18. shoppen

523 20 0
                                    

ik voel een paar zachte lippen op mijn voorhoofd. Ik open mijn ogen langzaam. Justin kijkt me met zijn mooie bruine ogen aan. En verluistert "Goodmorning babe". Hij geeft me nog een kus. En loopt dan naar het balkon. Ik wil ook naar hem toe lopen maar hij geeft aan dat ik beter kan blijven liggen. Ik kijk heb vraagend aan. Hij kijkt lachend over het balkon naar buiten. Dan hoor ik het... een gegil van waarschijnlijk duizenden meisjes. Justin maakt met zijn handen hartjes en zegt "I love you all!" Ik kijk hem glimlachend aan, wat is hij toch damm lief, ook voor zijn fans. Ik loop richting de badkamer door zonder gezien te worden. Ik douch snel, ik bedenk me dat ik geen kleren mee heb. Alleen die van gister, maar die zijn vies. In mijn bh en ondergoed met een handdoek om me heen geslagrn loop ik weer zonder gezien te worden terug. Justin kijkt om, en kijkt me lachrmd aan. "Charly is coming" zegt hij. En op dat moment komt Charly rennned binnen, het lijkt net alsof door een kude tijgers is aangevallen. "Justin!!!!! You have to calm down your beliebers!!! look what they did! " roept ze. Ze geeft een ruk aan haar haar. "JUSTIN!!!!" gilt ze "I am a girll!!! i hate it when i look like a monster!" Ik probeer mijn lach te onderdrukken. Justin draait zich om en zegt :" I love my beliebers they are hilarious!" Justin begint een beetje te lachen. "Justin!!!!" gilt ze nog. Justin draait zich weer om en nu maakt hij foto's van zijn fans. Charly kijkt mij nu aan.

C:" Je bent toch nederlands? "

H:". ja!"

C:" Ik hoop dat je zo niet vanavond naar het feest gaat!"

Ze wijst naar de handdoek.

H:" Welk feest?"

C:" Heeft Justin nog niets gezegt? Vanavond houden we een feest! Omdat hellaas justin weer veder met de tour moet. Maar eerst ga ik kleding voor je regelen. Ik heb altijd iets extra's mee dus ..."

Ze begint iets uit haar tas te halen, het is een paarse jurk. ze gooit hem naar me toe.

C:" Doe deze maar aan."

H:" Thanks"

Ik loop terug naar de badkamer en kleed me om. Als ik terug ben zie ik justin nog steeds bij het raam. En Charly loopt naar mij toe.

C:" Ben je klaar?"

H:" Klaar?"

C:" Ja we gaan een jurk voor je shoppen!"

ik kijk haar verbaast aan.

H:" Maar ik heb geen geld"

C:" Ik wel! weetje wel hoe goed je word betaald als hulp voor justin!"

Ik weet dat ik dit aan moetneme maar toch kan ik het niet.

C:" En zeg niet dat het niet hoeft! ik heb al heel lang niet meer met een goede vriendin geshopt!!!"

Justin draait zich om

J:" Are you going to the male allready?"

C:" yea. If you want you can say now goodbye to you princess!!!"

H:" Charly!'

Ik voel dat ik rood word.

Justin loopt naar me toe.

J:" Of course i want"

Hij geeft me een knuffel en een kus. Ik geef hem een kus terug. Als ik achter Charly aan wil verluisterd justin nog :" I love you, so bad". Dan trekt Charly me met haar arm mee. We lopen naar beneden.

C:" Oke we moeten een andere deur vinden. Want anders vermoorden Justin's fans ons!"

Ik lach om haar reactie, ze lijkt echt bang. We gaan langs de persooneelsdeur. Meteen als er buiten zijn *Flits*

Justin's Dream Girl  NLWhere stories live. Discover now