《 Capitolul 4 》

4.1K 229 6
                                    

Trântesc uşa camerei mele cu putere şi încep să arunc totul din calea mea până ce ajung în pat. Mă scufund în pernele moi, umezind materialul ce-l fin şi delicat. Dintr-o dată se deschide uşa camerei mele intrând pe ea tata. S-a aşezat lângă mine , mângâindu-mi spatele.

-Scumpo, eşti bine? mă întreabă cu o voce joasă.

-Am luat un 9 la biologie. mint eu, iar el începe să râdă .

-Nu pot să cred aşa ceva Alexia! exclamă tata aproape uimit. Nu este nimica, o să mai ai atâțea de 10 , nu-ți face grij. şi mă bate pe umăr din joacă.

-Cum zici tu. îi spun tot odată ştergându-mi obrajii prea umezi de tricou.

El doar a zâmbit şi a plecat din cameră închizând-o uşor. Mi-am luat telefonul în mână intrând pe Google deoarece vreau să-mi găsesc un serviuciu mai uşor pentru o fată de 18 ani. Multe oferte mi-au ieşit în cale dar eu fiind o fire mai leneşă nu mi-au plăcut.

Un anunț despre o dansatoare la bară era chiar în mijlocul ecranului, am dat click pe el şi am văzut unde este situat clubul şi cât îmi oferă. Nu pot să mă plâng pentru salariul foarte mare din acest job, dar chiar nu mă reprezintă să-mi etalez corpul în fața masculilor din fața mea.

Dar trebuie să mai am un ban în buzunar , ştiu că tata îmi dă în fiecare zi bani şi nu sunt fericită deoarece el i-a muncit şi mi-i dă mie care eu stau în pat toată ziua şi mă uit la filme.Mă. Simpt. Murdară. De. Ruşine.

Scriu locația pe o hârtie şi mi-o pun în buzunarul blugilor mei plecând din casă, îndreptându-mă spre BMW-ul meu negru mat. Pornesc motorul iar în 20 de min. ajung la destinație.

Clubul din exterior arată superb! Are o culoare vişinie, nişte geamuri negre cu draperii din dantelă , în jurul lui este asfaltat cu pietre în formă de romb.

Deschid uşa şi observ o încăpere foarte mare cu canapele negre şi roşii la fel şi mesele, candelabre , lumânări, pe pereți era un tapet auriu dar ce-l mai mare lucru de aici era un tablou cu o fată blondă doar în sutien şi chiloți albi, făcând o mişcare la bară foarte grea.

-Te pot ajuta? o voce îmi distrage toate gândurile de la tablou.

Mă întorc şi în fața mea apare un bărbat în vârstă de 29-30 de ani , cu un ten măsliniu, nişte buze subțiri şi un păr cârlionțat.

-Da!  Am văzut anunțul pe internet în legătură cu job-ul la bară. Mai este disponibil?

-Desigur! Dacă vreți să vă angajați aici trimiteți-mi datele dumneavoastră mâine scrise pe o foaie. şi îmi întinde o carte de vizită.

-Vă mulțumesc! îi spun şi plec din club cu zâmbetul pe buze îndreptându-mă spre casă.

********************

Deschid dulapul şi îmi pun geanta acolo scoțând cartea şi caietul de istorie. Cineva mă îmbrățişează de la spate, eu crezând că este Dumi mi-am folosit cotul lovindu-i stomacul.

Când mă întorc spre Ovi care se ținea de burtă, am început să râd cu toată pofta.

-Bine că tu râzi şi eu mor de durere! spune el aproape amuzant .

-S-Scuze.. îi zic aprope leşinând de râs. Hai în clasă.

Ovi se ține de mine iar eu îl ajut până ce ajungem în clasă şi ne aşezăm în bancă.

-Mă duc să-ți i-au o sticlă cu apă rece. îi spun eu . Când m-am ridicat cineva ma tras de păr eu fiind acuma în genunchi în fața lui Alex.

-Ce mai faci, fata nouă? mă întreabă cu un zâmbet şiret pe față.

Mâna ei ma împins pe spate eu căzând pe parchetul nespălat a clasei. Se pune peste mine şi începe să mă zgârâie cu unghiliile ei mari şi să mă ciufulească. Eu încercam să o dau de pe mine zbătându-mă dar era în zadar.

-Dă-te de pe mine, târfo! îi țip tare şi o trag de păr mai tare.

-Târfă-i măta ! zice şi îmi zgârâie obrazul mai tare. Îmi ridic capul rapid şi îmi pun mâinile pe bancă ca să mă ridic. Ea a văzut asta şi cu piciorul ei mă loveşte brutal în burtă, capul meu lovind cu putere iar parchetul şi atunci pe momentul acela mi s-a rupt filmu.

________________________________________

Duminică este ziua mea !!!! ♡♡♡♡♡♡♡♡.

Hey! Capitolul asta este mai scurt şi îmi pare foarte rău, dar are câteva idei originale. Următorul cap. promit că va fiu mult mai lung, şi vă mai mulțumesc pentru voturile voastre :* :*  Va iubesc pentru susținere.

Nu uitați Vot end Comm, vă pwp :*

《 Da, sunt o tocilară 》-FanfictionWhere stories live. Discover now