The wedding part 2

1.3K 38 2
                                    

~NAYA'S SYNSVINKEL~
Vi var ankommet til stranden og vi stod lige nu og fik taget billeder. Tænkt at jeg var blevet gift med verdens skønneste mand for under 30 minutter siden. I mikrofonen blev der sagt "Hej alle sammen, vi er samlet her idag for at fejre denne skønne Naya Marie West Styles og denne skønne Harry Edward Styles. Så tag venlig godt imod dem. Her kommer de" og med de ord var vi gået ud i 'rummet' på stranden. Alle klappede i deres hænder og smilede til os. Vi smilede og holdte i hånden. Vi vendte hovederne mod hinanden, og kyssede hurtigt også gik vi ellers bare ud til gæsterne og sagde "Hej" til alle.

Efter lang tid hvor vi havde snakket lidt med alle, slog jeg på glasset ved siden af mig, alle blev stille og kiggede på mig. "Hej alle sammen klokken er ved at blive spisetid så jeg syntes vi alle skal gå til bords nu" sagde jeg smilende.

Efter vi havde sat os ned begyndte snakken igen. Det var et fantastisk bryllup..... Indtilvidere.....
Vi spidset og jeg sad ved siden af Harry og Darcy. Og ved siden af Darcy sad Louis. Harry sad selfølgelig ved siden af Anne hans mor. Hun var også en slags 'mor' for mig, da jeg havde mistet min egen.
Efter mange taler var der en af mine bedste veninder der slog på glasset. Perrie. 'Ding ding' alle blev stille og kiggede på Perrie. "Hej alle sammen, ja som i nok ve' er jeg Perrie. Øm jeg var egenlig ik blevet inviteret til brylluppet, af Naya. Men Harry du inviteret mig og fortalte hvor meget Naya savnede mig. Jeg blev virkelig rørt og sagde jeg vil komme. Jeg er glad for jeg ku fejre den her dag med min bedste veninde og ven. Og venner for den sags skyld. Men jeg vil egenlig bare sige hvor meget i to dejlige mennesker betyder for mig. Naya den første gang jeg så dig, var du stille og nervøs, for du var ik kendt og du snakkede pludselig med en kendt. Jeg elsker dig Naya. Og til dig Harry jeg er så glad for hun blev din stylist og kæreste for hvis ik havde jeg ik en så dejlig veninde som hende. Og hvis jeg ik var blevet inviteret idag havde vi nok ik mod på at holde kontakten. Harry jeg elsker dig virkelig. Skål for det smukkeste brudepar❤️"
Jeg fik tåre i øjnene og løb over til hende og krammede hende. "Jeg elsker ogs dig smukke❤️"
Jeg var på kanten af at græde højt men hun kyssede min kind og tyssede på mig. Jeg grinte og gik tilbage på min plads! Jeg kyssede Harry på kinden og smilte til ham!! Jeg elsker ham.
Jeg vidste det snart var tid til min tale, og jeg var MEGA nervøs.

Det var tid til min tale og jeg rystede helt vildt. Jeg slog med kniven på glasset 'ding ding' alle rettede deres blikke mod mig og jeg rejste mig op, og gav dem bare et nervøst smil. Jeg tog mit papir frem hvor min tale stod. Jeg så ned på Harry og smilte til ham. Han gengældte hurtigt!!

