《 Capitolul 22 》

2.6K 128 0
                                    

O durere insuportabilă se transmite în tot corpul iar sentimentul de greață mă amețeşte ce-l mai tare. Încerc să-mi deschid pleoapele dar, tot ce văd este în ceață totală. Cu o mişcare lentă a mâinii degetele mele controlează forma capului ca să văd dacă nu m-am lovit. În cerc din răsputeri să mă aşez în fund dar, corpul meu nu execută mişcarea deloc, mai clipesc odată ca acea ceață să dispară şi chiar funcționează.

Când vederea mea este clară încerc să scanez totul din jur. Oare ochii îmi joacă feste?! De ce sunt în camera asta?! Şiroaie de lacrimi îmi inundă ochii iar buza de jos tremură neîncetat. Întrebarea este: Înce ma băgat Harry?!

Harry P.O.V

La dracu! Mafia lui Serpent se apropie de mine şi de îngerul meu, iar eu nu fac nimic decât să văd cum se aproie maşinile cu viteză de noi.
Ea îmi pune mii de întrebări iar ce prost sunt îi spun să fugă. Dar, logic încăpățânata asta nu mă aude până ce scoate pistolul Chirstofer şi drage gloanțe în aer. Fuge în sfârşit iar eu încep să mă panichez: să fug şi eu? Nu, sună penibil.

O Doamne! Sper să nu-i facă numic! Când se opresc cele 4 maşini lângă mine, iar a cincea se duce după ea dar ,eram cât pe ce să fac infart când am văzut-o căzând jos pe asfaltul rece şi cu piciorul rănit plin de sânge.
-Chirtofer, la dracu, o să mănânci moartea acuma! țip şi încep să merg spre el care stătea sprijinit de maşină cu un rânjet diabolic pe față.
O mână puternică mă opreşte şi mă întoarce spre trupul lui Bill. El este ce-l mai aproape de şeful mafiei care nimeni nu l-a văzut dar, nu ştiu cum el cică l-a văzut.

-Uşor, Styles puicuța va fii bine! şi îmi face cu ochiul iar un mârâit îmi iese din gură. Nu ştiu cum dar, numai de fetițe fraiere ai parte! să-mi faci îngerul meu fraier şi prost! O Doamne, ai întrecut măsura ! Şi pumnul meu face contact cu maxilarul lui într-un mod foarte puternic şi sec.
După ce clipeşte de multe ori începe să râdă sarcastic sprijinându-se de maşină.

-Of, of, of  Harry! Iarăşi comportamentul ăsta de țăran! şi îmi dă un pumn în burtă, căzânt pe jos acompaniat de râsul lui Chirtofer iar dintr-o dată filmul se rupe.
**
Mă trezesc amorțit şi cu greu îmi deschid pleoapele văzând în ce cameră sunt. Sunt în fosta mea cameră! Wow! Aceiaşi culoare, patul la fel, cu aşternuturi crem m-mă simpt ciudat!
NOTA SCRIITORULUI: Ok acuma o să vă povestească Harry cum a ajuns în această mafie!

Lacrimile îmi inundă ambii ochii durerea fiind mai mare. Acea super doză de droguri nu ma ajutat deloc şi uite unde am ajuns! Între nişte blocuri unde aici stau ce-i mai periculoşi din oraş!
-Un puşti de 12 ani, mă amenință pe mine?! exclamă el furios şi îmi dă un picior în burtă. Buclele răvăşite şi pline de noroi se lipesc de fruntea mea transpirată rămânând acolo. Mâinile mele slabe şi fără un pic de viață se pun în locul dureros calmând un pic înțepătura din burtă.

O înpuşcătură se aude iar eu tresar ne simțind biciul care mă pocnea în fiecare 5 minute.
-Ce dracu! o voce bărbătească se aude dură. Dispereți jigodiilor, până ce nu mâncați moarte pe păine în pula mea de nespălați. şi mulți paşi se aud fugind în depărtare, eu rămând în acea poziție dureroasă. Ce era să fac?! Am doar 12 ani.
O mână caldă se pune pe spatele meu ridicându-mă rapid în picioare. Clipesc de câteva ori ca să văd mai bine.

-Sunt Chritofer! Unde stai? mă întreabă pe acelaşi ton dur.
-N-Nu am casă! îi zic greu.
-Părinții?!
-Au m-murit!
-Băiete! Ascultă aici, eu pot să te ajut numai să-mi promiți un lucru! Ce-l mai important lucru, din grupul cel mai mare de mafioți.
Eu aprob din cap în semn de afirmativ.
-Să nu îți abandonezi niciodată familia!
-Dar, eu ți-am spus ca nu mai am o fami-

-Acuma ai! şi mă bate uşor pe spate.

