Kap 15: SG; Heros

151 23 6
                                    

"Kom med meg!" Sier en sånn vakt bestemt til Cutie og Trudi. Hva mener han? "Hvorfor?" Spør Trudi forvirret, det skjønner jeg... "Serverne deres er åpne igjen! Begge's server. Men dere vil bli slått i sammen igjen når dere spiller Survival Games." ÅNEI!!!! Nå er det en sjanse, eller ikke en sjanse men! Det er helt sikkert at vi aldri ser hverandre igjen! Jeg håpet liksom på at alle tre vant lekene sånn at vi kunne være ilag igjen... Dette er like grusomt som det som skjedde med Reginne! Alle tre gir han ett frustrert blikk. Trudi og Cutie går etter han, etter å ha klemmet meg. De skal heldigvis ikke på samme server! For da kan jo vi kanskje være ilag på SG.... Har ikke det vært fint? Så kan vi dø ilag! "Dere skal spille SG; Heros! Dette spille ligner litt på SG, men dere får ett minutt på å finne lout før dere blir tatt med i en duell! Den som vinner duellen går videre til finalen. Den siste som står igjen er vinneren!" Utrolig! UTROLIG! Jeg sa jeg kanskje hadde flaks før men dette, dette går ikke på flaks! Det går på våpen! Og styrke da selfølgelig... Lobbyen har en slags stein "tunnel" rundt seg. I midten er det liksom hage og en stein greie.... Dette er veldig dårlig forklart... Men sånn er det bare.

Vi står nå i en slags sirkel med sånne start punkter på. Altså en block med knapper på. Akkurat som på Trouble In Mineville. Det er en by, med sikkert masse loot på! "5...4...3...2...1!" Alle løper til kistene, vet du hva? Jeg prøver noe nytt, så jeg gjør det samme! Jeg klarer å skaffe meg en hjern hjelm og en stein øks. Jeg har alleredet ett tresverd, men jeg ser vel tøffere ut med øks? Synes iallefall jeg. Jeg er påtur til en flyplass ser det ut som. Mamma har fortalt meg om en felle jeg skal passe meg for her! To feller faktisk. Men de er bare farlige når man spiller Survival Games vil jeg tro. Det er samme mapet på begge! Det er laget av team Vareide. Inne i en sånn hule det flyene tydeligvis skal komme inn til, er det mange kister. I de andre er det ingen. Vedsiden av den jula med kistene i er det en knapp. Det er nokk fella. Den skal vist stenge deg inne også fylle rommet med lava. Grusomt ikkesant? Men smart.  Jeg løper til den nermeste kista. Så til neste, så til neste... Osv... Jeg har veldig bra lut nå. Veldig bra...
Jeg teleporteres til et sirkelrom, og står i et glassrør. Framfor meg står det en gutt med tresverd. Jeg har gull. Haha! Glasset blir knust og vi løper mot hverandre. I en stor fart, begynner vi å slå. Jeg hater dette men det er den eneste sjansen jeg har vist  jeg vil se mine venner igjen. "Jeg vant!" Roper jeg som mitt seiersrop. Som sagt hater jeg dette. Han hadde ikke såå bra loot men jeg fikk en fiske stang og mat. Jeg blir teleportert igjen, men denne gangen med noen andre. Vis jeg teller riktig, er vi 6 stykker. Nå har vi startet. Alle de andre løper mot hverandre, mens jeg løper i et hjørne. Ser på folk dør er ikke så gøy, men da trenger iallefall ikke jeg å drepe noen.
Det står en forvirret sjel igjen. Ser etter meg. Jeg vet, kan ikke bli her for alltid. Kanskje jeg bare skal prøve å drepe han? Men han har diamant sverd... Men nå har jeg en ny ide! Jeg løper bort mens han står med ryggen til, slår han to ganger også klatrer jeg litt opp i ett tre. Jeg har vært god å klatre siden jeg var liten. Så dette er ingen problem for meg. Men for han er det det... Hvordan kan en vinne når ingen har sjansen til å slå hverandre? Jeg tenker, hardt... FISKESTANGEN! Jeg kan slå han med den! 

(NOEN MINUTTER SENERE!):
Jeg klarte det! Jeg klarte det! Dette er utrolig! Tenk at fiskestanger kan være så mektige!

The gamesWhere stories live. Discover now