Capitolul Sase: Parcul

972 119 77
                                    

[Harry POV]

.

.

Este vineri, ora 17:00 fix. Louis m-a luat de acasa pentru a merge in parc.

Masina lui este mica si neagra, iar in interior arata destul de bine.

Mi-am facut drum spre masina, intrand in ea, asezandu-ma pe locul pasagerului. Masina lui chiar este foarte curata si totul in ea este organizat, in comparatie cu masinile altor tineri. El m-a salutat apoi a pornit. Louis m-a informat ca ne vom intalni cu prietenul sau acolo. Se pare ca este foarte dragut si prietenos, dar cine stie cand ma va cunoaste.

Nu prea am vorbit in timp ce conducea. Se pare ca acest prieten al sau, Niall, a fost in aceeasi scoala cu el. Erau foarte apropiati, dar Louis a trebuit sa se mute. Ei au tinut legatura si au planuit sa se intalneasca in fiecare weekend. Le admir prietenia, fiindca eu nu am avut niciodata una...si cred ca asta conteaza pentru Louis.

Nervozitatea mea a crescut cand a parcat undeva langa parc. Urasc sa cunosc persoane noi. Stiu ca o sa intru intr-un mare rahat cand ma voi prezenta in fata lui Niall. Nu va vrea sa aiba nimic de a face cu mine. 

Trecand de toate astea, parcul arata chiar bine, niciodata nu m-am plictisit venind aici. Imi plac parcurile, sunt linistite si frumoase. Cat timp eram aici si niciun copil enervant nu tipa, totul era in regula.

Eu si Louis am mers pe langa pavaj. Am zambit usor cand o briza rece mi-a lovit obrajii, facandu-i roz.

In acest moment chiar nu puteam sa nu-l admir pe Louis, arata atat de bine. Poarta un pulover alb, care era putin mai mare ca el, blugi negrii, si niste tenesi de un albastru inchis. Arata atat de bine in bataia usoara a vantului.

Mi-as dori ca el sa fie al meu.

[Louis POV]


Eu si Harry mergeam pe carare, lasand vantul rece sa ne limpezeasca gandurile.  Harry si-a tinut mainile in buzunare in timp ce se uita absent la natura. Arata chiar foarte bine. Pielea sa palida este in contrast cu hanoracul sau negru, si cu acele plete castanii ale sale. Pantalonii sai negrii se potrivesc perfect cu conversii gri. Nu pot sa cred ca recunosc asta, dar Harry chiar este frumos.

Nu, nu trebuie sa recunosc asta, ar fi gresit. Suntem doar prieteni.

Am putut sa observ cum Harry merge intr-o linie dreapta ,evitand unele fisuri din asfalt. Am urmarit fiecare pas al sau care lovea betonul, urmand urmatorul pas, in acelasi fel.

Cand l-am cunoscut prima data pe Harry, am stiut ca este ceva diferit la el.  La inceput am crezut ca este doar putin balbait, dar dupa ce am observat cum se impingea in scaun de mai multe ori inainte sa se ridice, m-am gandit ca ar putea avea OCD, iar acest gand mi-a fost confirmat de toate celelalte chestii pe care le face el. 

Nu am spus nimic, doar l-am urmarit atent incercand sa-l inteleg din ce in ce mai bine. Harry nu poate avea un pix stramb, sau nu poate pleca dintr-o camera fara sa stinga si sa aprinda lumina de mai multe ori. Dar oricat de diferit ar fi , nu pot sta departe de el. Am ajuns sa-l cunosc si mi-am dat seama cat de amuzant si de dragut este.

In unele cazuri, daca ai OCD nu vorbesti cu nimeni, si stai inchis in tine, dar el vorbeste, si asta e bine. Imi place de el.

Dar doar ca un prieten.

In timp ce mergeam pe langa Harry, am vazut cu coada ochiului un cap blond care se indrepta spre noi.

Este Niall.

[Harry POV]

L-am privit pe Louis in timp ce fugea spre un baiat blond, strigand Niall, cred, acesta deschizandu-si bratele si prinzandu-l intr-o imbratisare de urs pe baiatul din Doncaster. Mi-am bagat mainile in buzunar si am pornit spre ei simtindu-ma putin aiurea. S-au departat putin unul de altul cand am ajuns langa ei, putand acum sa il observ pe acest baiat.

Are parul blond, care se ascunde sub caciula sa de un albastru marin. Ochii sai ii poti asemana foarte usor cu un ocean, fiind in contrast cu pielea sa palida. Obrajii sai erau roz din cauza vantului, zambindu-mi usor cand observa ca ma uit la el.

Este foarte atractiv, dar nu se compara cu Louis.

Louis statea foarte aproape de Niall si asta ma facea sa ma simt ciudat, seamana cu...gelozia. Niall ranji spre mine.

" Tu trebuie sa fi Harry. Eu sunt Niall." spuse el cu un accent irlandez. Louis nu mi-a spus nimic despre el cum ca ar fi irlandez.

Am luat o gura mare de aer, stiind deja ca ce voi spune va suna foarte ciudat.

"Da, su-sunt Ha-harry." am spus incet.

Niall mi-a zambit larg si desigur, si-a intins mana pentru a o scutura usor pe a mea. M-am dat cu un pas inapoi, bagandu-mi mainile in buzunarele blugilor.

Fara atingeri.

Atingerile nu sunt bune.

Nial inca zambea dar avea o expresie confuza.

Te uraste.

Louis s-a apropiat de urechea lui Niall si i-a soptit ceva, putand sa citesc pe buzele lui.

Vorbeste despre tine.

Niall a dat usor din cap, inca zambind. Si-a dres glasul si a vorbit.

"Deci...sa mergem."

Super.

*

Ne-am petrecut restul zilei, pierzand timpul prin parc. Nial chiar este dragut, si foarte prietenos. Nu s-a suparat cand a observat ca m-am oprit sa numar ratele de pe las, sau cand m-am oprit sa-mi leg sireturile de patru ori. Ma intreb ce i-a soptit Louis. Sigur i-a spus cat de ciudat sunt. Asta imi raneste sentimentele, dar pana acum Niall a parut de treaba, nu si-a batut joc de mine sau ceva.

Radea la anumite lucruri, si ne-a cumparat mie si lui Louis cafea.El si Louis par foarte apropiati, ma intreb de ce a trebuit Louis sa paraseasca vechea scoala daca avea un asa bun prieten. 

Am aflat despre Niall ca este cu un an mai mare ca mine, si ca ii place sa cante, la fel ca si mie. 

Ne-am plimbat pe langa lac in timp ce Louis hranea ratele, iar eu si Niall sorbeam din cafea.

Il priveam atent pe Louis, este atat de dragut. Am sentimente pentru el, si stiu asta prea bine. Nu vreau sa le opresc, cu el ma simt important pentru cineva.

El se intoarse spre mine si imi zambi, inima mea dandu-mi palpitatii. M-a invitat sa le dau si eu de mancare ratustelor. M-am ridicat in picioare ,dar am dat ce era mai bun din mine la capitolul neindemanare, pentru ca in urmatoarea secunda, cafeaua mea era pe tenesii lui Niall.

Acum ai facut-o.

Niall a tresarit si s-a ridicat in picioare uitandu-se la ele. Eu am inceput sa-mi cer scuze de un milion de ori, el spunandu-mi ca nu e nicio problema, dar nu l-am ascultat. Niall a topait putin pentru a inlatura cat de cat cafeaua de pe ei.

"Am servetele in masina, merg sa le aduc." spuse Louis, mergand in acea directie.

"Nu." am spus eu rapid "Merg eu." l-am intrerupt

Louis mi-a zambit si mi-a dat cheile de la masina sa, pe care le-am luat dupa ce mi-am tras maneca si mi-am acoperit de tot mana, pentru a nu le atinge.

Mi-am facut drum spre masina sa simtindu-ma atat de prost. Mereu o dau in bara. 

Ma gandeam doar sa nu il pierd pe Louis. Nu il pot pierde, il plac, il plac foarte mult.

Este dragut, amuzant, destept , si se pare ca ii pasa de mine. El este perfect pentru mine.

Am luat acele servetele si m-am intors la baieti.

Trebuie sa ii spun lui Louis ce simt. Poate simte si el la fel...poate.

Sper doar sa simta si el la fel, si sa nu ma urasca daca ii spun asta. Sper sa nu o faca.

Am dat coltul pentru a ajunge pe alee si am vazut ceva ce nu voi uita niciodata.

Louis isi tinea bratele in jurul lui Niall sarutandu-l.

Chiar nu ma asteptam la asta:)) Ok ,urmatorul capitol il voi pune la 15 voturi si 10 comentarii. Kisses -D Xx.

OCD ⇨ Larry StylinsonWhere stories live. Discover now