7. vergeten

653 15 3
                                    

BONK...BOTR...TRR...TRRR.....

Ik word wakker van het geluid van een wekker in de muur. Wouw wtf een wekker in de muur!!! Daar tikte justin dus gister op! trouwens waar is justin!!! Maar dan zie over de stoel van de kamer iets lichtblauws liggen met een opvallend memoblaadje, ik stap uit het bed en pak het briefje...

-----------

Hi Beautiful!

I hope you slept well!

I made breakfast for you, i hope you like it!

You're dress broke yesterday, so I bought a new one.

I hope you like the dress and the colour to!

see you soon.

x Justin

I love you

------------

I leg het briefje neer, en laat de jurk lang mijn vingers glijden. ik loop naar het raam en doe de gordijnen open... Wouw het is perfect weer voor je jurk. Ik loop naar justin's badkamer. Ik douch en poets mijn tanden, daarna trek ik de jurk aan. Het is een jurk zonder bantjes, en net boven mijn heupen word de stof losjes. Ik hoor mijn buik knorren. Snel ga ik naar de keuken, en zie een bordje met brood liggen daarnaast een glas melk en een roosje. De roos stop ik in mijn haar. Ik heet snel mijn eten op, ruim alles daarna af. Ik doe nog snel mijn make up. Ik wil mijn tas pakken maar He er ligt nog een briefje op...

--------

Hi beautiful!

I know you have no jacket.

You can take my sweater.

x Justin.

--------

Ik zie een vest van justin bij de tas liggen, die zal hij wel bedoelen. het is een zwart/wit adidas vest. Snel trek ik hem aan, wat zit dat lekker!!!. ik pak mijn tas en ga weg,op naar het station, op naar school.

*Op school*

Zucht ik kijk al helemaal uit naar de pauze. Silvie nergeerd me al de heletijd omdat ik heb gezegt dat ik haar niet wou voorstellen aan mijn "neef". Begreep ze het maar.

Trrrrrrrrr

Ik en Silvie lopen zwijgend naar onze kluisjes. ik ruil mijn boeken om, en pak justin's vest. en doe het aan. Silvie doet ook een vestje aan. weer zwijgend lopen we naar ons plekje buiten, waar we wel vaker zitten.

H: " he Silvie. het spijt me oke."

S :" muh"

H:" ik kan je vast wel voorstellen *zucht*"

S:" owhh echt??!!!! "

Voor het eerst kijkt ze weer blij.

H:" uuuh ja vast wel."

S:" ooohh ik kan vrijdag wel!!!"

H:" uuuh ooh oke? denk ik"

S:" perfect!!!!"

owhh nee! wat heb ik gedaan! ik heb helenaal geen neef uit Engeland! ach ik verzin er nog wel wat op, het is pas dinsdag!

Dan trillt mijn mobiel, ik word gebelt. ik open mijn mobiel....

Justin!

ik zeg vlug tegen Silvie :" uuh mijn neef belt!" ik loop snel een stukje veder,weg bij Silvie. En ik neem op.

H:" Justin!! hi."

zeg ik net iets te blij.

J:" haha hi Hope. How are you doing ?"

Justin's Dream Girl  NLWhere stories live. Discover now