15. Bölüm: Kaçamak Arzular

4.1K 387 191
                                    

"Pekâlâ, baştan alabilir miyiz? Neyin partisini yapıyoruz?"

Önümdeki laptoptan yaptığım araştırmanın yarısında Sehun kaçıncı olduğunu sayamadığım bir şekilde sordu. Sinir krizi geçirmemek adına alt dudağımı dişledim ve araştırmamı yapmaya devam ettim. Bu arada ise Sehun'a açıklama yapmak adına dudaklarımı tekrar araladım.

"Myungsoo için. Şu... Sorunları olan arkadaşım. Tüm sabahımı size onu tanıtmakla harcadım." Derin bir nefes aldım. "Sorunlarını yenmeyi kabul etti, bunun için savaşacak ve iyileşmeyi deneyecek. Tamamen yeni biri olacak. Bunu kutlamak adına onun için bir şey yapmak istedik. Sevgilisi, Jiyeon ile beraber. Partinin en iyisi olacağını düşündük."

Bir süredir sessizliğini koruyan Suho hafifçe çenesini kaşıdı. Biraz daha düşündükten sonra bana döndü ve kaşlarını çattı. "O konuda istersen yardımcı olabilirim. Yani... Yer konusunda. Tabii, sen belirli bir yer ayarlaması yapmadıysan."

Suho'nun sözleri araştırmamı yarıda bırakmama neden olmuştu. Boğuk bir şekilde inledim. Laptopun kapağını sertçe kapatıp ayağa fırladım ve dış kapıya doğru ilerlemeye başladım. Bir yandan da dar kotumun cebinden telefonunu çıkarmakla meşguldüm. Bu süre içerisinde ise Suho ve Sehun beni garip bakışlarla süzüyordu. Birkaç saniye için onlara doğru döndüm.

"Yer konusunu düşündüm. Ayarlama kısmı kaldı ve eğer yapamazsam..." Birkaç saniye durdum. "O zaman sana geleceğim. Tamam mı?"

Suho hafifçe omuz silktiğinde Sehun ona yalandan vurdu. Bunu yapmasıyla sert bakışlara maruz kalmıştı ama pek etkilenmiş gibi görünmüyordu. Yandan sırıttı ve ardından tekrar bana baktı.

"Zengin arkadaşa sahip olmanın yararları." Ses tonunu hafifçe kısarak konuşmuştu.

Hafifçe güldüm. "Zengin arkadaş seni boğmak için hazır olarak yanında bekliyor."

Sehun biraz yana doğru kayarken bakışlarını Suho'ya dikti ve tekrar güldü. "Su torbalarına benzeyen kaslarıyla mı?"

"Geri zekâlı herif."

Ağzımı hafifçe yuvarlak haline getirerek şaşırmış gibi yaptım ve ardından tekrar çıkış kapısına döndüm. "Birbirinizi fazla hırpalamayın. Yarım saate dönerim ve Chanyeol uyanacak olursa ona da aynısını söyleyin. Sizi seviyorum!"

"Canın cehenneme!"

İkili atışmaya devam ederken kapıdan tamamen çıktım ve koridordan asansöre yürümeye başladım. Benim düşündüğüm mükemmel parti alanına gelirsek... Gökdelende en üstteki beş daire ve onun altında bulunan iki deney katı hariç diğer katlar genel olarak akla gelebilecek birçok alan için ayrılmıştı. Sadece tüm zamanınızı burada harcayarak hayatınızı kolayca geçirebilirdiniz, ciddiyim. Ve parti için de uygun bir kat bulunuyordu. Burası için izin almam gereken kişi ise Alesis'ti. Sonuç olarak Anormal Tehlikeliler'e bakıyor ve onlarla ilgileniyorduk ama bizzat bir deneye katılmadığımız sürece belirli bir miktar maaş almıyorduk. Bu durumu düşünecek olursak bana parti için izin vereceğini umuyordum. Suho'yu zahmete sokmak istemediğimden, izni almaya mecburdum.

VENEUMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin