19. Het Feest (deel 2)

540 16 16
                                    

Ik sta al een even met Charly te praten, wanneer Justin me vraagt te komen. Ik zeg Charly gedag en loop achter Justin aan. Onderweg kijk is snel op de kerkklok die je vanaf hier kan zien, het is al 10 uur.

J: "Do you want to meet the crew?"

H:"yea!"

we lopen naar een groep mensen, Justin steld me aan iedereen voor; de dansers, tecniek mensen, bodyguarts, iedereen. Ze zijn allemaal heel aardig. Dan zijn we bij Scooter.

S:"Hi Hope! Now i finally meet you!"

H:"Hi, yea i know.

S:"i'm sorry about the last time!"

H:"It is al right"

J:"I'm gonna get some drinks"

H:"i want a coke"

S:"me to"

J:"All right, be right back"

Als Justin weg is, drinken te halen, praat ik nog even veder met Scooter. Op een gegeven moment vraag scooter :"do you love Justin? i mean do you love him that you want to tell the hole world about it?". Ik kijk hem verbaast aan, vraag hij dat nou sirieus!

H:"Of course do i love him,"

S:"would you tell it the hole word?"

H:'uuh i don't know, i don't know if that is smart!

Ïk weet niet of ik het wel de hele wereld zou willen vertelen, of ik het wel bekent zou willen maken dat de hele wereld weet dat ik wat met Justin heb. zouden dan niet al zijn fans haat aan me hebben. zou ik dan ook achterna gezeten worden door paparatzie?

S:'Just think about it! I think it would make Justin realy happy!"

En dan komt Justin weer aan lopen. hij geeft ons ons drinken.

J:' here for Scot, en this one is for my special little lady."

Hij glimlacht naar me.en geeft me mijn beker.

'H:''Thanks.

Charly komt aan lopen. Ik drink de helft van mijn glas leeg. Charly groet ons. Je hoord de DJ boven iedereen uit:"allright!!! everybody ON THE DANCEFLOOR!!!! Let's danceeeeee!!!!!!"

C:"Kom!

Charly trekt me bij mijn arm en neemt me mee de dansvloer op, naar Justin's dansers. Ik geef Justin nog een please-haal-me-hier-weg blik.maar het helpt niet hij lacht me alleen maar toe. Justin's dansers doen een dansje, ik kijk er goed na en zie dat Charly ook probeerd mee te doen. Ik kijk nog een naar de dans en doe het bijna perfect mee. Als het eerste liedje voorbij is lach ik met de dansers mee. daarna roept de DJ :"Now everybody FREESTYLE!!!!" Ik lach ik hou van freestyle. Ik doe een best wel moeilijk iets met mijn voeten en dans op de mannier dat ik nooit in het oppenbaar zou hebben gedaan. Als ook dit liedje voorbij is lopen in en Charly terug naar Justin en Scooter. terwijl we naar hun lopen zegt Charly :"Wouw jij kan vet goed dansen!"

H:"ach valt wel mee."

We gaan bij Justin en Scooter staan.

J:"Wow Hope, you are a realy good dancer!"

S:"yes, you are !"

C:"see you!"

Ik voel dat er een blosje op mijn wangen komt, ik antwoord nog een bedankje. Justin verteld dat hij even weg moet en dat hij zo weer terug is, als Justin weg is legt Scooter uit dat Justin zometeen 3 liedjes gaat zingen. En daarna gaat hij weg, ik zal met hem mee gaan, want ik had eerder vanavond ja gezegt doen hij vroeg of ik weer bij hem zou blijven slapen. Morgen moet Justin er vroeg uit omdat hij naar het vliegveld moet. Dan roept de DJ :"IS EVERYBODY READY FOR JUSTIN BIEBER !!!!!!!!." de hele zaal roept terug :"JUSTIN!!!!"

DJ:'' WHEN I SAY JUSTIN YOU SAY BIEBER! JUSTIN!"

Zaal:" BIEBER!!!!!!"

en zo gaat dat een paar keer door, tot het licht donkerder word en er op alleen het kleine podium lichten schijnen. dan komt Justin op.

J:"Do you have a good time?"

de hele zaal begint te gillen en Justin begint "All around the world" te zingen. Daarna doet hij nog "Beauty and a beat" en "Believe". Als hij klaar is gaan de lichten weer terug en draait de DJ weer liedjes. daarna loopt Justin naar mij toe, we nemen afscheid van de anderen. Ik spreek met Charly dat ik haar morgen nog zie nadat we afscheid hebben genomen van Justin. Ik ga met Justin mee naar zijn auto, en we rijden naar zijn hotel.

J:" I hope you liked the party!"

H:"yea, i did!"

Hij glimlacht naar me terwijl hij het stuur draait om een bocht te maken.

J:'did you know, you look so beautiful!"

Ik voel me wangen een beetje rood worden. zijn hand gaat langs mijn wang.

H:'' but that's because i wear a dress and have make-up on.!"

Justin lach super schattig naar me. en schut dan met zijn hoofd.

J:"no no Hope. it is because you are so beautiful."

ik glimlach naar hem, wat is hij toch damm lief! Justin stopt de auto, en we lopen het hotel in. Naar zijn kamer. ik ga de badkamer in om de make-up er aftehalen met make-up doekjes die hier in het hotel in elke badkamer liggen. Ik gooi de hakken in de hoek, poets mijn tanden en borstel mijn haar, de krullen zijn nu helemaal weg. Ik kijk in de spiegel, hoe kan Justin me ooit mooi vinden! Ja ik geef het toe, ik ben altijd al heel onzeker over mijn uiterlijk geweest. Maar nooit dat ik onverzekerd zou zijn. Ik trek de jurk uit en doe een te groot t-shirt van Justin aan. Ik loop terug naar zijn slaap kamer. Jutin zit zonder shirt tv te kijken terwijl hij op de punt van zijn bed zit. Ik ga achter hem zitten, en maak rondjes over het forever teken met Hope erin, die hij had laten tatoeren. Justin verluisterd "you know that i love you!". Ik glimlach en doe mijn armen om hem heen en mijn handen op zijn buik. "I love you to!" verluister ik terug. Hij draait zijn gezicht richtin mij en geeft me een kus op mijn voorhoofd. Ik ga op het bed liggen, Justin staat op en doet ook een piammabroek aan, en poetst zijn tanden. Daarna komt hij terug en gaat naast me in het bed liggen.

J:"I have to leave tomorrow!"

H:'sssttt don't remeber me to that!".

Hij glimlacht.

J :"You are so cute."

hij geeft me een tweede kus en trekt me dan tegen zich aan. ik kijk in zijn damm sexy bruine ogen. Ik geef hem een kus op zijn mond. Hij glimlach en sluit zijn ogen. Ik sluit ook mijn ogen en ga tegen hem aan liggen. Ik denk na over morgen, we zullen om 7uur wakker worden dan moeten in een uur ons klaarmaken en een ontbijdje eten. en daarna zal Charly ons opzoeken en gaan we samen met de hele crew naar het vliegveld. dan zal ik afscheid moeten nemen van Justin. Daarna zal ik met Charly naar mijn huis gaan, als mijn moeder daar niet is zullen in en Charly haar gaan zoeken, ik heb Charly al alles verteld over mijn moeder, zij is de enige die er alles van weet, justin weet de helft maar... En maandag zullen de exames beginnen. Voor de examens van maandag hoefde je niet te leren, daar heb ik geluk mee. langzaam word ik moe en val tegen Justin aan in slaap, morgen word een drukke dag!

--------------------------------

hi !!

Dit is op de computer getypt dus ik weet niet of het er ook anders uitziet, als dat zo is dan sorry!!!

Maar ik hoop dat jullie mijn hoofdstuk allemaal leuk vinden!!! PLEASE VOTE!!!!!!!.

Oke even twee vraagjes! 1e ik wil graag weten hoe oud jullie zijn en waar uit nederland jullie weg komen (provincie). Gewoon om jullie te leren kennen, dat lijkt me leuk! dus als jullie alllemaal je leeftijd en provincie zouden willen comenten dan ben ik heel blij :) !!!!! en als 2e Jullie weten vast allemaal dat Justin en Selena terug zijn (volgens al die geruchten en justin had ook een foto op instagram gezet dus lijkt me veder wel duidelijk!) en justin en selena word ook wel Jelena genoemt ik wil graag ook een naam van Hope en Justin, maar ik kan geen bedenken! als je er 1 weet please coment die me!!!!! alvast allemaal bedankt!!! <3

nogmaals bedankt voor het lezen van mijn verhaal, ben er echt heel blij mee dat jullie allemaal dit lezen!!!! love you all!!! Just like justin love his Beliebers !!!! <3

xx :)

--------------------------------------------

Justin's Dream Girl  NLWhere stories live. Discover now