Capitolul Treisprezece: Apar probleme

1K 128 50
                                    

[Louis POV]


.


.


2 saptamani. Au trecut doua saptamani in care nu am vorbit cu Harry.


Imi este dor de el, imi este foarte dor de el.


Si era numai vina mea. L-am pierdut pe Harry pentru ca sunt egoist. Pentru ca eram speriat daca ei afla secretul meu se va intampla ca in trecut. Am renuntat la Harry care este un prieten uimitor,  pentru motivele mele egoiste.


Il pot numi pe Harry uimitor?


Ai un iubit, Louis; nu iti poti numi prietenul...sau fostul prieten, uimitor.


Eu si Harry ne-am ignorat complet. Nu ne-am privit si nu ne-am spus niciun cuvant.


Nu dupa ce Harry mi-a trimis acel mesaj.


Acel mesaj care l-a trimis din cauza mea.


Dar am facut ceva atat de grav?


Da, i-am lovit mana si l-am ignorat complet acea zi si da m-am imprietenit cu idiotii care ii fac viata un calvar, dar asta inseamna sa fiu alungat de tot din viata lui?


Am intrat in clasa la ora de matematica, singura ora pe care o am cu Harry. In ultimele doua saptamani, am stat langa Zayn, in fata lui Harry ceea ce cu siguranta i-a ranit sentimentele. Cand Harry nu se uita, i-am aruncat o privire, si am putut observa ca era ranit. Era distrus si stiam ca e vina mea.


Domnul Baker a inceput lectia, iar eu imediat am intrat in gandurile mele. Matematica nu este chiar subiectul meu.


Inca eram in faza de 'a ma obisnui' cu acest nou look. Nu ma simt bine in acei blugi si conversi negrii.


Fara sa-mi dau seama, am inceput sa-mi desenez pe mana. Am scris diferite texte si versuri din melodiile mele preferate. Pe mana stanga, mi-am desenat o minge de fotbal, dar nu prea mi-a iesit. Mi-am lins degetul aratator si am sters acea minge de fotbal si am scris, cum am putut eu mai bine, un mare "Oops!" apoi am subliniat cu doua linii.


Am fost intrerupt de niste aplauze. Mi-am ridicat capul pentru a-l vedea pe domnul Baker.


"Domnule Tomlinson, daca doriti sa luati parte la lectie, vorbeam despre partenerii de proiect." am inghitit in sec, privirea lui imi face stomacul sa se intoarca pe dos. "daca nu ai observat deja am ales partenerii si se pare ca tu esti blocat cu Styles."


Inima mea s-a oprit pentru cateva secunde. Voiam sa ma uit in spate la Harry petru a-i vedea reactia, dar nu pot sa fac asta. Cum se poate sa lucram impreuna? Domnul Baker nu ne va lasa sa ne schimbam partenerii deci se pare ca sunt blocat la Harry. Harry pe care il numeam cel mai bun prieten. Asta nu e bine.

OCD ⇨ Larry StylinsonWhere stories live. Discover now