"Kære Harry skat.
Vi har været igennem ild og vand sammen og det blir' vi med. Jeg elsker dig over alt på jorden og vi har fået skabt en lille familie sammen. Jeg ku ik blive mer lykkelig eller jo men det blir jeg snart. Jeg har nemlig en lille eller stor nyhed til dig. Du skal være far, ligemeget om du vil det eller ej! For jeg elsker dig skat og det er dig jeg vil tilbringe resten af mit liv med. Jeg er 3 uger og 4 dage henne, så det var lige før jeg ik ku passe min kjole. Og lille Darcy skat du skal være storesøster. Så har jeg jo mine bedste venner og min søster som desvære ligger på hospitalet lige nu. Så hun ku ik være her, men der er sat nogle video kamara op så hun ka følge det hele. Jeg vil gerne takke Anne og Robin for de har hjulpet os igennem det her. Og Liam, Louis, Niall, Sophia, og Gemma fordi de har været der til at hjælpe med det hele og passet Darcy hvis vi ik havde tid. Alt i alt elsker jeg er alle sammen. Og jeg håber i bare vil nyde aftnen. Skål for min elskede 'mand' Harry" jeg fik tåre i øjnene bare da jeg begyndte min tale og det blev ved og ved og ved. Han fik tåre i øjnene da jeg sagde han skulle være far igen. Da jeg var færdig med min tale rejste han sig op og kyssede mine læber blidt. Han trak sig og sagde "skal jeg virkelig være far?" Og lagde en hånd på min mave. Jeg nikkede og sagde "jeg elsker dig skat!" En tåre trillede ned af min kind men han skyndte sig at tørre den væk. "Jeg elsker ogs dig skat" og med de ord kyssede jeg ham blidt igen.

Klokken var ved at være mange og jeg havde ik druknet noget for ik at skade mit nej vores barn. Vi sad lige nu og spiste Desert og Harry virkede nervøs. Jeg tog hans hånd og han slappede mere af nu. Han tog kniven og slog på sit glas. Han rejste sig op, og begyndte på sin tale. "Kære Naya....."

~HARRY'S SYNSVINKEL~
Jeg begyndte min tale og holdte stadig i Naya's hånd. "Kære Naya. Jeg vil først og fremmest sige jeg elsker dig utrolig højt, du betyder alt for mig. Jeg ka ik fatte jeg skal være far igen. Vi har skabt vores egen familie. Jeg ka ik fatte at resten af mit liv skal jeg vågne op ved siden af verdens mest smukkeste kvinde. Tænkt du virkelig er min nu. Jeg ka huske en dag du var med is drenge på Tour da du jo er vores eller 'var' vires stylist kom du ud fra 'soveværelset' og klaskede en banan i hoved på alle os drenge. Du var flad af grin. Vi fik så godt nok vires hævn da vi var på et hotel i Australien da vi var ved poolen. Du lå og solede dig, jeg kom og bar dig hen til poolen og slap dig. Du skreg fordi du syntes vandet var koldt men det var 30 grader varmt. Jeg ku blive ved med at nævne minder men det ville tage os helt til vi blev 100 år. Men jeg vil takke alle her til festen for at have hjulpet os med et eller andet så den her fest blev så perfekt så muligt. Tak til min mor og Robin. Mine Best mate's og pigerne. Skål for min smukke brud Naya." Jeg sat mig ned, hendes øjne var fuld af vand. En tåre trillede ned af hendes kind, hun lænede sig frem og kyssede mig. Det var den bedste aften i mit liv nogle sinde. Jeg vil aldrig glemme den her aften. ALDRIG.

~klokken 03:45~
Klokken var blevet mange nu og Naya og jeg var på vej på vores bryllups rejse. Darcy blev passet af min mor og Robin. De andre var stadig igang med at feste og blev ved til solen ville stå op. Vi sad i flyveren og Naya sov fordi hun var træt. Jeg ku bare ik sove, ik efter igår/dag. Naya vidste ik hvor vi skulle hen, for det var mig der havde planlagt det hele. Vi skulle til Brasilien i 4 måneder.

***okay det var kapitel part 2 af brylluppet. Håber i kunne lide det eller elskede det. Jeg starter snart på mit 'arbejde' om mandagen men har stadig tid til at skrive. Jeg elsker jer men enden er snart nær i min historie men det er ikke det sidste i har hørt fra mig. Stem, del med dem i kender og kommenter hva i syntes.

Love from me❤️💗

18 and pregnant! (Harry styles FF)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα