Kap 14: Trouble in mineville

191 20 10
                                    

Jeg bare lurer på en ting, hvorfor kommer jeg på første plass? Det er litt rart pga jeg har mye mindre seere enn de andre? Hvis du vet svaret skriv i kommentar feltet!

----------------------------------------Neste spill vi skal spille er Trouble in mineville. "De som er innocent skal prøve å overleve. Traitors vil prøve å ta dere! Så stol ikke på noen. Vis du VET at noen er traitor da dreper du dem. Når alle traitorene er døde vil de som er innocent vinne. Men vær forskiktig, vis du dreper en innocent og selv er det, vil lagkameratene dine tro at du er traitor! Da kan du risikere å bli drept. Traitorene skal drepe alle innocentene og detektivene. Vis du er detektiv vil du ha muligheten til å se hvem som drepte personen. Det gjør du ved å finne den avdøde kroppen, som vil se ut som en zombie og se på zombien. Da vil du få opp brukernavnet. Lykke til! Det trenger dere.." Ja... Dette er jo ikke komplisert i hele tatt! Nå kan jeg ikke stole på noen! Ikke mine to beste venner engang! "Vet du hva jeg ville bli når jeg var liten? Detektiv!" Hvisker Cutie til meg. "Ja.. Det er jo sjanse for at du blir det nå!" Hvisker jeg tilbake. Tenk om jeg blir traitor! Jeg grøsser med tanken... Lobbyen ser ut som ett hvitt tempel, det er masse trær og sånt rundt. Inne i "tempelet" er det parkour. Ikke det at jeg bryr meg... For det gjør jeg ikke! "Skal vi tre teame?" Spør Cutie.
"Men vi skal jo ikke stole på noen!" Sier Trudi med ett beskymret blikk.
"Altså vis en av oss er traitor så sier vi det bare!"
"Men traitorene må jo dø... Samme med de innocente og detektivene!"
"Ehh...." Det blir stille. Vis noen av oss tre blir terorist, vil jo vi måtte skilles! ÅNEI!!! Vi blir teleportert til en plass rundt ett tre. Det ser ut til at det er en type landsby! Det blir lettere å gjemme seg da. Det er sikkert masse kister inne i husene. "5...4...3...2...1!" Alle begynner å løpe mot ett hus. Jeg er innocent siden jeg ikke har blitt fortalt noe annet. Jeg går mot et murhus. Jeg kan se kista herifra! Inne i kista er det ett tresverd. Bak en disk er det også en kiste, med bue og 64 piler! Kanskje jeg kan skyte på traitorene fra taket... Jeg vil finne Trudi og Cutie.. Uansett om de er traitors! Jeg vil bare ha selskap! Og noen jeg kan få hjelp av vis noen slår på meg ellernoe. "Uuuuuææææ!" Hyler jeg når noen tar meg på skuldrene! Cutie. "Du skremte livet av meg!"
"Men du lever ennå!" Jeg himler med øynene. Hun er god! "Hva er du?"
"Innocent" siden hun spurte meg så avslappet håper jeg at hun er det samme! Hun gliser. Jeg begynner å bli litt redd!
"Jeg er... Detektiv!"
*lettelse* ren lettelse... Nå kan jeg stole på henne. Når jeg tok kistene istad, var det sånn at ingen kan drepe meg. Men bare i noen sek. Vi løper på taket. Det er bedre utsikt derifra! Så vi kan se om noen blir drept uten at Cutie må ned å se hvem som drepte h*n. Vi titter ned. Cutie lener seg tilbake igjen. "Får du inn noe?"
"Nei...nei... JO! Vent... Nei..."
"Hallo?" Hører vi en stemme bak oss. Det er Trudi! "Verdens værste vakt!" Ler Cutie å ser på meg. Jeg må innrømme, jeg gjorde ingen god jobb akkurat...
"Vent, hva er du?" Trudi ser på meg. Så ser hun ned... DETTE ER IKKE ET GODT TEGN! Vi går noen skritt tilbake. Bare sånn for å være sikker... Vi vet jo at hun ikke vil skade oss... Men aldri vær for forskiktig! For alt vi vet har hun fått en potion som gjør henne ond! "Jeg er INNOCENT!" LETTELSEN ER STØRRE ENN NOEN GANG NÅ! Pjooooooo! "Da Er vi teammates!"
"Hva er dere egentlig?"
"Cutie er detektiv og jeg er innocent!" Vi begynner å hoppe i ring som små unger. "Dette er bra!" Roper vi ikor. Så kommer det en person på taket... Vi ser forskrekket på personen. Han ser like forskrekket tilbake! "Slapp av jeg er innocent..." Sier han rolig. Med litt lavere stemme enn normalt... Han kommer mot oss, med sakte og bestemte skritt. Vi rygger bakover. "Slapp av! Jeg vil ikke skade dere!" Vi stopper, begynner å le av tanken på hvordan det må ha sett ut. Han ler med. Plutselig får han et alvorlig morderblikk å angriper Trudi! "Au!" Roper hun! Jeg og Cutie angriper. Kjemper for harde livet! "Traitoren Felixxxx er død!"
"Vi klarte det!" Sa Cutie å hi-fivet meg. Eller skal jeg si "HIVE-Five" hahahahaha! Nei det er ikke morsomt... Men det var en som ikke var med i hi-fiven, Trudi. Hun sitter på bakken. Eller huker. "Hva er det?"
"Jeg har lite liv!" Svarer hun å ser opp på oss. Stakkar!
"Er du sulten?"
"Ja... Veldig..."
"Hvem av meg og deg er best av å kjempe, Samu?"
"HVA?!"
"Jo en av oss må finne henne mat.."
"Ehhe..."
"Ok da blir det deg!"
"JEG SA IKKE JEG VAR GOD!!"
"Nei men... Siden du har best våpen..."
"Du har det samme!" Det blir stille. Men bi kan ikke bare la Trudi vente! Det går ikke! "Javell da... Jeg går..." Jeg er stolt av å ta det ansvaret! Håper jeg overlever... Jeg må ut av huset for å finne kister. Jeg løper ned trappa, retning døra. Det er ingen i siktet. Jeg ser opp, der kikker Cutie på meg. Jeg geiper og ler litt før jeg begynner å lete. Cutie har øyne på meg som en hauk! Det får meg til å føle meg trygg. Kiste! I kista er... Det poteter!! Ren flaks! Men her er noe uflaks: En jente står rett ved siden av. Hun ser på meg. "Kan jeg teame med deg?..." Skal jeg stole på henne? Er hun snill? Det får jeg ikke svar på før jeg begynner å løpe... Det gjør jeg på grunn av at det kom noen å drepte jenta rett etter at hun snakket. Hun hadde nok lite liv siden det kun tok ett slag... Jeg har iallefall maten! Cutie driver å roper: "løp Samu! Løp!!" Til meg fra taket. Men hun trenger ikke å rope, jeg gjør det frivillig! Han er like bak meg! Men nå er jeg heldigvis inne, trur det hjalp å smelle døra i fjeset hans! "Du klarte det! Nå gjør klar til kamp!" Roper Cutie i øret mitt. "OKEY!" Hyller jeg tilbake. Nå er han her. Han løper mot oss. Med tre sverdet hans. Men det er vi som tar overhånd (er det sånn det brukes? xD). Han dør. Veldig dramatisk ikke sant? "Alle traitorene er slått ut. Innocent vinner!" Yay! Vi klarte det!
"Rett før jeg døde!" Roper Trudi lykkelig. Så var det tilbake til lobbyen...

-----------------

Sammen er offisielt igang! Om noen min kommer neste.

The gamesWhere stories live. Discover now