Kap 10: Skywars

252 28 13
                                    

Vi er på tur til spillet Skywars, som er nesten det samme som survival games bare på øyer. Jeg har en liten sjanse for å vinne, med tanken på at man kan falle ned fra øyene! Og selvfølgelig at det er folk der, som vil vinne.
Nå glemte jeg helt; jeg har Marianne på laget! Jeg er ikke sikker på hvor god hun er i spillet, men vi har iallfall hverandre. "Skywars er et spill på øyer. Dere skal prøve å være den siste igjen." Sier guiden vår som en kort oppsummering. Med enda kortere ord vil alle utenom en; dø.
For å være sikker på at jeg har et lag, spør jeg Marianne så fint som mulig: "Teame?" Jeg ser på Henne og venter på svar. Hun nikker. Håper vi ikke lander på øyer som er langt fra hverandre. Øyene er bygd rundt en hoved øy i midten. Om vi skulle være så uheldig at vi havner langt borte fra hverandre, må vi lage en lang bro. Når man bygger bro dør man, for fiender kan skyte på oss fra deres øyer, og da faller vi. Det har mamma fortalt meg.
For en grusom følelse det må være å falle mens du tenker på at så snart beinene dine lander på bakken; er du dø. Det var akkurat den døden Reginne måtte oppleve. Jeg kommer på det diktet Reginne så fint sa til meg: "Det lyser en stjerne på himmelen et sted,
der alle stjerner finner fred.
Se på den da du er trist og lei
og husk at jeg er glad i deg" jeg finner ikke noen stjerne på himmelen akkurat nå, men det er jo tross av alt dag...

Jeg snur meg og ser på Marianne nok en gang, og det fryktfulle blikket som møter mine øyne gir meg ideer om at hun er nervøs. Ikke det at jeg er helt rolig. Jeg skjønner henne. Hvem ville ikke være nervøs i denne situasjonen? Dette er dødsspill, ikke kosespill.
Tausheten som har lagt seg over gruppen vår varer til vi er framme og blir teleportert til lobbyen, altså lobbyen til skywars. Det er helt hvitt, eller nesten. Parkouren er rett framfor spawnen.
"Marianne?" Roper jeg 'lavt'. Jeg vet hun er i nærheten. "Ja?" Jeg skvetter og snur meg til synet av Marianne rett bak meg. Hun ler litt.
"Skulle bare vite hvor du var!" sier jeg og smiler. "Ja jeg er her..." Informerer hun meg sarkastisk. Det er fint at hun har det litt morsomt før dette spillet begynner...
"Håper vi kommer på øyer nært hverandre."
"Ja" sukker hun. Hun er sikkert litt lei seg siden en av oss/begge må dø. Det er jeg også!
"Skal vi holde oss nede i gruvene?" Spør jeg. Det er gruver tildelt på alle øyene, det er der man får ting; en ore har våpner eller andre nyttige ressurser. Samtidig så kan ingen se deg, og om en fiende skulle komme ned i gruva har man større sjans for å klare å dytte de ned. Mamma fortalte meg alt dette.
"Ja, så slepper vi å... Drepe folk.." Hun mumler den siste delen. Hvis vi er heldig dør alle uten at vi må røre dem, men da må vi drepe hverandre...
Game starter, og vi blir teleportert til øyene våre. Det er en slags skjold aktig greie rundt meg som skal hindre meg i å gå utenfor øya i noen sekunder, den blokkerer også piler og uvedkommende til å komme til meg.
I inventoryet har jeg et stein sett med  våpen som er enchanted. Ved siden av meg er det en kiste. Jeg løper bort til den, i den er er det en fisk, noen fakler, flint, iron boots, tennstål og tråd. Det får jeg godt bruk for! Plutselig blir skjoldet oppløst, og jeg føler meg utrygg. Rundt meg ser jeg masse andre øyer, og så ser jeg noen som har allerede begynt å bygge til midten... I midten er det en kiste som heter mystery chest eller noe sånt, og i den kommer det bra ting hvert 5 min. Men det jeg egentlig ser på, er Marianne som står å hugger tre. Jeg prøver å få øyekontakt ned henne, men hun er for opptatt med det treet... Kanskje jeg bare skal bygge meg til henne? For å gjøre det trenger jeg masse stein, og det har jeg jo i gruva! Inne i gruva er det masse kull, men mest stein. Det er også litt jern. Først burde jeg kanskje hakke jernet... Jeg bruker pickaxen min og hakker jernet. Av jernet får jeg et jernsverd. Det er egentlig veldig bra! Jeg hadde ikke et steinsverd til å starte med, bare tresverd, så nå kan jeg bytte det ut. Tviler på at jeg kan kjempe med den greia! Jeg kaster sverdet ut i intet, før jeg hører: "Samu!!" Det er Marianne! Hun er ferdig med treet! Ok, hun var sikkert ferdig for lenge siden da... "Jeg kommer til deg!" Roper hun fra øyen sin.
"Hva om en pil treffer deg?" Hun svarer ikke, men begynner å bygge mot meg. I side synet ser jeg en kiste, i gruva. Inni den er det som er mest bruksomt piler. Kanskje jeg kan lage meg en bue å skyte på lang avstand? Da slepper jeg å slåst med sverd. Jeg mangler kun 2 pinner og 3 spindelvev. "Klarte det!" Hører jeg bak meg. "Ja det gjorde du!" Vi jubler litt for å feire at hun lever.

"Skal vi nå bygge oss ned i gruva?"
"Ja!" Vi begynner å grave ned, til vi vet at vi er kommet til bunden. Så tar vi to stein blocker over oss å knuser alt foran oss, så kan fienden falle ned!
"Tror du vi er trygge nå?" Hun ser på meg med håpefulle øyne. Jeg tror dette 'fortet' er bygd ganske godt!
"Garantert!" Sier jeg og viser tommel opp.

"Lurer på hvor mange det er igjen nå."
"Kanskje 4..."
"Tre deltakere er igjen!" Hører vi en stemme si. Da har vi svar på det!
"Hører du det???" Hvisker Marianne. Begge blir like stille som en blekksprut. Nå hører jeg! Rett oppfor oss er det en person som går! "Jeg kan høre dere!" Sier personen med den creepyeste stemmen ever! Blocken oppfor meg blir knust og ned faller han!- Oppå meg! Jeg ser ingenting. Men jeg hører at han blir slått... "Uuuuuuææææ" sier han tilslutt faller ned. Jeg ser meg forvirret rundt, lyset blender meg litt siden jeg nettop hadde en fyr oppå meg som sperret for lyset. Jeg skimter Marianne med blod på sverdet. "Du klarte det!" Jeg klemmer Marianne. Hun ser blek ut som en skeleton. "En av oss må-" før hun får fullført setningen, forsvinner hun i løse lufta. "Samu3333 har vunnet spillet"
Hva skjedde?

------------------

Halla folkens! Jeg har hatt en del skrive sperre... Med det mener jeg at jeg har gått inn på den uferdige delen, sett på den og gått ut igjen! Men her er det. Jeg vil Også tipse dere å skjekke ut to av mine venniners bøker, den ene heter: "Skogen bak huset" og den andre heter: "Block hunt mordere". Begge handler om minecraft! Vil vanligvis ikke gi shoutout men de er min forfatter venner lzm! Haha. Håper du likte dette kapittelet!

The gamesWhere stories live. Discover now