《 Capitolul 6 》

4.3K 210 3
                                    

Dumi clipi de 5 ori dar după expresia feței deveni una foarte relaxantă şi se făcu mai comod pe scaun.

-Poftim?! nu ştiu de ce am spus acest cuvânt, şi pe loc mi-am pus mâna dreaptă la gură în semn că nu am vrut să spun aşa ceva.

-Doamnişoară Alexia Churta, aveți ceva împotrivă? întreabă directoarea în timp ce-şi dă ochelarii de pe ochi.

Stau 10 sec. tăcută şi observ că Ovi şi Dumi mă privesc foarte uimiți.

-Nu! Scuzați-mă. zic timidă.Pot să plec?

-Desigur! spune directoarea în timp ce dă cu degetele ei mari şi subțiri nişte foi.

Atunci când m-am ridicat a zis cu o voce uşor ridicată.

-Ohh..Doamne! Am uitat complet! exclamă panicată. În fiecare început de an facem o excursie timp de 4 zile. Şi mai este o săptămână până ce mergem, mai am atâtea de făcut.

Ovi aproape sare de fericire şi începe să se joace cu degetele atunci când este emoționat.

-Doamna nu pot să vin şi eu! Este ultima mea excursie , să zicem aşa şi nu vreau s-o ratez. protestează Dumi.

Într-o fracțiune de secundă capul meu se întoarce spre el iar sprâncenele mele aproape se unesc în semn de încordare.

Directoarea oftează şi nici după un minut  ochii ei mici ca de viperă se îngustează uitându-se spre mine.

-Desigur, dar cum Alexia este nouă am nevoie de un ghid pentru ea şi tu eşti perfect. spune ultimul cuvânt în sarcasm.

Dumi se întoarce spre mine cu un zâmbet pervers pe față iar directoarea a observat asta şi a tuşit în semn să-i acordăm ei atenția.

-Asta timp de un an. Liber! şi ne arată uşa cu o înclinare a capului.

Nimeni nu zice nimic doar plecăm din fața directoarei şi Ovi fiind ultimul a închis uşa. După ce-am ieşit din birou Rox era acolo şi el o îmbrățişează strâns , se întoarce spre mine îmi zâmbeşte apoi pleacă. După 2 min. observ că sunt pe hol singură împreună cu Dumi simțindu-i umbra pe spatele meu în timp ce elevii sunt la ore.

Înghit în sec şi mă întorc spre el, îi văd fața lui vicleană iar eu îmi dau ochii peste cap şi încep să merg spre dulap.

Începe şi el să țină pasul cu mine foarte bine iar eu plesnesc din buze.

-Nu te mai ține după mine, idiotule . îi zic dur.

Dumi doar chicoteşte şi spune:

-Dacă nu ai auzit şi eu cred că te prosteşti directoarea ma avertizat că trebuie să fiu ghi-

-Da, da, da bine. Dar spațiu personal. şi îl împing dar nu s-a depărtat de mine nici 2 centimetri. Alexia pleacă! mă întorc ca o ,,divă" ce sunt spre dulapul meu.

**********

Stau pe şezlongul meu de una singură brozându-mă pentru a arata mai bine pentru noul meu job, chiar dacă nu vreau asta. După minute bune m-am decis să merg în pişcina interioară făcută numai din sticlă.

Mă bag încetu cu încetu în apa uşor călduță care îmi ajunge sub piep şi încep să înot încet. Dintr-o dată simpt cum sutienul meu alunecă în apă şi eu îmi folosesc cele două mâini ca să-mi acopăr goliciunea. Când îmi întorc capul nu prea pot să văd nimica deoarece o mână îşi face apariția pe capul meu şi mă forțează să mă scufund în apă.

Încerc să mă ridic dar era prea puternic îmi i-au mâinile de la sâni şi îi apuc punctul sensibil cu ajutorul mâinilor iar atunci am luat o gură mare de aer încercând să-mi reglez respirația.

După min. bune de făcut acest lucru am văzut cine mi-a făcut acest lucru. Era Teo împreună cu Iustin şi Richard, stăteau pe şezlong râzând Iustin şi Richard nu erau uzi iar Teo era opusul lor.

-Sunteți nişte idioți! țip ducându-mă cu gândul la Dumi şi pun pariu că el a avut ideea asta. Nu sunteți normali!

-Aşa-i baby! îmi spune Richard cu un zâmbet pervers pe față.

-Nişte psihopați obsedați de sex şi prostii! Duceți-vă dracu şi stați acolo unde sunteți în lumea voastră de câcat!

-Special pentru tine aşa o să facem, pisi! îmi zice Teo şi îmi face cu ochiul.

-Du'te dracu!

I-au un prosop de pe şezlong şi mă îndrept spre vestiar nervoasă. Era cât pe ci' să mor acolo, handicapații! Mă izbesc de cineva dar nu-mi ridic capul ci' merg în continuare spre vestiarul femeilor.

-Alexia? o voce mă întrerupe din mersul meu rapid şi apăsat.

Capul se întoarce rapid şi dau de ochii albaştri a lui Dumi.

-Ce cauți aici? De ce eşti nervoasă? mă întreabă uşor surprins.

-De parcă n-ai ştii! Tu şi farsele tale proaste! desprind contactul vizual şi iarăşi încep să merg, dar desigur el îmi prinde încheietura forțându-mă să mă întorc iar spre el.

-Ce?

-Hai lasă baltă vrăjeala. Cu înecatul în apă nu este fain să-ți bați joc de tocilara liceului. chiar atunci am plecat din fața lui stăpânindu-mi cu greu lacrimile.

*********

Răscolesc tot dulapul după o ținută mai senzuală-decentă dar nu găsesc. Lăs baltă toată chestia asta şi îmi fac părul cu placa mă îmbrac cu o pereche de blugi negri, şi o bluză albă simplă decoltată. În geantă pun o mască cu pene albe şi cu nişte sclipici şi pietricele deoarece clubul este foarte popular aici în New York şi nu vreau să mă cunoască cineva ( de parcă eu sunt o mare celebritate, şi mă cunoaşte lumea :|)

Ajung în fața clubului şi intru un pic timidă dar când văd că nu este nimeni încep să merg spre vestiar să văd dacă este o fată acolo. Da, erau o groază de fete frumoase şi cu (,) corp. Lori mi-a dat un constumul care trebuia să-l port în seara asta, nu prea avea ce să acopere deoarece este compus din lenjerie intimă roşie iar pe desuprea un cardigan foarte subțire negru.

Este ora 23:32 iar lumea a început să vină, eu eram penultima la bară ca să dansez şi până atunci am dus băuturi la clienți şi nu există un mascul fară să-mi pună mâna sa zăbăloasă şi murdară pe fundul meu.

Când mi-a venit rândul la bară toți ochii din sală mă studiau din cap până-n picioare. Nu-i bag în seamă pentru că o să obişnuiesc vorbele lui Lori. A început o melodie tare şi modernă iar corpul meu se unduia în toate direcțiile dintr-o dată simpt o mână pe abdomenul meu iar când mă întorc era Rebecca dansând foarte sexy şi sunzual lângă mine. Parcă era un film porno cu doua lesbi atingându-se şi sărutându-se.

Stai am zis ,, sărutându-se"! ! :0 Off doamne cât am băut?!

____________________________________________
Bum, bum , bum! Am postat! Amin! Acest capitol este mai lung şi v-am promis că va fii mai lung deoarece a fost ziua mea de naştere şi nu prea am mai avut timp.

Nu uitați Vot end Comm pwp ! :*

《 Da, sunt o tocilară 》-FanfictionWhere stories live. Discover now