《 Capitolul 15 》

3.3K 162 13
                                    

Capitol dedicat lui: Pukkaa99
《 Citire plăcută 》

Sunt aşa de fericită! Este prima mea zi de liceul cel ales de mine. Am un pic de noroc deoarece este şi Harry acolo. Poate o să-mi prezinte prietenii lui şi nu o să fiu din prima ,,fata nouă".
Mă ridic din pat şi mă îndrept direct spre şifonier ca să mă decid cu ce să mă îmbrac până ce se umple cada cu apă.

Sunt în ultimul an de liceu şi cred că pot să mă îmbrac un pic mai diferit. După multe căutări mi-am pus pe pat o perechie de blugi negri mulați, o bluză de culoarea muştarului care avea pe ea scris nr. 85, iar pe cap un fes negru şi ultimul lucru de bază nişte cizmulițe negre din piele cu toc un pic gros. După ce mi-am făcut rutina de dimineață, m-am îmbrăcat şi mi-am pus în geantă câteva haine de schimb şi pixuri şi caiete şi am ieşit din căminul ăsta.

Când razele soarelui nu mi-a mai atins pielea pe drum am ştiut că o să vină o furtună. Nici nu ştiu când a zburat timpul aşa de repede pentru că eram deja în fața liceului. Era aşa de frumos decorat: flori peste tot, pini stefari, băncuțe, coşuri de gunoi la fiecare pas şi chiar o fântâniță. Oare am nimerit la liceul care trebuia?! Dar, nu pot să remarc clădirea uriaşă din fața mea crem.
-Deschiderea se v-a ține pe terenul de sport. Elevii să fie prezenți în 5 minute. se aude o voce feminină.

Oare ar trebuii să merg şi eu? Unde este Harry? Ce să fac? Du-te dracu Harry!? Gata! Trebuie să-mi spună un elev unde este secretariatul şi Beng! Sunt salvată! Văd o fată roşcată cu niste pistrui! Cred că's pistrui! O doamne! Sunt coşuri! Doamne sunt multe şi cred că se şi mişcă.

Merg spre ea şi stau la o distanță de un metru.
-Bună! Poți să mă ajuți să ajun-
-Scuze, nu pot să vorbesc cu finte umane! zice repede şi pleacă. Scanez locul şi încerc să uit ce s-a întâmplat acum 2 minute. Văd un cuplu stând pe o bancă, poate ei o să mă ajute.
-Hei! Poți să mă ajuți să-
-Nu! spune rapid iubita lui. Nu, nu poate să-ți i-a virginitatea, pleacă fată nouă.

Ooo..S-a pus cu cine nu trebuia! Aş vrea să o bat acuma dar nu prea am timp şi sunt prea sexy îmbrăcată! Mrrr! *sarcasm*
Mă dau bătută şi merg spre terenul de sport, poate îl găsesc pe Harry!
Doamne, câta copchilăraie! Multe grupuri de băieți şi fete sunt aici, dar nici urmă de Harry.

Nişte fete cu forme cât Casa Poporului trag cu coada ochiului la mine ba mai vorbesc şi iarăşi se uit la mine. Pun pariu că sunt fete uşuratice! Las baltă de al mai căuta pe Harry dar putea măcar să vină să-mi dea nişte sfaturi cine-i târfa liceului sau bogatul sau drogatul etc. dar el dacă este nesimțit nu a venit.

Mă aşez pe un scaun lângă o fată blondă cu nişte buze ca de elefant, aşteptând să vină directoarea pe şcenă. Simpt o mână pe umărul meu iar când mă întorc nişte ochi de gheață mă străpung cu privirea. Avea părul blond, iar tricoul alb şi transparent pe care îl poartă îl face atât de sexy+ tatuajele de pe piept!
-Hei! Ai văzut un băiat cârlionțat, purtând nişte haine negre? Eşti nouă?

-Nu,nu am văzut nici un baiat! Şi,da sunt nou venită acum! Ultimul an! exclam eu fericită. Când a auzit asta a început să rânjească mai tare şi s-a apropiat mult de mine.
-Foarte bine! Mai avem o persoană de adăugat pe listă !
-Ce list-
Dar sunt întreruptă de ,,tuşitul" sec a directoarei care cred că o să începe. Când mă uit la stânga băiatul blond nu mai este. Ridic din umeri şi îmi îndrept atenția spre şcenă.

-Bun venit copii! Acest an va fii cu multă distracție dar totuşi nu o să ne lăsăm de carte! exclamă ea fericită şi bate din palme dar nici un elev nu scoate un sunet. Ok, au venit copii noi şi când o să-i strig, să vină pe şcenă.

《 Da, sunt o tocilară 》-FanfictionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum