20

834 29 14
                                    

Pov Liv
Gisteravond hebben Melissa en ik samen doorgebracht omdat de jongens aan het trainen waren. We zijn maar een eindje gaan lopen bij het hotel in de buurt. Vandaag hebben we langs wat winkeltjes gelopen op de boulevard en straks gaan Melissa en Justin stappen dus ga ik wat met Donny doen omdat wij geen zin hebben om te stappen.

"Liv ben je klaar kind?" "Ja ik kom eraan" ik loop naar de deur en pak ondertussen een klein tasje waar wat spulletjes inzitten.

"Zullen we langs het strand wandelen?" "Ja is goed zullen we dan ook de zonsondergang bekijken?" Donny knikt en samen lopen we richting het strand. "Je ziet er echt leuk uit Livvie" "dankje Don."

We zijn ergens in het zand gaan zitten en kijken naar de zonsondergang. Mijn hoofd ligt tegen zijn schouder en hij heeft zijn arm om me heen geslagen. Met mijn mobiel maak ik wat foto's terwijl ik geniet van het uitzicht.

Als de zon helemaal onder is kijk ik Donny aan en hij kijkt mij ook aan. Zijn hoofd komt dichterbij en ik duw die van mij ook naar voren. Als onze lippen elkaar raken ontploft er een bom vol met vlinders in mijn buik.

"Liv ik zou maar eerlijk zijn ik vind je leuk" verbaasd kijk ik hem aan. "Sorry ik had het niet moeten zeggen" Donny staat op en loopt weg. "Donny wacht" roep ik en ik ren achter hem aan. Net als hij zich omdraait druk ik mijn lippen op die van hem.

"Sorry Liv ik zou de jongens nog FaceTimen" zegt Donny als onze lippen elkaar weer loslaten en snel loopt hij weg. Verbaasd blijf ik staan en in ontgrendel mijn telefoon.
Ik: Saar ik MOET je ALLEEN spreken!
Sara: dat kan, FaceTime?
Ik: ja is goed ik loop even snel naar m'n hotelkamer want Melissa en Justin zijn toch aan het stappen

"Dus zijn jullie nu een stel?" Vraagt Sara als ik haar heb verteld wat er gebeurd is "hij heeft me niet officieel gevraagd dus ik vind het een nee." "Maar jij vindt hem dus toch wel leuk?" "Ja" zucht ik en ik laat mezelf achterover op m'n bed vallen. "Ah dat is leuk" glimlacht ze en dan hoor ik geklop op een deur "binnen" zegt Sara en ze kijkt om naar haar deur. "Hey wat doe je hier?" Zegt ze verrast en dan hoor ik wat gekus.

"Liv ik moet ophangen ik spreek je morgen weer oké?" "Oké veel plezier met Mats." Ze glimlacht en dan hangt ze op. Verveeld kijk ik m'n hotelkamer rond en dan wordt er op mijn deur geklopt. Als ik hem opendoe zie ik m'n moeder staan. "Kom je gezellig met ons mee naar beneden?" "Uh ja is goed" knik ik.

Als ik in een theaterzaal kom zie ik Donny ook bij zijn ouders zitten en Rody en Hugo zitten er ook. Ik zucht even diep en ga naast mijn ouders zitten en kijk geïnteresseerd naar de voorstelling die net begint.

"Liv wil je wat drinken?" Vraagt m'n vader tijdens de voorstelling "een Malibu sinas alsjeblieft" hij knikt en loopt naar de bar die er staat. "Yes that beautiful girl over there can you come?" Zuchtend sta ik op en loop het podium op waarna ik een hard applaus krijg. "Where do you come from?" "Holland" "oké dan praat ik Nederlands tegen je" glimlacht de man en ik knik. "Wat is je naam?" "Liv" "goed Liv we zoeken nog vijf vrijwilligers, zijn er nog vijf vrijwilligers?" Als er drie vrijwilligers zich gemeld hebben kijkt de man even rond en roept Donny en Rody erbij.

"Goed we hebben hier een balletje en die stopt Donny straks in zijn mond en wie hem het meest van persoon naar persoon krijgt binnen één minuut heeft gewonnen. Aan de andere kant van het podium staat nog een groepje mensen en die gaan proberen vaker de bal rond te laten gaan dan deze groep." De man geeft Donny het balletje en als de tijd begint buigt hij zich naar me toe en ik neem het balletje in m'n mond over. Rody staat naast me en neemt hem weer van mij over en zo gaat het verder.

"De groep van Liv heeft gewonnen dus hier hebben jullie een taart en die mogen jullie in het gezicht van de ander gooien" zegt de man uiteindelijk en we krijgen allemaal een stuk taart die we naar de andere groep gooien.

Als ik terug kom bij m'n plaats besef ik me pas hoe ongemakkelijk het was dat ik het balletje van Donny moest overnemen en hem daarna aan Rody moest geven. Ik pak m'n drankje en neem snel een aantal slokken.

Na een gezellige avond met Justin en Melissa erbij lopen Melissa, Justin en ik naar onze kamer. "Slaaplekker Justin" "slaaplekker kleine" hij drukt een kus op m'n voorhoofd en ik loop de kamer binnen. Ik pak m'n pyjama en loop de badkamer in aangezien ik dat gekus en gezoen van Justin en Melissa niet hoef te horen of te zien.

Als m'n nacht routine gedaan is kruip ik m'n bed in en staan Justin en Melissa nog steeds bij de deur. Ik pak m'n mobiel er maar bij en check m'n sociaal media.

"Liv ik ga nog even naar Justin oké?" "Is goed maar ik ga slapen." "Welterusten kleine" glimlacht Justin "welterusten" zucht ik en ik doe m'n ogen dicht om vervolgens rustig in slaap te vallen.

Alvast een heel gelukkig en liefde vol 2016 lieve lezers X

De duif die ons verbond (voltooid)Where stories live. Discover now