Capitolul Cincisprezece: Din Nou Impreuna

1.3K 125 105
                                    

Harry POV

.

.

(Capitolul precedent)

.

S-a uitat la mine ceva timp si eram constient de cat de apropiati eram. Afara era foarte frig dar ii puteam simti caldura corpului. Fara sa-mi dau seama de ce se intampla, mana lui Louis a inceput sa-mi mangaie buclele, fetele noastre fiind doar la cativa centimetrii departare, dar fara sa-mi dau seama, Louis era si mai aproape de mine. Buzele lui Louis erau foarte aproape de ale mele si nu stiam cum sa reactionez , dar imi doream asa mult sa il sarut.

Buzele lui Louis se apropiau din ce in ce mai mult de ale mele, timp in care am inghetat. Vreau sa il sarut, chiar vreau asta dar un gand mi-a venit in minte. Louis are iubit. Louis are iubit, iar el este la cativa milimetrii de a-l insela pe Niall. Nu pot. Inainte ca buzele noastre sa se uneasca, am intorsc capul si m-am dat inapoi, contactul nostru disparand. Tusind usor, mi-am trecut mana prin buclele mele.

Aproape l-am sarutat pe Louis Tomlinson.

" Um... Scuze, eu doar, nu stiu." a spus Louis dupa o pauza, fiind ametit si avand mainile in buzunarele jachetei sale.

"Nu-u, nu ,n-nu este-.. Ca-ca si cum noi," mi-am dres glasul, dandu-mi seama ca propozitia nu suna deloc bine.

Ochi lui Louis i-a intalnit pe ai mei si a zambit compatimitor. Balbaiala mea ocazionala s-a activat.

" Harry... aceea a fost o gresala. Il iubesc pe Niall dar m-am lasat dus de val. Inca esti cel mai bun prieten al meu."  vocea lui era plina de regret, facandu-ma sa ma simt oribil.

Baiatul pe care il iubesc aproape m-a sarutat, iar acum imi spune ca a fost o gresala, ca suntem dor prieteni.  Doare, dar Louis e cel mai bun prieten al meu asa ca am zambit simplu. 

"Da... scuze-e, E-eram prins in moment," am spus balbaindu-ma, privindu-i fata lui Louis care a devenit foarte simpatica.

"Inca cei mai buni prieteni?" a intrebat Louis, vocea lui avand un ton vesel.

"Sigur." 

Il iubesc pe Louis, dar nu vreau sa il fac un trisor. 

*

Am mers in jurul parcului o ora, lasand vremea rece sa ne consume. 

"Oh, Harry, aproape am uitat. Acele lucruri pe care Zayn ti le-a spus, nu sunt adevarate. Nu am spus vreodata acele lucruri." Louis a spus brusc, in conversatia noastra. Din fericire, tensiunea de la acel aproape sarut disparuse. 

Am zambit. Stiam ca nu a spus acele lucruri. Zayn chiar era nesimtit.

"Si nu voi vorbi cu el din nou, jur. E chiar un idiot." am ras incet, imi citeste gandurile. Dupa o scurta pauza, conversatia noastra a inceput din nou. Chiar si in vremea rece ma simteam calduros. Louis ma face sa ma simt foarte bine.  Practic este versiunea umana a soarelui. Fara sa-mi dau seama, mi-am zgariat bandajul care imi acoperea ranile, Louis urmarindu-ma.

"Lasa-ma sa-ti vad mana, Haz," vocea lui Louis era calma. Ne-am oprit si l-am lasat pe Louis sa imi ia usor mana in mainile lui mici. Mi-a ridicat manecile si a oftat. Bandajul era mai mult rosu decat alb.

Am taiat prea adanc.

"Trebuie sa il schimbam, se va infecta." a spus lasandu-mi manecile in jos. "Mama mea este asistenta, deci avem ce ne trebuie acasa." 

Oh. Trebuie sa merg la Louis, intr-o casa in care nu am mai fost. Dar este ok... pentru ca Louis e cel mai bun prieten al meu si e normal. Pot sa o fac. 

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Dec 30, 2015 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

OCD ⇨ Larry StylinsonUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum