22. Afkickkliniek de frisse moed

496 19 0
                                    

>Vanuit Justin<

Ik loop nu de studio, hier in Noorwegen, in. Als eerste kom ik Scooter tegen, we doen onze hand-shake. Dan komt Fredo naar me toe, ook wij doen onze hand-shake.

F:"Yo bro. I heart you want to make a new song! About Hope?"

J:"Yea, i want. About Hope?....maybe."

F:"Is Justin being red? Hahahahaha"

Ik geef Fredo een duw en loop dan veder. Dan zit al met zijn gitaar op schoot.

D:"What Will it be? A cute love song?"

J:"could you play 'Fall', i will sing my new song. Music comes later."

D:"allright"

Dan begint Fall te spelen en ik zing mijn net nieuw bedachte tekst..... "Baby, baby, i have dream about this, about you, about us,. Baby, you know you are beautiful. You know i love you." We nemen de tekst nog een paar keer door en door, en maken er een super liedje van. Daarna krijg ik nog meer ideeën en eindigen we de hele dag in de studio. S'avonds heb ik een concert. Voor het concert bel ik Hope nog even, in een hele happy/love humeur. Ik heb nog nooit zo veel plezier gehad in het zingen op 1 van mijn concerten, en dat komt door Hope, ze maakt me blij.

>Vanuit Hope<

Ik en Charly staan voor een oud huis. De ramen zijn dicht geplakt met houten planken. Er hangt een scheef bordje op de deur met als opschrift "afkickkliniek de frisse moed". De rode verf van de deur hang aan falders. Ik kijk Charly geschokt aan. "Weet je heel zeker dat dit het adres is." Vraag ik haar. Ze kijkt me aan en slikt, ze pakt het papiertje uit haar broekzak en leest het adres nog eens, "beursstraat 24, afkickkliniek de frisse moed, 24" mompelt ze, we kijken tegelijkertijd tijd naar de grote 24 die naast de deur haast onherkenbaar staat geschilderd. Ik slik. "Het moet hier zijn!" Ik loop naar voren en klop op de deur, meteen word er open gedaan door een vrouw rond de 40 en met vel rood haar. "Hallo dames! Waar kan ik jullie mee helpen?" Zegt ze net iets te blij.

H:"ik vroeg me af of hier misschien nog plaats is voor mijn moeder, ze is *slikt* alcohol verslaafd."

De vrouw:"Ogh kindje, kom toch binnen."

Ik en Charly lopen achter de vrouw aan, als we binnen komen staan onze monden open van verbazing, het is veel anders binnen dan buiten. De muren zijn wit met Bruin geverfd. Er hangen schilderijen van rustige dingen, als bloemen en landschappen. er staan wachtbanken en er is een deur aan de rechter kant. Aan de overkant staat een Bali. De vrouw gaat er achter zitten en wij lopen naar haar toe. Achter de Bali zit nog een deur, aan bijde kanten van de deur zitten ramen, ze kijken uit op een tuintje. De vrouw kijkt ons vragend aan.

De vrouw :"mijn naam is Rosie van der Valk. En ik wens jullie welkom in afkickkliniek de frisse moed. Vertel een over je moeder."

H:"nou.. Ze is een week geleden ofzo begonnen met drinken, en het is zo heftig geworden dat we haar gister moesten zoeken en haar achter de coffeeshop vonden."

R:" wat vreselijk, mijn kind. Weetje ook waarom ze is gaan drinken?"

H:"nee sorry, mevrouw"

R:"nou vul dan eerst maar dit formulier in."

Ze geeft me een briefje en een pen. Ik en Charly lopen naar een bankje en vullen het briefje in. Daarna geven we het weer aan Rosie, mijn telefoon nummer staat ook op het briefje, en Rosie belooft te bellen. Ik en Charly gaan weer naar ons huis, onder weg belt Charly nog even met haar ouders, om te vertellen dat ze nog een week bij mij blijft slapen, ik bel met school om te laten weten of ik ook een vriendin van België een week mee kan draaien op school, gelukkig kan het. We hoeven niet Charly's school te bellen want die heeft toch vakantie. Als we thuis zijn maken we een middageten en s'middags gaan we een film marathon houden. S'ovonds bel ik Justin nog omdat hij dat naar me smste, waarom weet ik niet, hij had me ook gewoon kunnen bellen,...

H:"hi justin?"

J:"sorry, wrong number. I am not Justin, i'm your boyfriend."

H:"awh Jus... Uuh my boyfriend. You're so cute."

J:"haha would you know who is more cute?"

H:" tell me"

J:"You!"

H:"did you know i love you so much"

J:" hahahahaha baby, i love you to. But i have to go on stage"

H:"why did you call me than?"

J:" because i wanted to hear your voice."

H:"*glimlachend* well, don't let your fans wait! Go Justin go!"

J:" i will go, my baby"

H:" i love you, have fun!"

J:" i love you to, baby! I go, bye!"

H:"bye"

Na dat ik heb opgehongen. Gaan ik en Charly naar bed, morgen school... Word vast gezellig met Charly en Silvie nu ze mijn grootste geheim weten.....

-------------------------

Heeyyy :)

Hier is nog een hoofdstuk! Hope you like it! VOTE!!!!

Okee volgende hoofdstuk of die erna zal ik "Hopin" erin zetten!

Please comment, en vertel me wat je er van vind :)

Mijn verhaal is nog lang niet afgelopen en ik heb heel veel idee's die ik ook ga gebruiken :)

xxx Belieber Forever <3

SWAG!!!

-------------------------

Justin's Dream Girl  NLWo Geschichten leben. Entdecke jetzt