Kap 18: Hytte natt 3

157 21 9
                                    

Jeg og Muffini er på tur opp parkouren.  Vi får sove en siste natt, før SG... Kanskje vi tilogmed får møte Trudi og Cutie!
Og det får vi! På skiltet står det: "Trudi9191, Cutiepiepew, Samu3333 og MuffiniNorge" ja! Da kan vi bli kjent!  "Hvem er Trudi9191 og Cutiepiepew?"
"De er to super snille jenter!"
"Kjenner du de?"
"Ja..." Vi gikk inn. Der satt de alleredet! Vi har klart det, eller alle klarte seg til SG! Vi sprang og hoppet inn i en gruppeklem!

Nå har alle blitt kjent. Jeg fant faktisk ut at familien til Muffini, er rik! Kanskje det skjer akkurat det samme som med Marianne... Da har jeg venner på Mineplex!
"Hva ville dere vært vis dere var et dyr?" Spør plutselig Trudi.
"Vet ikke?" Sier vi alle kor.
"Jeg ville vært en hund!" En hund... Altså, da har man jo en flokk! Høres egentlig veldig fint ut... Bare løpe når man vil, sove når man vil/når ingen fiender er i nærheten. Hadde vært bedre enn å sitte her.
Det er egentlig litt seint, men ikke altfor seint... Men de andre har nok lagt seg! Tviler egentlig på at vi bråker... Men det er de andres problem vis vi gjør det! Vi har bestemt at, vis vi på en eller annen måte overlever allesammen, skal vi dra på fjelltur! Overnatte, kose oss, finne hunder og katter! Men jeg har hørt at katter finnes i jungler... Men da drar vi dit! Jeg vet, jeg vet... At kanskje ingen av oss overlever... Men vis alle blir kjøpt ut så... Må det jo gå! Men så har vi jo Mineplex igjen. Kanskje vi har flaks sånn at ikke alle MÅ dø der. At de endå ikke har laget sånne spill. Ikke vet jeg! Jeg er bare en 15 års gammel jente, dratt med i ett dødsspill! Håper de folkene som har laget dette får seg en lære penge en gang. Det fortjener de.
"Hva sier dere, skal vi legge oss?"
"Ja vi må jo ha nok søvn før vi skal spille SG.." Alle nikker seg enig. Vi går i vær sin seng.

(Etter en god natt søvn)

"Dere må våkne! Nå er den store dagen kommet!" Roper Cutie til oss. Ikke med en glad stemme, men en sarkastisk en. Ingen av oss vil i det hele tatt våkne idag. Jeg vil ikke våkne opp og tenke: idag er dagen da jeg dør! Hvem vil det? "Vi lover hverandre å ikke svikte? Vi er ett team ikkesant?" Trudi ser på alle.
"SELFØLGELIG!" Sier vi alle ikor. Jeg har ingen planer om å svikte noen av dem. Tilsammen er vi fire som er pro! På en måte... Det kommer en mann brasene inn. Litt som som da jeg ble tatt hit. "Dere skal samles igjen, alle fire. De andre servere er stengt. Kom til følgerne deres, å gjør dere klar for det siste spillet!" Jaja eventyret slutter her, gjør det ikke?

--------------------
Siste spill! Så langt er vi kommet.
Noen som liker eventyr tid? Det er bare så bra xD

The gamesWhere stories live. Discover now