keep believing

-------------------------------------

>Vanuit Hope<

Tuut....tuut....tuuut

ik word langzaam wakker terwijl ik gaap. Tuut...tuut..tuut. Ik zet de wekker af. Ga moe mijn bed uit en stap onder de douch. Ik luister goed maar ik hoor geen gestompel beneden als dat ik eerst wel altijd hoorde. Mijn moeder, is ze gister eigelijk wel thuis gekomen? FUCK waar is ze ! Ik stap de douch snel uit kleed me op pak mijn tas, stop mijn mobiel in mijm broekzak en ren de trap af, de woonkammer in. Maar er is niemand. Ik open de koelkast, er staan alleen maar lege wisky flessen in. Misschien is ze wel nieuwe halen? maar ze... Ik word een beetje ongerust en bedenkt me dat als ze vanavond niet thuis is ik me pas echt zorgen moet maken. Ik kijk op de klok, kwart over 7. Vlug eet ik wat. Daarna pak ik mijn jas en ga richting het treinstation. Ik stap de trein in en al snel word mijn naam gezegt :" Hope?!" ik kijk om het is Luca.

L:" He Hope, kom hier zitten!"

Ik ga naar hem toe en ga tegenover hem zitten ik mormel een hoi omdat ik nog steeds in de knoop zit met mijn moeder.

L:" He, is er iets?"

H:" uuh neej"

L:" Ik heb echt zo iets vets gedaan gisteren...."

De rit naar school luister ik naar Luca's verhaal over wat hij gister wel niet allemaal gedaan heeft. Luca is aardig hoor, maar ook best vervelend. Als we eidelijk bij school staan, lopen we samen naar binnen, ik kom Bram al snel tegen die het verhaal van Luca heel interesant lijkt te vinden, dus die twee praten daar nog over veder. Ik loop naar mijn klusje en zie Silvie daar staan met Karmen. Meteen voel ik een steek van jaloezie. Ik bedenk me dat Silvie vandaag "mijn neef" zou ontmoeten. Ze zal nu wel niet mee gaan,... Ik loop naar mijn kluisje, als Karmen me ziet draait ze zich om en loopt weg, Silvie blijft staan. Ik zegt zacht een soort van hoi. Ze antwoord duidelijk:" He sorry Hope. Het spijt me dat is zo rot deed. Ik ... ik. m.mm.mmis je!" verbaast kijk ik om, dit had ik dus absolut niet verwacht! ik weet niet waarom maaar ik zeg :"Ga je mee vanmiddag .... 'mijn neef' onmoeten"

S:" tuurlijk!!"

H:" ik moet je daar nog wel wat over uitleggen......"

Ze zeurt de heledag over 'wat moet je uitleggen' en 'zeg dan!'. Maar ik vertel haar niets. Voor de laatste les sms ik justin dat wij vanmiddag komen en vraag ik waar hij dan is. Hij antwoord dat hij ons in de tatto shop ontmoet. Ik weet niet waarom maar ik ben bang dat hij nog een tattoo neemt.

TRRRRRr

eindelijk de bel gaat. Ik en Silvie lopen naar ons kluisje, ze vraagt :" Waar zien we je neef?"

"In de tattoo shop" antwoord ik droog.

"Wat!!! maar .. maar hope?". zegt ze stotterend alsof ze bang is.

Ik krijg een smsje van justin...

-----

hi beauty,

You have to take the backdoor.

A lot of people here..

x

----

Ik neem Silvie mee naar de tattoo shop een klein stukje lopen. We nemen de achterduer door een steegje, ik vang een kleine glimp op van de papparatzie. en ik zie. een heleboel flitsen. Silvie kijkt me verbaast aan :" waar zijn die voor?"

Ik antwoord niet maar sleur haar binnen. We knallen tegen een grote stevig gebouwde man aan... securitie ! Hij zegt :" So, names?"

H:" Hope and Silvie. Can we come in?"

De man:" Hope.. ooh Hope yes you can" Silvie kijkt me de heletijd raar aan. We lopen naar binnen en zitten duidelijk in een wachtruimte Ik zeg silvie dat ze moet gaan zitten. Ik schenk glazen water in (in de hoek staat een waterdrinkautomaat) Ze pakt het vast, ik leg haar uit dat ik ga kijkwn waar 'mijn neef' is. Ik loop naar een gordijn en duw het opzij, ik zie een man met veel tattoo's bezig een tattoo te zetten bij... bij.. Justin! ik zei het toch. ik zeg : " Hi !" De twee kijken om.

J:" hi sweaty! This is Jake"

H:" Hi Jake"

Jake:" Hoi! I'm ready in a secont"

Jake gaat weer veder. Ik zeg justin dat ik zo terug ben en even bij Silvie kijk. Ik loop weer terug en zeg Silvie dat 'mijn neef' zo klaar is. We hebben het over vanalles en nog wat tot we het over het believe concert hebben. Na een tijdje vraagt ze :" En, ben je nu wel Fan van Justin Bieber?" Ik hoor dat Justin er aan komt en loop richting het gordijn maar wel met mijn gezicht richting haar. "Ja,....." Antwoord ik.Dan komt Justin binnen. Ik maak mijn zin af :"....Maar op een andere manier" Op dat moment geeft Justin mij een kus. Ik glimlacht. Silvie staart ons aan met open mond.

Justin's Dream Girl  NLWhere stories live. Discover now