2. knowing justin

2.1K 24 10
                                    

... van wie zou ik nou een smsje hebbben?! ik klik op hem te openen 

er staat: 

"------- 

Justin 

-------- 

hi ! 

i'm font of your friend's house. 

do you come outside 

i'm in the black auto with black windows. 

Justin  

--------" 

ik kijk uit het raam en zie een zwarte normaale auto met zwarte ramen. bij het voorraam zie wel een vorm van een persoon. ik stop mijn mobiel weer weg. oke,...nu naar buiten. om eerlijk te zijn vind ik het best wel eng. ik bedoel ik ken justin niet persoonlijk. een beetje trillend loop ik naar buiten. Als ik vlak bij de zwarte auto ben. gaat de deur open. justin had hem geopend, en hij zit bij het stuur. ik kijk snel veder in de auto... niemand... alleen ik en justin. 

J: " Hi Hope. Come In" 

H: "sure" 

meteen als ik in de auto zit,rijden we weg ik vraag " Where are we going?" 

J :"it's a suprise !" en weer die sexy smile! Damm. en dan begint mijn buik te knorren. ik heb natuurlijk nog niets gehad. 

J:" haha you are hungry. "  

en nu een nog grootere smile! Damm... owh nee ik mag hem niet leuk vindenn.... Silvie zal het niet goed vinden.... het is onmogelijk dat we zowiezo iets zouden krijgen.... het mag gewoon niet 

J :" my plans are changed! " en weer terug naar de sexy smile. ik ding mezelf niet naar zijn gezicht te kijken. en zeg :" Okee, I know ik can't ask I know !!! ". en ik lach."

------------------------------------ 

HEE 

als iemand nog een JB fanfictie wil lezen zoek dan dit verhaal op; "The girl where justin dreamed of (JB Fanfict) " van @Megan_Ann98 (m'n Vriendin ) !!!!

xo  

thnxx for reading :) 

nogmaals let niet op me engelse speling, alvast bedanktt  

-------------------------------------

we rijden een stukje. Ik kijk justin nieuwschierig in zijn liefe bruine ogen. waarom wil hij met mij afspreken? wat is er nou zo intteresant aan mij? ik ben nooit goed geweest in jongens. 

H: " Justin, why did you ask me to hang out?" 

J : " uuuuh... i can explain it later better. but for now.... i thinm you are realy special! " 

ik word meteen rood. na nog 5 minuten rijden stopt justin. ik kijk naar buiten en zie en hotel. ik loop met justin ( die de deur voor me open doet) naar het hotel en vraag :" why a hotel?" 

J : " i sleep hire the time i'm i holland"  

we lopen naar zijn kamer. als hij de deur open doet zie ik een reusachtige kamer. Als ik rond kijk zie je alles dat ook in een normaal huis zit. justin neemt mijn jas aan en hang hem en de zijne op een kapstok en zegt :" have a seat". ik ga op 1 van de banken zitten.  

J:" I have to call someone, wait !" 

H:" it's okay! " 

ik kijk nog eens om me heen.... de bank waar ik op zit is net een sova er staat nog zo 1 rechts van me, veder staat voor me en doorzichtige salontafel, de TV waar ik recht vokr zit is giganties vergeleken met een normale, veder zie ik links van een soort raam naar de keuken het is meer een gat. Justin komt weer binnen.  

J;" now we have to wait!" 

we praten nog over vanalles en nog wat, het lijkt bijna alsof we elkaar al jaren lang kennen. na een halfuur gaat de bel (ja dat kan in dit hotel).  

J:" i'm going!" 

justin loopt naar de deur. ik hoor wat gepraat en dan de deur weer dicht gaan. Net voor ik me wil omdraaien zegt Justin :" Close your eyes and open your mounth." ik doe wat hin zegt. ik hoor wat geromel en het geluid van bestek dat tegen elkaar aan kletterd. dan zegt justin : " Hire you go, enjoy your food" ik weet gewoon dat hij nu glimlacht. ik voel een warm stuk eten in mijn mond.  

J:" You can eat !" 

ik neem een hap, het is pizza!!!. en Damm deze is de lekkerstr die er is. als im de hap op heb doe ik mijn ogen open. justin zit heel dicht op me met een stuk pizza in zijn hand waar een hap uit is.  

J:" and....?"  

H:" I love it !!! " 

J: " i know it !!! " 

we eten de rest van de pizza ook nog op. onder tussen is het al half4. justin heeft net alle rommel opgeruimt, en we praaten nu wat wanneer hij uit het niets opeen zegt : " is your boyfriend not looking for you?" gelijk ben ik weer rood. aah wat haat ik dat. 

H; " i don't have a boyfriend." 

J:" owhhh"  

*ongemakkelijke stilte* 

J:" Why not? you are beautiful!"  

dit keer is het justins beurt om rood te worden 

H :" uuh Thankss" 

*weer ongemakkelijke stilte* 

J:" would you watch a film?..." 

H: "Sure"  

blij dat we het over iets amders hebben. ik schaamde me, half niet weten waarom eigelijk. ik voel mr nu echt dom. Justin start de film en gaa weer naast me zitten. ophet moment dat ik aan hem "Which film are we gonne watch?" komt er in het beeld " Scary Movie" te staan.

Justin's Dream Girl  NLWhere stories live. Discover now