Kap 12: Draw it

208 25 2
                                    

Vi har nettop våknet, Cutie driver å kaster brød overalt. Det er sinnsykt morsomt! "Vil dere ha? Vil dere ha?" Vi har enda noen timer før vi må tilbake. Tilbake til det grusomme. Jaja, jeg får leve i nået! Ingenting å gjøre med det. "Jeg er sulten!" Nå hiver hun brød i senga mi! Jeg tar alt jeg klarer.."hvor fant du alle brødene?!"
"På bakken..."
"Du finner alt på bakken!"
"Hehehe" vi begynte å le igjen. Dette er morsommere enn du tror! Jeg har ikke hatt det så morsomt på en stund... Det får jeg bare sjansen til når jeg er i hytta. Dette er nok siste gang jeg er i denne hytta. Litt trist... Men jeg er selvfølgelig glad!

"Alle kommer til den som skal vise dere!" Roper noen. Vi begynner å små hoppe ned.
Nede på bakken blir vi samlet sammen. "Jeg skal ikke være her!" Sier Cutie og Trudi i kor. Det er sikkert noe galt med det! De kommer jo fra helt andre servere. "Jo, det skal dere! Dere blir byttet om fordi serveren deres er stengt!" Vi ser på hverandre. Dette er jo bra! Eller ikke når spillet Survival games kommer... Da må alle dø! Men inntil da! "Dere skal spille spillet draw it! Her trenger ingen å dø. Spillet går ut på å tegne det du blir fortalt. Dere får poeng for å gjette riktig! Den med mest poeng vinner!" INGEN TRENGER Å DØ! Det er helt utrolig! Jeg trodde aldri vi kunne spille noe for å hygge oss. Dette skal bli super gøy! Vi kan tegne å hygge oss. Denne gangen ble vi tatt med til Draw it lobbyen med medvilje! Ser ut til at vente lobbyen er selve der vi spiller! Jeg ser Trudi er usikker på hva som skjer. "Hvorfor så usikker?" Spør jeg henne. Hun klør seg i hodet, "jeg er ikke god å tegne..."
"Du trenger ikke være god!" Hun DØR jo ikke av å tegne feil! Det blir jo bare vanskeligere. "5...4...3...2...1!" Cutie ble dratt fram. Lurer på hva hun skal tegne, og om hun har skills! På det hvite arket begynte hun å tegne noe brunt... En brun strek faktisk! Hun tok svart rundt og på toppen litt diamonds... Noen har begynt å rope, eller mange... Men nå går det noe opp for meg! "Spade" ropte jeg men stemmen min ble helt stille.. Ingen viste jeg snakket så det ut som.. "Samu3333 har gjettet ordet!" Kanskje ingen andre skulle vite om det? Uansett fikk mange rett. Neste person ut, kjenner jeg ikke... Han begynte å tegne noe som lignet en Stein block men når jeg ropte det, var det ikke rett. Ingen klarte å få rett på det. Han ble teleportert tilbake og jeg ble trukket fram! Jeg skal tydeligvis tegne en soppesuppe... Jeg begynner med den litt mørkebrune skåla, den ser forferdelig ut. Så tar jeg svart rundt som som Cutie gjorde. Nå er det tid for selve suppen! Den lysebrune tingen. Noen har alleredet klart å gjette det, kanskje det ikke er så forferdelig likevel? Jeg blir tp-et tilbake, fram kommer Trudi. Hun tegner en sirkel... Nei en sirkel som er spiss på den ene siden! Den spisse delen får en trekant på seg... Jeg skjønner ikke! Men en person har alleredet gjettet ordet så... Hun snur seg i tegn på at hun er ferdig. Nå skjønner jeg! "Fisk" Jeg fikk rett!

(Skip)
Resten av rundene går ganske fint! Jeg gjettet riktig og først, på fire personer! Jeg får iallefall en andre plass... "Samu3333 har vunnet spillet!" Eller en første plass...
I lobbyen kommer Trudi og Cutie å gratulerer meg. "Bra!"
"Tusen takk! Dere var flink også!"
"Neste spill blir... Deathrun!" Death run? Der dør man jo i hvertfall ikke?! Det ligger i ordet!!!!

------------------

Beklager litt navne skifte... Men nå er det bestemt! Navnet "Shayxx" blir om til "Trudi9191"!! Takk for at du leser! Ses!

The gamesWhere stories live. Discover now