Capitolul Unsprezece: Treci peste

854 117 18
                                    

[Louis POV]

.

.

Imediat dupa ce acele cuvinte au iesit pe gura mea le-am regretat. Harry si-a retras mana de pe banca mea, frecandu-si incet mana pe care am lovit-o. L-am atins pe Harry...pentru prima oara. Dar se pare ca nu ii pasa. Ochii lui erau fixati pe ai mei, fiind plini de confuzie si de durere, si se pare ca acum de lacrimi. As vrea sa-i pot spune ca nu am vrut sa fac asta, ci doar ca nu voiam sa se mai intample ca la vechea scoala, dar nu iesea nimic pe gura mea. Harry arata atat de ranit. Astepta sa spun ceva dar nu o faceam. Mi-am dres glasul si am privit in alta parte, incercand sa-mi tin in frau lacrimile.

Am ruinat singurul lucru din viata mea care mergea bine...inafara de Niall.


.


[Harry POV]

.

Nu vreau sa merg la biblioteca. Nu pentru ca Louis va fi acolo, ci pentru ca Louis nu va fi acolo. Nu pot sa merg acolo stiind ca el nu e cu mine.

Stiam ca asta se va intampla. Stiam ca Louis isi va da seama cat de inutil sunt.

Asta este ceea ce meriti.

Cum am putut fi atat de prost? Cineva atat de frumos si amuzant nu va vrea niciodata sa fie prieten cu mine, si cu siguranta nu va vrea sa fie nimic cu mine.

Am fost un prost.

Cand am intrat in biblioteca, inima mea s-a rupt. Nu ma astepta nimeni.

M-am asezat jos impingandu-ma inainte si inapoi in scaun de trei ori, apoi scotandu-mi telefonul. Ma uitam la ecran, asteptand mai mult ca oricand ca numele lui Louis sa imi apara pe ecran cu un mesaj dragut, dar nu s-a intamplat asta.

.

[Louis POV]

.

Sunt cel mai mare idiot. Harry ma uraste si e numai vina mea. Nu trebuia sa fac asta. Oricat de agresat as fi fost, sa pierd un prieten e si mai greu. Dar am continuat cu acest "nou look" toata ziua. Cateva persoane s-au uitat la mine in timp ce coboram scarile, folosindu-mi zambetul viu colorat.


Ignorand biblioteca, am intrat in cantina pentru prima oara anul asta. Trebuie sa recunosc ca nu imi pica prea bine sa mananc trei mese pe zi. Si am facut asta doar pentru Harry. El are instant acest...efect asupra mea...dar acum totul s-a dus.


Cantina s-a aglomerat. Copiii isi faceau loc la mesele mari si rotunde, vorbind tare si mancandu-si pranzurile. Cu siguranta prefer biblioteca. Fara sa stiu unde ma duc, am inceput sa merg pe langa mese, pana cand am vazut una libera, dar cand am vrut sa ma asez la ea o mana m-a oprit si m-a intors spre el.


Zayn.


"Se pare ca mi-ai ascultat sfatul?"statea in fata mea ranjind si luandu-si mainile de pe mine incrucisandu-le la piept.


"Da." am raspuns simplu, fara sa fac contact vizual cu el.


El a chicotit incet. "Bun." spuse Zayn, amaraciunea sa disparand pentru o secunda.


Cand m-am intors pentru a merge la masa, m-a prins din nou de brat." Hei, unde crezi ca te duci?" a intrebat fara sa sune dragut sau dur. El m-a impins spre masa lor inainte ca eu sa raspund.


Vrea sa stau cu ei? Nu stiu daca trebuie sa ma simt onorat sau dezgustat.


Dezgustat pentru ca trebuie sa stai cu Harry, nu cu el.


Dar l-am urmat. Stateam langa el si Liam. Le-am ascultat conversatia si am ramas surprins. Ei chiar erau...de treaba. Dar nu trebuie sa ma simt bine cu ei. Sunt doar niste batausi. Sunt genul de oameni de care as fi fugit, dar am ajuns sa stau cu ei.


"Deci, nu mai stai cu ciudatul ala de Harry, nu?" o fata cu parul blond si roz a intrebat. Cred ca Zayn ii spune Perrie.


M-am incruntat la auzul cuvintelor ei dar am aprobat. Nu, tu nu esti Louis. Pentru ca acum esti ce ai luat de la vechea scoala. Nu il poti lasa pe Harry doar pentru a nu infrunta din nou iadul ce a fost acolo.


Zayn a zambit spre mine cu o privire care spune "Bun." Nu vreau sa creada ca am renuntat la Harry pentru ei. Nu e asa. Am renuntat la Harry pentru ca ei sa nu ma raneasca...dar nu e acelasi lucru? Nu, nu este. Harry are si alti prieteni, nu are nevoie de mine. Trebuie sa trec peste.


Chiar daca el nu o va face.


.


.


Ei bine, asa cum am promis uitati capitolul. Nu stiu cand voi mai posta pentru ca voi avea tezele, dar tot imi fac timp pentru voi. Oh si sa nu uit. Dau dedicatii, cine vrea sa-mi scrie in comentarii. Kisses -D Xx.

OCD ⇨ Larry StylinsonWhere stories live. Discover now