《 Capitolul 9 》

3.4K 204 12
                                    

Nu mai am nici un chef de excursia asta, tâmpită! Stau de jumate de oră în fața valizei goalei pentru că mă gândesc (,) că nu ştiu nimica despre părinții mei, am consumat multe tuburi de pastile mă doare capul şi nici nu mă obosesc să merg la spital.

Dintr-o dată uşa se deschide brusc şi pe ea apare Dumi.

-Ce cauți aici!? întreb eu uimită ridicându-mă din pat.

-Ce dracu se întâmplă cu tine? Te-ai văzut cumva în oglindă? zice el nervos.

-Doamne! Ce aveți toți cu mine? Ce vă pasă cum arăt sau de ce consum droguri sau de ce beau în fiecare zi sau...

-POFTIM? țipă mai tare Dumi. Consumi droguri?

Eu doar tremuram deoarece stăteam în picioarele goale pe parchetul rece, Dumi observă că nu spun nimic şi începe să facă paşi spre mine provocând un sunet ciudat în cameră din cauza gizmelor lui.

Mă lipeşte de perete uitându-se intens în ochii mei iar eu în momentul acela puteam să-i număr pistrui din cauza apropierii noastre. Dintr-o dată mă i-a de mână şi mergem spre baie îndreptându-ne spre cabina de duş. Intră şi el eu încruntându-mă deoarece încă suntem îmbrăcați şi este şi Dumi.

Apa rece ca gheața se zdrobeşte de fața mea după pe haine udându-ne tremurând de fric. Era un sentiment chiar plăcut simțeam cum gândurile negative se duc odată cu apa în canalizare. După minute bune se opreşte totul! Îmi îndrept ochii spre Dumi, avea un rânjet pe buze ud leoarcă iar bluza lui neagră era complet lipită de abdomenul lui şi i se vedeau pătrățelele.

Îmi dă un prosop şi mă îmbrățişează ducându-mă în lumea viselor.

********

Intru pe porțile şcolii împreună cu Ovi şi Rox. Iubita lui Ovi ma invitat la ziua ei de naştere dar chiar nu ştiu ce cadou să-i aduc.

-Hei Rox! exclam eu fericită. Care este culoarea ta preferată?

Ea doar chicoteşte şi spune:

-Nu am nevoie de cadouri. În plus am astea, Ovi mi-a făcut programare! şi îi dă un sărut pe buze.

-Stai! Ce?

După ce a terminat ,,sărutul pasional" cu iubitul ei mi-a arătat ambele brațe iar pe ele erau făcut nişte tatuaje cu trandafiri şi cu alte flori.

-Oh... Doamne! Sunt atât de drăguțe! exclam eu uimită.

-Mersi!

Aş vrea şi eu să fiu aşa ca Ovi şi Rox! Sunt aşa de drăguți împreună! Dar eu am parte de un psihopat cu multe tatuaje şi cu nişte pistrui aşa de drăgu-... Stai de ce îi dau aşa adjective frumoase şi pozitive?  Trebuie să fie opusul la toate astea.

Oftez îndreptându-mă spre dulapul meu. Când vreau să-mi i-au un pix atunci un sunet țipător se auzi în tot holul. Îmi ridic (,) capul şi îl văd pe Dumi trântind un băiat de nişte dulapuri. Îmi dau ochii peste cap pentru că ştiu că băiatul acela ori se uita la fundul meu ori a vorbit cu amicii lui despre mine.

Toată lumea nu mai scotea nici un sunet şi liniştea se năpustii peste noi. Nu ştiu de ce  am vrut să fac asta ,dar intenționat am închis uşa dulapului cu putere. Atunci când sunetul s-a auzit pe tot holul mii ochi mă scanau din cap până-n picioare.

Mi-am luat ce mi-a trebuit la ora respectivă şi am mers ca o căpriță ,,boss" până în clasă.

*********

Stau în fața şifonierului şi încă nu m-am decis cu ce să mă îmbrac. A zis Rox că o să mergem într-un club dar nu a spus care. Ridic din umeri şi încep să dau cu mâinile mele toate hainele din fața mea. După minute bune de căutare am găsit o rochie mulată deasupra genunchilor de culoarea mării asortată cu nişte platforme gri.

Mi-am prins părul într-un coc mai de seară iar în plic îmi voi pune rujul mov mat un pachet de şervețele şi nişte pastile ( nu întrebați).

Ies pe uşa casei iar o maşină mare şi neagră îmi blochează calea ca să straversez strada.

-Alexia! țipă cineva iar când îmi întorc (,) capul văd cum geamul fumuriu se deschide şi pe el apare capul lui Ovi zâmbindu-mi cald. Vii?

-De unde ai maşina asta? îl întreb.

-Am împrumutat-o! Hai urcă odată! şi îmi face cu mana ca să intru în maşină.

Cu grijă mă pun pe bancheta din spate ca să nu se ridice rochia mai sus de fese. Ovi porneşte motorul şi pornim spre club.

-Dar unde este Rox? îl întreb plictisită deoarece drumul este foarte plictisitor.

-Ne aşteaptă acolo. îmi spune Ovi neluându-şi ochii de la drum.

-Dar cum se numeşte clubul?

-Păi nu prea îmi aduc aminte dar cred că are nume-... şi nu a mai putut spune nimica pentru că opreşte maşina brusc. Am ajuns! exclamă el fericit.

Nu prea am putut vedea prea bine din cauza geamului fumuriu dar când am deschis portiera aproape era să cad.

-Deci cum este? mă întreabă Ovi.

Eu nu ştiam ce să zic. Sunt în fața clubului în care muncesc, toți mă cunosc de-a colo şi de ce dracu s-a gândit Rox din miile de cluburi din oraş să-l aleagă pe ăsta. Nici ei nu ştiu că lucrez aici.

-E-E frumos! zic cu voce slabă.

-Ok! Mă bucur! Hai să mergem.

Ovi îmi deschide uşa şi direct fumul iar mirosul de alcool îmi înfună nările. După ce ochii mei scanează totul în jur observ că nu este nici o persoană cunoscută.

Cineva îmi pune mâna pe umăr şi direct îmi întorc capul spre-spre.... şeful meu. Se poate mai rău?

-Ce faci Alexia? îmi spune cu o voce veselă.

-Îl cunoşti? mă întreabă Ovi nedumerit.

-Ăă-Ă nu îl cunos-

-Logic! exclamă şeful meu comic. Ea lucrează aici ca dansatoare la bară.

Şi atunci îmi vinea să mă spânzur când am auzit aceste cuvinte.

____________________________________________

Bang! Bang! Am postat! Drace' sunt aşa de obosită! Ştiu ce ziceți acuma ,, de ce este obosită dacă mai sunt 4 zile până la vacanță"?
Acuma am să vă luminez, sunt aşa obosită deoarece vremea la mine este foarte handicapată este foarte înăduşeală iar în fiecare zi mă doare capul şi nu am chef deloc de şcoală.

Nu uitați Vot end Comm pwp. ( ştiu că acest capitol este de câcat + nu am să am mai mult de 3 voturi)

《 Da, sunt o tocilară 》-FanfictionWhere stories live. Discover now