Acea clipă de neuitat care mi-a rămas în suflet şi nu o s-o uit în viața mea. Chirtofer mi-a fost ca un tata adevărat care orice copil cred că ar vrea să aibe astfel de tată. Când am fost membru la această mafie el ma învățat cum să mă lupt, cum să trag cu pistolul, cum să mă camuflez şi cum să fumez. Eram printr-e cei mai buni. El este mai mare decât mine cu 10 ani dar, arată exact ca mine ca: înălțime, putere, muşchi şi frumusețe.

De ce nu am mai vrut să fiu în această mafie!? Oo.. bună întrebare! Dar, la dracului ce sunt nu o să vă spun. Este o poveste drăguță cu căprioare şi păsărele care apare Cenuşăreasa cântând veselă. Da, pula! S-au întâmplat multe chestii nasoale şi pur şi simplu am fugit acuma 4 luni. Eu am fost aşa de bun în cât mi-am schimbat indentitatea şi nu m-au găsit aşa de uşor dar, a-acuma am dat de dracu!

Trebuie să scap mai repede! Nici nu ştiu de ce mă strofoc aşa de mult, pot să-i bat pe toți la un loc. Încep să mă dau jos din pat şi să scanez camera amintindu-mi de clipele frumoase ( da, erau aşa ceva). Un bocănit se aude din spatele uşii iar eu ma încrunt când intră o fată blondă cu forme şi vine spre mine cu rânjetul acela de curvă pe buze îmbrăcată cu o lenjerie neagră cu dantelă iar pe deasupra un cardigan subțire transparent.

Brațele ei îmi înconjoară gâtul ridicându-se pe vârfuri lăsând săruturi umede şi mici pe gât în jos.
Eu mă încrunt şi mai tare înbrâncind-o să se dezlipească de mine.
-Ce dracu faci!? exclam eu exasperat.
-Mă pus Chirtofer să te satisfac până ce te mai relaxezi! îmi spune senzual şi îmi prinde bărbăți în degetele ei.
Gem iar ea rănjeşte până la urechi, ajutându-mă să să-mi dau tricoul jos.
Mă pun pe pat iar ea îmi cercetează corpul cu gura aceea caldă şi umedă până ce ajunge la cureaua pantalonilor mei dând-o jos rapid iar un gând neortodox îmi vine în minte.

-Punete în fața dulapului cu fundu spre mine. gem şi i-au cureaua bătând uşor cu ea peste palma mea ca un şef.
Ea zâmbeşte satisfăcută şi se dă senzual de pe mine ne putând să se frece de bărbăția mea cu feminitarea ei. Îşi dă cardiganul jos încetu cu încetu cu spatele la mine ajungând pe podeaua rece, rămânând în lenjerie intimă iar eu în boxeri. Se sprijină şi coatele de dulap şi se dă cu fundul în spate.

Îmi trec limba peste buze şi mă aşez în genunchi iar acuma fundul ei este la nivel cu fața mea. Îi dau chiloții jos iar un val de căldură îmi străpunge corpul. Îi desprind uşor pioarele şi încep să-i mângâi pielea cu cureaoa aspră presând-o de feminitatea ei. Ea geme iar eu zâmbesc victorios şi încep să o penetrez cu două degete tot odată şi cu limba. Îmi desprind gura de pe feminitatea ei şi îi dau cu cureaua peste fund rămânând o dungă roşie.

-Întoarce-te! îi ordon tot stând în genunchi. Ea se întoarce iar acuma păsărica ei udă este în fața mea. O lipesc mai tare de dulap şi îmi apropii gura mai tare de feminitatea ei. Îmi scot limba şi încep să o ating uşor, ea tremurând din toate încheieturile. Încep să o penetrez cu limba şi cu degetul foarte repede, eu gemând când se apropie mai tare de mine. O Doamne ce sex o să fac cu ea acuma. Este aşa de bună!

Îmi dau boxerii jos şi o întorc iarăsi cu spatele, eu ridicându-mă în picioare dându-i iar cu cureaoa peste fund şi o leg cu ea mâinile. O trântesc pe pat şi i-au micul cuțit de sub pernă gura mea apropiindu-se de gâtul ei. Cu vârful cuțitului trasez o dungă groasă iar ea geme de durere.
-I-a spune-mi ,păpusă din plastic, unde este biroul şefului mafiei. trebuie să termin odată cu asta.

_______________________________________

Scuze că am postat aşa de greu! Dar, am dormit două zile la cabana părinților mei şi na, nu am am net! :(

Dar, măcar este un capitol reuşit! Nu-i aşa?!
Vă rog mai dați-mi comenzi pentru coperți chiar mă pricep dar nimeni nu ştie, şi mă enervează la culmea.

Nu uitați Vot end Comm pwp! :*

P.S- NU ŞTIU DACĂ MAI ARE ROST SĂ MAI CONTINUI CARTEA! AM ALTE PLANURI PENTRU O ALTĂ CARTE MULT MAI FAINĂ DECÂT ASTA!

《 Da, sunt o tocilară 》-FanfictionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum