Kap 5: Hide and seek

271 38 16
                                    

"Neste spill! Nå skal dere spille spillet Hide and seek. De som er hidere skal prøve å gjemme seg. De som er seekere skal prøve å finne de og slå de. Når du er slått som hider blir dere seekere. Vis dere blir slått ihjel som seeker er dere dø. Forstått?" Hva annet kunne vi gjøre enn å svare "ja" ikor? Jeg synes de egentlig forklarer veldig dårlig, men jeg vet alt dette, som sagt; har moren min lært meg det. Det er fortsatt noe jeg lurer på angående det: hvordan viste hun det?
Inni Hide and seek lobbyen er det GANSKE kult. Det er ett kjempe kjøkken, med en kjøkken parkour. jeg vil helst ikke dø av en parkour, så jeg holder meg rundt spawnen.
"Dette var kult, ikke sant?" Spør jeg Reginne som har sittet seg ned ved siden av meg. "Ja, se på den mega cookien der!" Hun løfter fingeren mot en diger cookie som ligger flatt på benken. "Den var stor!" Jeg smiler til henne.
"Hva håper du du blir?" Sier hun ut av det blå. "Et craftingtable kanskje.." Som regel er det flest crafting table på hver map, sier mamma.
"Crafting table? Jeg vil være en bokhylle!" En bokhylle ville kanskje være bra. Jeg mener, hvor finner du ikke en bokhylle? Plutselig befinner jeg meg sperret inne i et vente rom. Jaja, kanskje de bare må forberede noe eller noe sånt? Det er bare meg her.
"Seekeren er sluppet ut." Idet de sier det, kommer jeg meg ut. Jeg har et diasverd og jernrustning. Jernrustning? Dia?? Det kan bare bety EN ting. JEG ER SEEKER! Jeg burde ha blitt mistenksom med en gang beskjeden kom... Jeg må nå drepe folk for å få ett lag! Dette er et mareritt! Jeg begynner å klype meg i armen i håp om at tanken min er riktig, gjett hva? NEI. Sånn er livet, eller hva? NOT! Jeg får vel bare begynne da tenker jeg. Åhåhååhhååhåhhåhåh jeg ser en som rørte på seg! Tid for å bli grusom. Jeg løper bort til stedet, så slår jeg for harde livet på hver eneste block i området. En block begynner å løpe, og samme gjør jeg. Når jeg endelig klarer å ta den igjen slår jeg så hardt å mye som jeg bare klarer. Den blir borte og jeg haler etter pusten. Dette er jo ikke så ille, for nå kommer plutselig på at jeg ikke drepte den, men respawna den som en del av mitt "mektige" lag. *phoo*. Jeg ser rundt meg. Dette kan vel ikke være så vanskelig? Det er jo bare å finne noe som står unormalt... Akkurat som den bokhylla der! Mhm.... Going in for the kill! Håper bare ikke det er Reginne... Jeg slår på den, slår på den... Dø! Nå har jeg to på laget, tre vis man teller med meg. Jeg kjenner noen poket meg på skuldra. Hjerte banker i ett, og jeg gjør meg klar til å slå idet jeg snur meg rundt. Det kan jo faktisk være en morderpotte eller no. Men det er Reginne. Hvordan vet jeg det spør du? Hun er ikke en hider lenger, men en seeker. Jeg drepte henne! Hun ser på meg med et ''måtte du virkelig det blikk'.
"Jeg beklager! Jeg tenkte ikke på det!" Beklager jeg etter et digert gisp. "Du trenger ikke å beklage. Du viste vel ikke at det var meg" Reginne fniser litt. Hun forstår meg virkelig.
"Takk for at du forstår!" Plutselig drar hun fram sverdet. Jeg dukker unna idet hun svinger sverdet foran meg og treffer en block som springer. Hun slår den ned å smiler lurt til meg. "Hvor mange har du tatt?" Spør hun utfordrende. "To"
"Jeg vedder på at jeg kan ta flere enn deg!"
"Jeg vedder imot!" Det ender opp med skuling.
"Klar ferdig gå!" Roper hun. Vi springer vær vår vei, i håp om å vinne veddemålet. Vi har jo ikke veddet noe, men hva har vi å vedde uansett? Jeg ser rundt meg. Alt står egentlig normalt... Tenk Samu, tenk! Hvor kan en block gjemme seg? Iallefall der det er mange blocker som er like. En craftingtable "flokk" er en perfekt plass, akkurat som den der borte... Jeg tipper alle føler seg trygg der! Ikke nå lenger! Jeg sprinter bort til craftingtablene.
"Uuuuuææææ" skriker jeg da to av dem begynner å løpe. Hærre NOTCH altså. Jeg må vel løpe etter de eller hva? Jeg begynner å spurte etter den ene, den løper opp en trapp, som får den til å snuble litt. Jeg klarer å ta innpå den, og springer foran den sånn at jeg kan slå den som en ninja. Karatespark!! Ok så er det ikke det som skjer... Det er faktisk jeg som blir slått! Retrett!! Retrett! Heldigvis, klarer jeg å løpe fra den. Jeg snur meg og gjør meg klar til å få hevn! Møt vreden min din block!
"Hiderne har vunnet spillet" informerer en spill lager. Ser ut til at tiden gikk ut... Nå kan jeg fortelle Reginne at jeg har tatt 3 stk!

-------------

Hei! Jeg vil bare si at jeg blir takknemlig vis du stjerner/kommenterer! + takk for at DU leser! Og at du har kommet så langt. Håper du likte det. Hade for nå <3

The gamesWhere stories live. Discover now