《 Capitolul 19 》

2.5K 147 7
                                    

-Domnişoară Churtar, vreți să spuneți că a fost o înşcenare şi că dumneavoastră nu aveați deaface cu ierburile puse în buzunoarele hanoracului? mă întreabă agentul.
-Da! exclam eu repede. De ce nu ne uităm pe camerele de supraveghere din vestiarul fetelor?
-Bine, că ți-a venit acuma mintea, domnişiară Churtar. zice Cara în sarcasm.
Eu îmi dau ochii peste cap şi oftez zgomotos. Decând mi-am petrecut o noapte într-o celulă rece, cu lumină slabă, cu aşternuturi albe şi reci ş-şi baie comună. Cara tot mă jigneşte decând am venit, ca o proastă iar nimeni nu o opreşte! Toți sunt proşti!

-Bună, idee domnişoară Churtar! mă felicită agentul iar eu zâmbesc timid în timp ce Cara pufneşte. Ne ridicăm toți iar un polițist ne deschide uşa îndreptându-ne spre nu ştiu ce cameră. În timpul ăsta, mă gândesc că Louis, Zayn, Niall, Liam şi c-chiar nici Harry nu m-au vizitat şi asta îmi frânge inima mai tare decât este. Nu ştiu dacă el mai simpte ceva pentru mine dar, un lucru sigur îl ştiu că eu mai simpt ceva pentru el. Îmi vine să şi plâng acuma când am nevoie de o consolare nimeni nu intervine.

Gândurile mele triste sunt spurbelate atunci când o uşă se trânteşte şi văd că sunt într-o cameră cu multe televizoare care arată holurile liceului meu chiar şi băile, cantina, sala de sport, vestiarele etc. Dar, la un televizor văd trupul lui Harry care se mozoleşte cu o fată roşcată care aproape o striveşte de dulapuri. Îmi stăpânesc cu greu lacrimile care vor să curgă dar, se vede de la o poştă că nu mai simpte nimic pentru mine.
-Ce s-a întâmplat, dragă? întreabă Cara zâmbăreață când îmi vede fața tristă şi ochii înlăcrimați.

Nu îi spun nimic şi îşi îndreaptă capul spre televizorul la care mă uitam.
-Oh..! Se pare că fratele meu ți-a frânt inima! zice în sarcasm. Eu rămân cu gura căscată de uimire şi mă uit la ea în dezgust. Cum?! Dar nu se poate! Când mă mai gândesc chiar seamănă între ei şi nici nu mi-a trecut prin cap că ei sunt frați.
-Este un zeu a sexului! exclamă mândră.
Furia pune stăpânire pe mine iar vena de pe fruntea se face proeminentă şi pulsează non-stop.

Şoptesc ,,curva" şi îmi întorc atenția spre televizorul care arată vestiarul fetelor. Se vede clar cum eu ies pe usă şi o închid în urma mea lăsând hanoracul în cuier. Nu după 10 secunde o siluetă bărbătească îmbrăcată toată în negru iar fața nu prea se vede bine pentru că are o şoseată neagră un pic transparentă pusă pe cap. Pune plicul acela alb la mine în buzunar dar când se întoarce cu fața spre camera de supraveghiere şi stă câteva secunde analizând-o se sperie şi pleacă. Dar când a pus mâna stângă pe clanță se vede pe încheietură un fel de tatuaj în formă de pistol şi pleacă.

****
Sunt împreună cu Alis lângă dulapul ei încercând să nu băgăm prea tare privirile insistente şi şusotelile adresate mie.
-Alis! exclamă o voce furioasă. Vino aici! spune Niall.
-Ce s-a întâmplat, frate? întreabă ea speriată.
Vine în fața ei ba se uită la mine ba la ea şi după oftează .
-Nu, mai vreau să mai stai în preajma lui Alexia! şi această veste ma doborât total.
-Ce?! De ce?! întreabă Alis revoltată.
-Pentru că a ajuns la poliție deoarece i-a găsit droguri, idioat-o! țipă Niall iar câțiva elevi s-au oprit să vadă spectacolul. Câteva lacrimi îmi curg pe obraji simpțind cum totul se dărâmă în jurul meu! Niall! Era ca un frate cu mine şi îl iubeam foarte mult. Dar nu ştiu ce dracu la apucat?!

