24

868 26 2
                                    

"Jullie krijgen allemaal een zwemvest die jullie om moeten doen en dan kunnen jullie gewoon zitten" zegt de man en wij knikken. "Dat zwemvest staat je wel heel sexy hoor" grinnikt Donny "dankje" lach ik.

"Goed ga maar zitten" zegt de man, Donny en Justin ploffen alvast neer en ik plof tussen Donny en Justin in. Donny slaat gelijk zijn arm om me heen en ik glimlach. "Ik ben echt blij dat je mijn vriendin bent" "ik ben blij dat ik je vriendin kan zijn" hij drukt een snel kusje op m'n mond en dan begint de boot te varen.
-
"Dat was echt geweldig" zeg ik als we het strand oplopen. "Zeker weten" lacht Donny en we geven onze zwemvesten weer aan de man waarna hij ons uitbundig uitzwaait.

"Zullen wij samen even wat leuks gaan doen?" "Wat wil je doen dan?" Uitdagend kijk ik Donny aan. Hij pakt m'n hand en trekt me mee het hotel in.

Als hij me eindelijk loslaat zijn we in een soort spelletjes kamer beland waar echt niemand is. "En wat wil je hier gaan doen?" "Laten we dit doen" hij stopt wat geld in een automaat en pakt zo'n hamer. Hij begint op de mollen te slaan en lachend kijk ik toe.

"Zit je me nou uit te lachen?" "Nee hoor hoe kom je erbij?" Grinnik ik en dreigend komt hij op me afgelopen. Als hij begint te rennen ren ik snel weg maar al snel voel ik twee sterke armen om me heen die me tegenhouden. "Dacht je nou te kunnen ontsnappen?" "Misschien" ik draai me om en Donny drukt zijn lippen op de mijne. Zachtjes duwt hij me tegen de muur achter me en houd mijn handen boven mijn hoofd. Uitdagend kijkt hij me aan en met zijn hele lichaam duwt hij me tegen de muur en drukt zijn lippen weer op die van mij.

"We komen straks wel terug Hugo ze zijn met een ander soort spelletje bezig" hoor ik Rody zeggen en Donny trekt zich terug. "We zijn uitgespeeld" lacht Donny en hij doet een stap achteruit zodat ik niet meer tegen de muur aangedrukt word. Ik voel m'n wangen rood kleuren en wend m'n gezicht af. "Ohja we gaan zo eten" zegt Rody en ze stoppen wat geld in een automaat. "Ja laten we ons gaan opfrissen" zegt Donny, ik knik en loop achter hem aan de kamer uit.
-
"Dames zijn jullie klaar?" Ongeduldig wordt er, na het eten, op de deur geklopt. "Ja bijna" roep ik en Melissa loopt alvast naar de deur. Ik doe nog snel m'n hakken aan en sta dan op om naar de deur te lopen. "Wauw je bent zo mooi" ik glimlach en kijk Donny bewonderend aan "jij bent ook heel mooi." Hij drukt een kus op m'n voorhoofd en pakt m'n hand.

"Veel plezier jongens en zorg ervoor dat je morgen geen kater hebt als we moeten vliegen" "komt goed" lach ik. "En jongens hou de meiden in de gaten en laat zien dan ze van jullie zijn" knipoogt m'n vader en ik rol m'n ogen. De jongens lachen wat en dan gaan we op weg naar de club.
-
"Liv, wilt u deze dans van mij?" Vraagt Donny "natuurlijk" grinnik ik en we pakken elkaars hand. Hij leidt me naar de dansvloer waar we samen beginnen te dansen.

Donny is wat drinken halen bij de bar en opeens komt er een jongen bij me dansen en ik dans wel gewoon door. "Sorry gast deze is van mij" Donny geeft mijn drankje aan en de jongen loopt weg. Ik druk mijn lippen op die van Donny en met mijn overgebleven hand ga ik door zijn haar.

"Ik hou van je" mompelt Donny tegen mijn lippen "ik hou ook van jou" glimlach ik. "Ja doe dit alsjeblieft niet voor mijn gezicht" hoor ik Justin zeggen. Ik trek me terug en kijk hem met opgetrokken wenkbrauw aan. "Justin dan kijk je lekker de andere kant op" "ja hij zit jou een beetje voor mijn gezicht af te lebberen, je bent m'n zusje Liv" "dan kijk je toch de andere kant op doe niet zo moeilijk." Ik rol m'n ogen en neem nog een slokje van m'n drankje.

"Zullen wij vast terug gaan?" Hoor ik Donny om 2 uur vragen en ik knik. "Ik meld het even bij Justin en Melissa." "Melis en Jus wij gaan vast terug oké?" "Nemen jullie onze kamer of die van jou? Ik slaap weer met Melissa want ik vertrouw jullie" "mijn kamer maar hij heeft toch geen spullen?" "Hij heeft een pasje" knipoogt Justin en hij trekt Melissa mee.

"Ze willen samen slapen dus wij kunnen naar mijn kamer" "dan haal ik even spullen uit m'n kamer" ik knik en Donny slaat een arm om me heen. "Dit was echt de beste vakantie ooit" "hij is nog niet afgelopen" knipoogt Donny en lachend schud ik m'n hoofd.

Als we ons hotel inlopen lopen we snel de trap op naar onze kamers en zodra er op de deur wordt geklopt doe ik open. "Heb je alle spullen die je nodig hebt?" Vraag ik als Donny er staat met wat spullen. "Ja als het goed is wel" knikt hij en in het voorbij gaan drukt hij een kus op m'n mond.

Als ik m'n avondroutine gedaan heb duik ik het bed in en even later komt Donny ook naast me liggen en slaat hij zijn arm om me heen. "Welterusten Livvie" "slaaplekker Don" glimlach ik. Ik leg mijn hoofd nog even op zijn borst en al snel vallen m'n ogen dicht.

De duif die ons verbond (voltooid)Where stories live. Discover now