《 Capitolul 23 》

2.2K 136 2
                                    

ALEXIA P.O.V

Wow! Metalul rece se simpte aşa de ciudat la atingerile degetelor mele. Totul este aşa de ciudat! Ochii mai examinează peretele plin cu lucruri care poate să facă a atâta rău şi încep să caut o sursă de scăpare. Nu ştiu dacă am curaj să ies pe uşă este prea clasic dar, nici geamul care este lipit de tavan nu mă ajută.

Nişte zgomote se aud şi din instinct i-au un pistol mediu de pe peretele plin cu aceste lucruri. Prima oară când am văzut că sunt înconjurată de aşa ceva m-am speriat extrem de tare şi am stat cât mai departe de acele lucruri dar, după câteva minute m-am obijnuit.

Zgomotele nu se mai aud iar asta ma făcut să mă ascund după uşă, nişte paşi se fac auziți şi pun pariu că s-au oprit în fața camerei mele. Dintr-o dată o înpuşcătură face ca liniştea să dispară iar eu tresar şi tremur ca un şoricel când vede pisica. Mâinile mele tremură din toate încheieturile şi încerc din răsputeri să nu scap pistolul. Vocile se duc în altă parte şi se aud cât mai încet până ce liniştea pune iar stăpânire pe încăpere.

Oftez zgomotos şi mă pun în fața uşii ne ştiind ce să fac. Mâna mea gândeşte singură!? Iar când mă trezesc la realitate văd că sunt într-un hol crem cu nişte decorațiuni florale foarte stilat şi frumos, cu nişte geamuri mari şi late care priveliştea duce la o curte plină cu maşini negre lucioase şi super tari.

În partea stângă sunt nişte scări din sticlă lafel şi bara care duc tot în jos, foarte mult în jos! Cât de mare este ,,palatul" ăsta? Un tablou îmi atrage atenția şi când mă apropii de el văd chipul lui Harry la bustul gol arătând tatuajele lui negre. Ochii mei examinează încă odată tabloul iar pe brațul stâng are un şarpe de culoare roşie.

Mă încrunt şi încep să cobor scările încetu cu încetu! Nici nu ştiu la ce să mă aştept! Poate să fie oricine jos acolo! Poate să fie chiar Harry! Pe dracu, dacă el ar avea sentimente pentru acuma eram acasă bine mersi fară griji! Când am ajuns la ultima scară ea scârțâind un cap blond s-a întors spre mine rapid.

Era o fată! Una foarte frumoasă! Mă scanează din cap până-n' picioare iar un zâmbet tâmp i se aşterne pe față.
-Tu eşti nouă pradă, nu-i aşa? mă întreabă veselă. Pradă!? Pe bune, ce naiba înseamnă asta?
-Da, de ce întrebi?! îi zic căzând în plasa asta că sunt noua, ,,pradă".
-Nu ştiu, te-am văzut aşa de timidă şi speriată! În plus, te-a testat Timi? Cred că i-ai făcut un oral magnific la ce guriță ai! exclamă ca o curvă şi îmi vine să plec mai repede de aici.

-O-Ok hai că ne mai vedem! şi fug rapid spre uşă. Când o descui îmi întorc fața spre fata blondă dar nu mai este. Sentimentul ăsta de frică mă cuprinde iar teama pune stăpânire pe tot corpul. Cu greu îmi întorc capul spre teancul de maşini negre şi primul pas îl fac pe preşul din fața uşii.

Grădina este foarte gigantică şi uriaşă o maşină mai retrasă mai şi pe gustul meu îmi sare în cale şi mulțumesc domnului că are cheile în contact. O deschid repede iar când mă pun pe scaun un sunet sâcâitor se aude în toată curtea iar liniştea dispare.

-Ce dracu! exclam eu speriată. Taci, taci, taci ce mă fac!? mă uit rapid în toate părțile iar pe uşa pe care am ieşit se trânteşte brusc iar din ea ies vreo zece tipi masivi cu o atitudine dură îmbrăcați la patru ace fiecare având un microfon la ureche.
-Băga-mi-aş! şi pornesc maşinina rapid apăsând pe pedală excelerând la maxim. Nici nu a trecut două secunde că deja am intrat într-o vază cu flori spărgându-se.

Wow! Câte manete şi butoane are maşina asta?! Apăs şi eu pe un buton ca să dau înapoi dar, destinul nu ține cu mine şi dintr-o dată un ecran mic se ridică iar un film porno se derulează. Mârăi nervoasă şi calc cioburile cu roțile făcând un drift periculos. Accelerez şi încep să mă îndrept spre poarta mare din fier negru , cu cât mă îndrept mai tare spre ea văd că se închide foarte încet.

Mă încrunt şi încep să accelerez mult mai tare, dintr-o dată geamul meu se sparge din cauza unui glonț iar țipătul meu iese pe gură. Îmi este aşa de frică mâinile mele tremură ca nişte vărgi iar parcă drumul spre ieşire durează o veşnicie. Când văd că am trecut de porți şi sunt pe şosea iar în spatele meu sunt 5 maşini care mă urmăresc încerc să caut ceva care mar scăpa de tot dezastrul ăsta.

Ceva negru îmi atrage atenția iar când îl scot este un pistol. Zâmbesc victorioasă şi scot capul pe geam îndreptând pistolul spre prima maşină. Îl îndrept spre roți şi apăs pe trăgaci, adrenalina cuprinzându-mă imediat. Maşina s-a rotit de câteva ori şi a căzut într-un şanț, toate maşinile au sfârşit aşa dar apatra tot se ferea de glonțuri. Îmi ,,bag" capul înapoi în maşină şi încep să mă panichez mă uit în stânga iar chipul lui angelic îmi sare în orbire.

Era Harry! În maşina cealaltă pe locul pasagerului iar un alt om care nu era îmbrăcat la patru ace conducea. A văzut că mă holbam la el şi a început să rânjească.
-Opreşte maşina! țipă Harry. Eu mă încrunt şi dau din cap în semn de negație. Dacă o să opresc pun pariu că o să intru într-un rahat mai mare decât mine şi mai bine o să lupt.

El îşi zdrobeşte spatele de banchetă şi cu mâinile îşi freacă tâmplele. Îmi mai spune ceva dar intenționat mă izbesc de maşina lui. El se uită mirat la mine dar după începe să zâmbească diavoleşte iar chestia asta ma speriat un pic. Îi spune ceva ,,şoferului" iar după ce termină el se uită la mine amuzant. Dintr-o dată maşina lui se izbeşte de mine şi aprope ,,cad" de pe şosea.

Mârâi nervoasă şi îi împing mult mai tare râzân, accelerând.
-La dracu, opreşte ma- dar dintr-o dată i-au mâinile de pe volan şi văd negru în fața ochilor. Nu ştiu de ce mi se întâmplă asta dar este super ciudat. O bubuitură mă face să mă trezesc la realitate dar, nu aş fi vrut să mă trezesc.

_________________________________________

Cred că acest anunț o să întristeze.
Nu cred că o să mai fie multe capitole la acestă carte. Nu ştiu de ce dar nu mai am idei şi văd că nici vouă nu vă mai place această carte de rahat.

Nu uitați Vot end Comm * dacă vreți :(

《 Da, sunt o tocilară 》-FanfictionWhere stories live. Discover now