Capitolul Unu: Baiatul Perfect

2.2K 156 52
                                    

Aceasta nu este cartea mea, eu doar o traduc, toate drepturile de autor merg la @LarryStylinSup . Sper sa va placa la fel de mult ca si mie. x

[Harry POV]

.

.

Nimic nu poate fi nelalocul lui. Vocilor nu le place asta. Respectati intotdeauna vocile, intotdeauna.

Fiecare creion, fiecare carte, totul trebuie sa fie simetric. Trebuie sa fie organizate. Trebuie sa inchid si sa deschid lumina de mai multe ori decat normal inainte sa-mi pot permite sa parasesc o camera.

Asta este viata mea. Viata pe care o am din totdeauna.

Nu sunt nebun, sunt doar pur.

Sunt in ordine.

Acesta sunt eu.

Nu pot fi intr-o camera plina cu oameni zgomotosi, atingandu-se unul pe celalalt. Chiar daca este o simpla atingere pe umar sau o mica impingere, este tot o atingere.

Maini nespalate ma ating.

Nu pot fi in niciun loc de genul asta.

Nu-mi pot face un sandwich fara sa tai ingredientele in o linie perfect dreapta, sau intinderea gemului pe feliile de paine in aceeasi cantitate.

Chiar si cicatricele de pe bratele mele au fost captusite perfect, niciu centimentru nelalocul lui. Nu pot scoate mizeriile alea, doar daca imi dai bratul. Acele cicatrici sunt acolo pentru totdeauna, spre deosebire de un sandwich.

Dar nu sunt nebun.

Sunt doar eu.

*

Alarma mea suna, anuntandu-ma ca trebuie sa ma trezesc.

Beep,

Beep,

Beep,

Opreste-o.

Scoala-te. Haine, dinti, spala-ti mainile.

Spala-le din nou,

Si din nou,

Ultima oara.

E timpul pentru micul dejun. Pune painea prajita. Toarna sucul de portocale.

Inghititura,

Inghititura,

Inghititura

Pop, painea prajita este gata. Pune gemul. Taie painea prajita.

Musca,

Musca,

Musca

Ia rucsacul. Gata.

Condu,

Condu,

Condu.

Acolo, scoala. Liceul sa specific.Astept pentru a trece de multimea de adolescenti necurati.

Treci,

Treci din nou,

Treci ultima oara.

Merg spre prima ora, geometria. Tine capul jos.

Aia este viata mea, in fiecare zi, aceeasi rutina.

Dar acea zi a fost la prima vedere diferita, pentru ca banca de langa mine, care era de obicei goala, era ocupata. Nu m-am putut abtine sa nu ma holbez la baiatul de langa mine. Nu l-am mai vazut pana acum. Nimeni nu a stat in acea banca, sau aproape de mine.El trebuie sa fie nou.

L-am privit pe ascuns pana ce mi-am facut drum spre banca mea, asezandu-ma cu prudenta. Este destul de frumos. Suvite brunete care ii acopera ochii albastrii, ochelarii sprijiniti de nas, si un zambet frumos. Poarta o camasa in dungi si blugi negrii. Este ,de asemenea, ceva diferit la el. El nu arata murdar ca ceilalti, el este curat. El are un zambet proaspat, haine curate, fara un parfum puternic pentru a acoperi mirosul neplacut ca ceilalti. Si el este simetric. Pantalonii lui au fost rulati in partea de jos, potrivindu-se perfect cu tomul sau rosu.

El este perfect.

Baiatul nu era atent la mine. Se uita absent pe fereastra, rotind un pix cu degetele sale. Defapt, asta este ceea ce prefer, nimeni care sa fie cu ochii pe mine sau care sa ma judece. Dar nu pot avea intotdeauna tot ce imi doresc, deoarece si-a intorsc capul cu par castaniu spre mine.

Am inghetat si mi-am coborat privirea in poala mea, evitandu-o pe a lui . Am crezut ca si-a mutat privirea cand am auzit pe cineva dregandu-si glasul, si m-am uitat in sus pentru a-l vedea pe acel baiat. Nu am zambit sau m-am incruntat, doar m-am uitat la el. Nu este un lucru neobisnuit, insa expresia mea a ramas acceasi in cea mai mare parte.

Ochii lui albastrii inca se uitau in ochii mei verzi si ma temeam ca daca imi voi intoarce privirea nu ii mai pot vedea niciodata.

Atunci el a zambit band. Nu eram foarte sigur cum sa reactionez, asa ca i-am zambit si eu. A zambi este unul din putinele lucruri pe car nu le fac prea des, dar este in regula in unele momente.

"Um...buna. Imi poti spune, te rog, cand avem pranzul?" ma intreba baiatul.

Vocea lui e incredibila, ca a unui inger, atat de dulce si pura. Eram atat de prins de vocea lui incat am uitat sa-i raspund la intrebare.

Am inghetat. Cum ar trebui sa-i raspund? Daca as incerca, as spune o mare prostie, dar daca as ignora intrebarea, as pierde sansa de a vorbi cu baiatul perfect. Si stiu raspunsul: a patra ora. Are pranzul a patra ora. De ce nu pot spune asta?

Mainile mele deja transpirasera din cauza presiunii.

Gretos, scarbos, desgustator.

Dar in acea clipa trebuia sa ma concentrez sa raspund la intrebare. Am luat o gura de aer si mi-am deschis gura pentru a incerca sa-mi gasesc cuvintele necesare.

"A-ai p-pranzul a pa-pa-pa-," Am fost intrerupt de cineva care radea...

Zayn.

El m-a agresat toata viata mea , dar acum nu este momentul. Stiu ca propozitia mea nu mergea asa cum am planuit dar totusi am incercat.

El continua sa rada. Am incercat sa-mi ascund fata dupa o carte dar curand multe persoane s-au alaturat lui. L-am auzit pe Zayn cum imi imita vocea in timp ce ma balbaiam. M-a durut. Lumea radea la asta, facandu-ma sa ma urasc pe mine insumi. Nu imi pasa ca ma fac de ras in fata clasei, dar imi pasa ca o fac in fata acestui baiat perfect. Unde dracu este profesorul?

Am vrut sa nu mai exist. Chiar daca ceilalti nu mai radeau in realitate, o faceau in mintea mea.

Baiatul radea la mine, sigur o facea. Nu m-a uitat la el dar sunt sigur de asta.

Sigur ca asta face.

Ciudat.

Nu am vrut sa ma uit in sus dar am vrut sa vad daca el radea. Am vrut sa ma asigur ca nimanui de pe planeta asta nu ii pasa de mine. Asa ca mi-am ridicat capul si mi-am deschid incet ochii.

Mi-am imaginat ca va chicoti sau se va tine de burta de la atata ras. Dar nu am vazut nimic din toate astea. L-am vazut uitandu-se in jos cu bratele incrucisate, avand o incruntatura afisata pe buzele sale.

Nu mi-a venit sa cred. Nu poate fi incruntat din cauza a ceea ce s-a intamplat, chiar o face?

Nu pentru ca nimeni nu te iubeste.

Nimanui nu ii pasa de tine.

Esti fara valoare.

Dar chiar in momentul in care m-am ascuns din nou de lume, s-a uitat in sus la mine. M-am intors, dar chiar in acel moment am vazut cu coltul ochiului ca zambea la mine.

Wow, Harry.OCD. Ciudat. Sper sa postez o data pe saptamana, si de asemenea sper la cat mai multe voturi. Kisses -D. x

OCD ⇨ Larry StylinsonWhere stories live. Discover now