-Nu! NU O SĂ FAC ASTA! Cine esti t-
-Alis.. zic cu voce slabă. Îl înțeleg, nu trebuie să vă certați. Are dreptate şi vreau să îl asculți.
-Nici odată! zice tare şi o lacrimă îi curge pe obraj. Voia să mai spună ceva dar Niall o i-a brutal de mână şi pleacă.
Mi-a luat şi singura persoană care mai țineam la ea şi acuma sunt singură fără părinți , fără prieteni şi fără suflet, care ei mi-au distrus-o puțin câte' puțin.

Mă ridic pe jos îmi şterg lacrimile cu nodul palmei şi mă îndrept spre curtea şcolii unde este Harry. Acuma o să fiu mult mai puternică, simpt asta chiar dacă inima mea mai are un gram şi ,,moare".
Stă sprijinit de o maşină împreună cu şatra lui şi cu nişte curve.
Merg rapid până ce ajung aproape de ei ca să mă audă țipând.
-CE DRACU SE ÎNTÂMPLĂ, HARRY?! exclam eu nervoasă şi deja toți elevii din apropiere se opresc brusc şi se uită la mine ca o nebună.

Îi văd fața crispată a lui Harry şi observ că nu spune nimic şi continui:
-Ştii prin ce am trecut în acest timp? îl întreb în sarcasm. Nu, îți răspund eu nu ştii prin ce am trecut în acest timp şi chiar când am avut nevoie de cineva să mă ajute ghici ce? Nu, a venit nimeni şi asta mi-a frânt inima cel mai tare. nici nu am observat că plâng în hohote.
-Dar, am avut treabă. ripostează el. Crezi că pot să stau numai după fundul tău?

-Nu chiar, dar credeam că simți ceva pentru mine şi o să ții cont de asta! Şi dacă nu ştiai, a fost totul o înşcenare, un tâmpit cu o şosetă neagră pusă pe cap ma adus pe mine la poliție! Am văzut caseta! el înghite sec şi se uită în altă parte, îmi întorc şi eu capul observându-l pe Cameron. Tot un ,,popular"! Are un maieu negru iar când ne face cu mâna sângele îmi îngheață în vene! Mai multe şiroaie de lacrimi îmi udă obrajii roşii de la prea mult plâns. Dar, vreau să fiu tare şi încep să merg spre el în paşi repezi.

-TU! țip şi sar pe el doborându-l nu ştiu cum am aşa de multă putere şi încep să îl i-au de coama lui de cal dându-i şi cu piciorul în coaste.
-IDIOTUL DRACULUI! TU EŞTI, CARE MI-A PUS DROGUTI ÎN BUZUNARUL DE LA HANORAC! şi îi dau cu piciorul în zon intimă. Două mâini calde îmi prind talia şi mă i-au de pe Cameron.
-Încetează să te mai zbați! urlă Harry la urechia mea.

-Cum naiba să mă calmez dacă el este vinovatul. Ma turnat la poliție! Şi-
-ÎNCETEAZĂ ALEXIA! țipă din nou la mine şi acuma este mult mai nervos. NOI am făcut asta! Nu voiam să intrăm la puşcărie, şi tu fiind eleva nouă te-am avut la țintă şi gata! Iar eu nu am avut niciodată sentimente pentru tine! Nicioadată! Nu ştiu cine ți-a spus chestia asta?

Gata! Ma doborât! Inima mea s-a sfâşiat în mii de bucăți şi nimeni nu o poate vindeca! Furia pune stăpânire pe mine şi îi dau o palma de toata frumusetea.

*********
Scuze, pentru capitolul prea scurt dar, na csf. Nu prea am ce să vă spun decât:

Vot end Comm pwp I love you! :*

《 Da, sunt o tocilară 》-FanfictionTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon